Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok fazlaymış bence başka hastanelerle de görüşünmerhaba cuma gumu rahim filmi randevum var. anestesisiz 5bin dediler. ozel burasi sizce fiyat nasil? sizler nekadar çekildiniz
Aşırı yüksek özelde anestezili 3500e çektirmiştim bu bile pahalıydımerhaba cuma gumu rahim filmi randevum var. anestesisiz 5bin dediler. ozel burasi sizce fiyat nasil? sizler nekadar çekildiniz
Nerde çekildinizBende geçen ay çekildim 900 TL idi
İstanbul Fatih'teNerde çekildiniz
Cevabınız için teşekkür ederim yerin isminide verebilirmisinizİstanbul Fatih'te
Aralık ayında Fatih Hekimoğlu’da 700₺’ya çekildim. Anestezisizdi ve hiç canım acımadı. Aşırı rahattı korkarak girmiştim gülerek çıktım. Sonra da hamile kaldım zaten.
Geçen ay ben 900 e çektirmiştim fatih Hekimoğlu canım ağrısız sızısız ama ben çok gergindim boş yerek o kadar sıkıntı yapmışım kendime korkarakCevabınız için teşekkür ederim yerin isminide verebilirmisiniz
4200 aneztezili olarak fiyat aldım özel hastane. 5bin aneztezili dır bence emin misiniz çok pahalı çünkü. Aneztesi olmadan 2500 - 3000 aralığında genelde fiyatlarmerhaba cuma gumu rahim filmi randevum var. anestesisiz 5bin dediler. ozel burasi sizce fiyat nasil? sizler nekadar çekildiniz
5bin verip yaptirdim canim. pisman degilim4200 aneztezili olarak fiyat aldım özel hastane. 5bin aneztezili dır bence emin misiniz çok pahalı çünkü. Aneztesi olmadan 2500 - 3000 aralığında genelde fiyatlar
Ağrı sizi var mı geçmiş olsun5bin verip yaptirdim canim. pisman degilimn
gram bir şey hissetmedim hocayla tuplerim ve rahmim hakkinda sohbet ettik. benim acı eşiğim yuksektir. anesteziden daha cok korkarim benAğrı sizi var mı geçmiş olsun