Kızlar mrb artk doktora gtmye krar verdik aslnda nisanda doktora gtmstk bebek olmuyo dye eylule kadar deneyn olmazsa geln dedi bu ay 18 nde hasta olucm umarım olmm bebis gelr ama icinde bu ayda umut yok doktor gecen ay rahim filmi cekicm demsti cktiren vr mi agri slzl hisseden varmi bde adetn 3. Gunu mu gtmek lazm yoksaadet bttktn snrami lutfen yardimci oln
Canım adet biter bitmez 3 gun icinde cekilmek zorunda demisti doktorum ben cok korkmustum ama masaya yatinca rahatlama geldi hic kasmadim kendimi cok rahat cekildim adet sancısı cekiyorsan onun gibi bi agri oluyo sadece karin ve kasiklarda onun haricinde alttan agri falan olmuyo bilgine ben en cok ondan korkmustum cok sukur güzel geçti bence korkulacak bisey yok 10 yada 15 dk suruyo ben ağustosun 16 sinda çekilmiştim inşallah adet olmazsın gerek kalmaz ama olursanda korkma ve kasma kendini yeter.Kızlar mrb artk doktora gtmye krar verdik aslnda nisanda doktora gtmstk bebek olmuyo dye eylule kadar deneyn olmazsa geln dedi bu ay 18 nde hasta olucm umarım olmm bebis gelr ama icinde bu ayda umut yok doktor gecen ay rahim filmi cekicm demsti cktiren vr mi agri slzl hisseden varmi bde adetn 3. Gunu mu gtmek lazm yoksaadet bttktn snrami lutfen yardimci oln
Canim adetin 3.gunu degil dmi adet btnce cok korkuyorm agri oluyoms oyle diyolr 18eylulde adet olmm grekiyo unarm olmm korkuyorum rahim filmindn ilacli su mu ne veriyolrms o cok agrityoms oylemiCanım adet biter bitmez 3 gun icinde cekilmek zorunda demisti doktorum ben cok korkmustum ama masaya yatinca rahatlama geldi hic kasmadim kendimi cok rahat cekildim adet sancısı cekiyorsan onun gibi bi agri oluyo sadece karin ve kasiklarda onun haricinde alttan agri falan olmuyo bilgine ben en cok ondan korkmustum cok sukur güzel geçti bence korkulacak bisey yok 10 yada 15 dk suruyo ben ağustosun 16 sinda çekilmiştim inşallah adet olmazsın gerek kalmaz ama olursanda korkma ve kasma kendini yeter.
Bnde cok korkuyorm umarım hamile kalirmda bu ay gtmm hicben çektirdim. istanbulda fatihte bi merkezde çok az bi ağrı oldu. ben de çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı. adet bittikten sonra gidiliyo ben adetin 10. gittim en geç adetin 10. günü gelin demişlerdi o nedenle en son gün gittim.
Canim adetn bttiktn snra dmi adetn 3. Gunu degl dmi ins kalirmda gtmm canm ilacli su mu ne veriylrms dogrumuCanım adet biter bitmez 3 gun icinde cekilmek zorunda demisti doktorum ben cok korkmustum ama masaya yatinca rahatlama geldi hic kasmadim kendimi cok rahat cekildim adet sancısı cekiyorsan onun gibi bi agri oluyo sadece karin ve kasiklarda onun haricinde alttan agri falan olmuyo bilgine ben en cok ondan korkmustum cok sukur güzel geçti bence korkulacak bisey yok 10 yada 15 dk suruyo ben ağustosun 16 sinda çekilmiştim inşallah adet olmazsın gerek kalmaz ama olursanda korkma ve kasma kendini yeter.
Bittikten sonra 3 gun icinde cekilmek zorunda canim hic korkma korkulacak bisey degil hafif adet agrisi oluyo o kadar 10 dk gibi bi sürede bitiyo zaten cocuk icin herseye deger sence :)Canim adetn bttiktn snra dmi adetn 3. Gunu degl dmi ins kalirmda gtmm canm ilacli su mu ne veriylrms dogrumu
bencede değer canm ama korkuyorum inş hamile kalmışımdr bu aralar yumurtlama dönemm boş geçmiyoruz ama kısmet tabiBittikten sonra 3 gun icinde cekilmek zorunda canim hic korkma korkulacak bisey degil hafif adet agrisi oluyo o kadar 10 dk gibi bi sürede bitiyo zaten cocuk icin herseye deger sence :)
Korkama degmicek bi aci canim inşallah kalırsın da gerek kalmaz inşallah bende kalmışimdir bu ay 3 gun kaldi adetimebencede değer canm ama korkuyorum inş hamile kalmışımdr bu aralar yumurtlama dönemm boş geçmiyoruz ama kısmet tabi
ayyy inş canım hamilesindir dua ediyorum hadi bakalım son 3 gün benm daha cok var senin güzel haberini bkliyorum sn ne zamandr korunmuyosunujzKorkama degmicek bi aci canim inşallah kalırsın da gerek kalmaz inşallah bende kalmışimdir bu ay 3 gun kaldi adetime
Amin amin amin valla canım 16 aydir evliyim hic korunmadim :) yine olmadıayyy inş canım hamilesindir dua ediyorum hadi bakalım son 3 gün benm daha cok var senin güzel haberini bkliyorum sn ne zamandr korunmuyosunujz
canım yine sen bilirsin ama inan korkulacak bişe değil adet sancısı gibi boşuna vücüduna narkozu sokma benceBen de bu ay çektirecem. Bugun adet oldum bıter bıtmez çekilecek.
Acıya dayanıklı biri değilim muayene de bile canım acıyor. Oyüzden anestezi altında çektirmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?