Klomen bende kullandım daha önce ama bir faydasını görmedim en son femare verdi doktorum sonrası rahim filmi çekildim tabi umarım çabanızın karşılığını alırsınızBukadar erken belirti olmaz gibi. Bizim de 2 yıldır tüm tetkikler normal olmasına rağmen gebelik oluşmadı hiç. Rahim filmi çekineli 7 ay oldu ve nisanda klomen kullanmıştım. Adetim 1 gün geçti bugün test yaptım silik çıktı. Hiç belirtim olmadı benim .
Yanlış hatırlamıyor isem 2 ay kullandımKlomeni kaç ay kullandınız? Benim 4. Ayda tuttu inş yani
bende 2 ay klomen kullandım yumurtam oluştu çatladı fakat gebelik oluşmadı doktorum rahim filmi çekti bende bu ay çok umutlanmıştım fakat maalesef bugün adet oldum. sizin sonucunuz nedir acaba?Yanlış hatırlamıyor isem 2 ay kullandım
Hsg sonrası korunma önerdi mi doktorunuz?Merhaba arkadaşlar sayfaya yeni üye oldum bi konu hakkında fikirlerinizi almak isterim
25 yaşındayım 2 yıldır evliyim 1bucuk yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor bir çok doktora gittim geçen ay rahim filmi çekildim herşey temiz eşim ve benimsen hiçbir sıkıntım yok filmin üstünden 9 gün geçti adetime 9 gün kaldı 2 gündür halsizliğim var bugün daha fazla ben hafif mide bulantım oldu sizce bu bir belirti olabilir mi
Hsg sonrası korunmalı mıyız? Bu konuda bilgisi olan var mı? Doktora sormadık. Sadece hsg çekilme işlemi olunca...
Benim doktorum sadece ilk birkaç gün korunmamızı önermişti.Hsg sonrası korunmalı mıyız? Bu konuda bilgisi olan var mı? Doktora sormadık. Sadece hsg çekilme işlemi olunca...
Ben de çektirdim korunma önermedi. Hatta gebelik şansı artıyor dedi. Bakalım bekliyoruzHsg sonrası korunmalı mıyız? Bu konuda bilgisi olan var mı? Doktora sormadık. Sadece hsg çekilme işlemi olunca...
Ben sonomedde çektirmiştim. Kendileri ped vermiştiKızlar merhaba Pazartesi günü hsg çektiricem anestezi olmayacak yanımda giderken ekstra çamaşır ped vs bişey götürmem gerekiyor mu?
Ben de sonomedde çektirdim. Dün çektirdim hatta. Öncelikle eğer acı olur diye korkuyorsan hiç korkma. Acı olmuyor. Alttan muayene gibi. Sıvıyı verdiğinde çok hafif bir adet sancısı başlangıcı gibi oluyor. 2 dakikada bitiyor. Çamaşıra gerek yok. Ama istersen yanına bir tane ped al. Ne olur ne olmaz. Kanama olmadı bende.Ben sonomedde çektirmiştim. Kendileri ped vermişti
Önermedi. Antibiyotik de vermedi.Hsg sonrası korunma önerdi mi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?