• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler

sena2715

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2024
8
3
1
31
Kocaeli üniversitesi umuttepe de rahim filmi çektiren var mı? Çok acılı mı?

Ben orada değil Ankara’da çektirdim ve anestezi almadım öyle abartılı bir durum olmadı hatta benim cerviksim çok ince olduğu için yırtılma riskinden dolayı biraz da uzun sürdü ona rağmen şiddetli bir renk sancısını anlık yaşıyorsun o kadar kendinizi kasmazsanız rahatlıkla atlatırsınız zaten vir kaç dakikalık bir işlem şifa olmasını dilerim

Kocaeli üniversitesi umuttepe de rahim filmi çektiren var mı? Çok acılı mı?
Ben samsunda anestezili oldum hatta suan hasta yatagindan yaziyorum anestezili olmama ragmen suan yanma var hani asiri enfeksiyon kaparsin da idrar yollarin yanar ya oyle iste bence tamamen bunyeyle alakali

Ben samsunda anestezili oldum hatta suan hasta yatagindan yaziyorum anestezili olmama ragmen suan yanma var hani asiri enfeksiyon kaparsin da idrar yollarin yanar ya oyle iste bence tamamen bunyeyle alakali
Bende çektirdim o an acılıydı ama sonrasında ağrım olmadı. Ben erken doğum yaptığım için yaptırdım ama tüpler tıkalı çıktı bu durumda nasıl hamile kaldım bilmiyorum. Adetten hemen sonra çektirmediğim için rahim kalınlaşmış ondan dolayı geçmemiş olabilir dedi doktor. Hakkımızda hayırlısı olsun :(

Back