How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Rahim Filmi Çektirenler ??????????

ozgeemrem

Bir Bebeğim Olsun :(
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
33
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Ben kızlıktan beri adet düzensizliği yaşıyorum evlenince düzelir dediler. Evlendim fakat 1 sene oldu hala düzensiz. Doktora gittim "duphaston" adlı ilacı verdi. Adet'in 1. günü gel rahim filmi çekicez dedi. 3.günü de hormon testleri fln yapılcakmış. Rahim filmi çok can yakıyo fln diye bir ton yaygara duydum ama hangisine güvenicem şaşırdım çektirenler varmı aramızda kızlar yardım edin korkuyorum. Birde duphaston ilacı kullananlar varmı tam olarak ne işe arıyor bu hap?

hiç korkulacak bir şey değil.kişiye göre değişiyor sanırım acı hissetmek inanırmısın zerre acı hissetmedm.ha şuda vardı ben radyotom die bi yerde çektirdm.devlet hastanelerndeki gibi eski yöntem kullanılmıyor.acısız çekiyorlar.ama kimi insan orda bile acı çekmiş forumda okudum kadarıyla.eğer ağrı eşiğin yüksekse sivri sinek vızıltısı inan bana.

canım çok sağol ya.. Merhaba arkadaşlar "duphaston" adlı ilaç hakkında bilgin warmı duydun mu dha önce ?

yeni bitirdim ilacı..
dk.hapı
adet düzenlemesi için verilir genelde zamanında adet görmen için

1 seferlik mi acaba tarlusal gibi o ay düzenliyo sonra aksatıyo mu acaba. ben artık kalıcı çözüm istiyorum demiştim doktoruma çünkü bunu werdi ama doğum yapman lazım diyo bna :/

Daha yeni gittim bende bilmiyorum ki.. 1 sene yasmin kullandım ewlendiğimde. ama şimdi çocuk istiyoruz yaklaşık 6-7 aydır kullanmıyorum yasmini adetlerim şaştı iyice. off inşallah rahim filminde olumsuz bişey çıkmaz ve benimde bi bebişim olurr :((

Back