Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum söylemişti benim o yüzden merak ettim tüp bebek sürecine girdiniz mi pekiMerhaba pcosluyum 10 kere rahim filmi çektirmişimdir ve hamile kalmadım. Eğer ki bir problem varsa o kulaktan dolma bilgiler ‘hsg den sonra hamile kalınıyor’ yanlış.
EvetDoktorum söylemişti benim o yüzden merak ettim tüp bebek sürecine girdiniz mi peki
Nasıl gidiyor peki amh değeriniz kaçtı
Amh normaldi ben pcoluyum. Allah izin verirse 10 haftalık gebeyimNasıl gidiyor peki amh değeriniz kaçtı
İlk denemede oldu mu sağlıkla kucağına al insAllahAmh normaldi ben pcoluyum. Allah izin verirse 10 haftalık gebeyim
Evet allaha şükür rabbim nasip etti olduİlk denemede oldu mu sağlıkla kucağına al insAllah
Çok sevindim sizin adınıza insAllah bende o duyguyu yaşarımEvet allaha şükür rabbim nasip etti oldu
Amin inşallah kalpten isterim ama kaygı işte tam artık gebe olduğunuzda geliyor o yüzden tedavi sürecini rahat atlatmak lazımÇok sevindim sizin adınıza insAllah bende o duyguyu yaşarım
Haklısınız oldu mu olacak mı olduğunda sağlıklı mı değil mi bir sürü aklında soru dönüyor insanın peki maliyeti ne kadar tuttu sizinAmin inşallah kalpten isterim ama kaygı işte tam artık gebe olduğunuzda geliyor o yüzden tedavi sürecini rahat atlatmak lazım
Haklısınız oldu mu olacak mı olduğunda sağlıklı mı değil mi bir sürü aklında soru dönüyor insanın peki maliyeti ne kadar tuttu
Oldu mu olacak mı diye kaygılanmadım benim ki teslimiyette ben en iyisini yaptım rabbim neyi nasip ederse o güzeldir dedim . Asıl kaygı gebe olduğunuzu öğrendikten sonra olan kanamalar , ağrılar , korkular ve her şey ya kaybetme korkusu tam olarak çünkü siz bile inanamıyorsunuzHaklısınız oldu mu olacak mı olduğunda sağlıklı mı değil mi bir sürü aklında soru dönüyor insanın peki maliyeti ne kadar tuttu sizin
Net fiyat veremem çünkü 2018 den bu yana tedavi gördük yarım bıraktık baya değişik olduHaklısınız oldu mu olacak mı olduğunda sağlıklı mı değil mi bir sürü aklında soru dönüyor insanın peki maliyeti ne kadar tuttu sizin