- 8 Mart 2023
- 1.133
- 115
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Anladım teşekkür ederim. Biraz şiddeti azaldı gerçekten aynı ilk günkü adet ağrısı gibi biraz kanamam da varBen çektirmedim ama çektirenlerin çoğunda adet sancısı gibi sancılarının olduğunu söylediler bence normaldir kişide kişiye de ağrı eşiği değişir ağrı kesici içtiyseniz bekleyin geçmezse 6 saat sonra bidaha alırsınız
Geçmiş olsun herkeste farklı yaşanıyor demek kiBen çektirdim fakat sonra işe gittim sızı vs oldu ama dayanılmayacak bi agrı yoktu benim acı eşiğim aşırı düşüktür aşılamayı bile anestezili oluyorum
Evet olabiliyormuş öyle şeyler normalmişAnladım teşekkür ederim. Biraz şiddeti azaldı gerçekten aynı ilk günkü adet ağrısı gibi biraz kanamam da var
Benimde akşamına ağrım başlamıştı canım 2 gün sürdü çok fazlaydı ağrı sanki gaz sancısı gibiydi. Dr verilen sıvı karın boşluğuna yayılıyor bu sebepten olmuş olabilir demiştiKızlar bugün rahim filmi çektirdim. Tüplerin açık sıkıntı yok dedi. Ama çok ağrım var normal miiiiiii korkuyorum. Ağrı kesici aldım daha yeni. İşlemden çıkınca hafif ağrım vardı. Sanırım ağrı kesici nin etkisi geçince çok ağrımaya başladı bunlar normal dimi. Doktor hiç açıklama yapmadı bunları bilemedim
Evet gaz oluştu zaten ama gece ağrımadı bugünde iyim çok şükür sadece hafif kanama var ağrım yokBenimde akşamına ağrım başlamıştı canım 2 gün sürdü çok fazlaydı ağrı sanki gaz sancısı gibiydi. Dr verilen sıvı karın boşluğuna yayılıyor bu sebepten olmuş olabilir demişti
Kızlar bugün rahim filmi çektirdim. Tüplerin açık sıkıntı yok dedi. Ama çok ağrım var normal miiiiiii korkuyorum. Ağrı kesici aldım daha yeni. İşlemden çıkınca hafif ağrım vardı. Sanırım ağrı kesici nin etkisi geçince çok ağrımaya başladı bunlar normal dimi. Doktor hiç açıklama yapmadı bunları bilemedim
Dün akşama doğru çok ağrım oldu tahminimce ağrı kesicinin etkisi geçince böyle oldu sonra bir ağrı kesici daha aldım geçti bugün hiç ağrım yok sadece hafif kanama ağrım olsaydı giderdim doktora teşk.ederimBen anestezili çekindim. Uyandıktan sonra hafif kramplarım ve kanamam oldu bir kaç gün.
Ama asla ağrı kesici kullanacak kadar olmadı.
Bence bi danışın doktorunuza.
Dün akşama doğru çok ağrım oldu tahminimce ağrı kesicinin etkisi geçince böyle oldu sonra bir ağrı kesici daha aldım geçti bugün hiç ağrım yok sadece hafif kanama ağrım olsaydı giderdim doktora teşk.ederim
Nerede cektirdiniz rahim filmini ?Kızlar bugün rahim filmi çektirdim. Tüplerin açık sıkıntı yok dedi. Ama çok ağrım var normal miiiiiii korkuyorum. Ağrı kesici aldım daha yeni. İşlemden çıkınca hafif ağrım vardı. Sanırım ağrı kesici nin etkisi geçince çok ağrımaya başladı bunlar normal dimi. Doktor hiç açıklama yapmadı bunları bilemedim
Ankara bilkent şehir hastanesiNerede cektirdiniz rahim filmini ?
Bende İstanbul Tekirdağ arasında kaldım bulamıyorum bir yerAnkara bilkent şehir hastanesi
Eğer imkanınız varsa araştırın özelde çektirmenizi tavsiye ederimBende İstanbul Tekirdağ arasında kaldım bulamıyorum bir yer
Anestezili 9 bin özel de sordum araştırıyorum uygun olanı bulmaya çalışıyorum birazEğer imkanınız varsa araştırın özelde çektirmenizi tavsiye ederim
İyi Ankara da 10 bin 13 bin. Rabbim iyi yerlere denk getirsin. Sağlıklı iyi sonuçlar alırsınız inşallahAnestezili 9 bin özel de sordum araştırıyorum uygun olanı bulmaya çalışıyorum biraz
Amin vallaha bu sıkıntı hamilelik beklemekten daha çok geriyor insanıİyi Ankara da 10 bin 13 bin. Rabbim iyi yerlere denk getirsin. Sağlıklı iyi sonuçlar alırsınız inşallah