- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Bugün cektirdim once vajinaya bi alet sokuldu, ultrason muayenesi gibi. Sonra biseyler yerleştirdi ic tarafa hissettim ama aci duymadim. Sonrasinda ilac verdi o an ilaci hissettim. Rahimde hafif sancı kramp olustu ama adet ağrısından daha az ve kisa süreli. Icinde biraz oynatti bu arada idrar hissi olustu sanki işeyecekmişim gibi oldu. Sonra bitti bende anlamadim. Kalkinca ped verdiler yoksa bacaktan sperm gibi akiyo, bende yedekte goturmustum kabinde taktim giyindim ciktim. Bana cd verdiler. Doktora ciktim şükür bi problem cikmadi rahim filmi de kan sonuclari da iyi cikti. 21. Gun de gidip progesteron hormonuna baktircam Sonra aşılama için yönlendiricekler sanirim
Bu arada kendinizi asla kasmayin derin nefesler alin sıkmayin kendinizi. Kendimi en başta korku ve utançla kastım ve sıktım canim acidi sonra buna dayanamiyosam nasil igne yiyecem cocuk dogurcam diyip derin nefesler alip kendimi rahat biraktim. Ve kolay gecti. Suan evdeyim 1 haftalik antibiyotik kullanacağım. Ve bugün dus alabilirsin dediler. Normalde 2 3 gün beklemek lazimmis iliski icin. Ama enfeksiyon olabilir diye antibiyotik verdikleri icin bebege zarari olurmus. Rahim filminden sonra 1 hafta ilişki yok.
Bu arada bana tok olun ve 1 saat onceden agri kesici alin dediler. Hepimize gecmis olsun Rabbım tez zamanda saglikli cocuklar nasip etsin inşallah.
Bu arada kendinizi asla kasmayin derin nefesler alin sıkmayin kendinizi. Kendimi en başta korku ve utançla kastım ve sıktım canim acidi sonra buna dayanamiyosam nasil igne yiyecem cocuk dogurcam diyip derin nefesler alip kendimi rahat biraktim. Ve kolay gecti. Suan evdeyim 1 haftalik antibiyotik kullanacağım. Ve bugün dus alabilirsin dediler. Normalde 2 3 gün beklemek lazimmis iliski icin. Ama enfeksiyon olabilir diye antibiyotik verdikleri icin bebege zarari olurmus. Rahim filminden sonra 1 hafta ilişki yok.
Bu arada bana tok olun ve 1 saat onceden agri kesici alin dediler. Hepimize gecmis olsun Rabbım tez zamanda saglikli cocuklar nasip etsin inşallah.