Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirenler bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnternetten alma eczaneden al internette çoğu şey sahte oluncada bebişin inşallah bana yaz ben çıkıyorum uzun süre girmem herhalde çok vaktim yok hayırlı evlat olur inşallah ama senin oğlun olacak galiba içime öyle doğdu
Haklısın sağlık ürününü eczaneden almak daha mantıklı. Ayy canım ağzından bal damlıyor :) inşallah Rabbim nasip eder. Sana kesin mesaj atacağım çok teşekkür ederim

Meraba kizlar bende mayis ayi gbi rahim filmi cekildim rizede ozel hastanede anestezili olarka 300 tl ye cekildim ve cok rahatti hic bisi hissetmedim uyandgmda agrim felanda hic olmadi filmden sonra hamile kalan cok kizi var ama bendede gebelik olusmadi bu ay klomene basladim sali gnu kontrolum var hepimiz icin hayirlisi

Merhaba arkadaşlar ankara da iki kez hsg cektirmis biri olarak yazmakine istedim.ilkini medical park batikent te cektirmis tim Dr. S. K hanimdi.o gün tek başıma gitmiştim hastaneye aneztesiziye gerek yok dedi ben de güvenerek anestezi almadım. Dr .sekreteri.stajyerler vardı odada. Baya acı çektim hsg nin çekildiği odanın tavan ışıkları hala gözümün önünde ikincisini cukurambar koru hastanesinde yine aneztesiz cekindim Dr a daha önce agrili olmuştu anestezi istiyorum desem de bana öyle bi güven verdi ki tamam gerek yok diyosanız almayayım dedim korkuyodum önceki kötü tecrübemden dolayı.Ameliyat haneye alındım her ihtimale karşı damar yolu açtılar bi şey yemememi istediler kaç kişilik ekipti bilmiyorum çok özverili insanlardı Dr m da öyle.Dayanilmayacak bi ağrı hissetmeden işlemin bittiğini söylediler.medikal park ta kıyafetlerimi kabinde çıkarıp kendim hazırlanmıştım koru da hizmet herşey sağlık standartları doğrultusundaydi.ikisi de ozel hastane ama.Belki ki dr un pratikliginden belki de hsg makinesinin kalitesinden kaynaklı bi durum belki de benim fikir yurutemeyecegim bi durumdan ama koru da çok fazla acı çekmeden ikinci kez cekindim.Fiyatları da iki hastane de de ortalama aynıydı diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar ankara da iki kez hsg cektirmis biri olarak yazmakine istedim.ilkini medical park batikent te cektirmis tim Dr. S. K hanimdi.o gün tek başıma gitmiştim hastaneye aneztesiziye gerek yok dedi ben de güvenerek anestezi almadım. Dr .sekreteri.stajyerler vardı odada. Baya acı çektim hsg nin çekildiği odanın tavan ışıkları hala gözümün önünde ikincisini cukurambar koru hastanesinde yine aneztesiz cekindim Dr a daha önce agrili olmuştu anestezi istiyorum desem de bana öyle bi güven verdi ki tamam gerek yok diyosanız almayayım dedim korkuyodum önceki kötü tecrübemden dolayı.Ameliyat haneye alındım her ihtimale karşı damar yolu açtılar bi şey yemememi istediler kaç kişilik ekipti bilmiyorum çok özverili insanlardı Dr m da öyle.Dayanilmayacak bi ağrı hissetmeden işlemin bittiğini söylediler.medikal park ta kıyafetlerimi kabinde çıkarıp kendim hazırlanmıştım koru da hizmet herşey sağlık standartları doğrultusundaydi.ikisi de ozel hastane ama.Belki ki dr un pratikliginden belki de hsg makinesinin kalitesinden kaynaklı bi durum belki de benim fikir yurutemeyecegim bi durumdan ama koru da çok fazla acı çekmeden ikinci kez cekindim.Fiyatları da iki hastane de de ortalama aynıydı diye düşünüyorum.
Ne kadar a cektirdin iz peki

Makinelere bağlı daha iyi bir teknoloji kullanmaları ve çeken kişinin konunun uzmanı olmasına göre ağrı azalıyor diyorlar. Ben de anestezisiz çektirdim ağrı duydum ama dayanılmayacak gibi değildi. Öncesinde 2 apranaks 2 buskopan iç demişti doktor ben biraz daha fazla buskopan içtim rahatça geçirdim. Ki ağrı eşiğim de çok düşüktür ve çektirmeden stres yapıyordum.

Ben carsamba gunu anestezili olatak cektirdim. Narkoz aldim ve islemi nasil yaptiklarini gormedim uyandigimda sag kasigimda cok hafif bi sızı vardı. Bir saat sonra sızı agri sekline gecti. Ilk gun yardimsiz wc ye bile gidemedim. Ikinci gun sadece oturup kalkma konusunda aci duydum sobraki gunlerde ufak sizilar oluyo ve doktor 100 mg lik anyibiyotik verdi bitene kadar gunde 2 kez iciyorum enfeksiyon olmamasi icin. Sizi korkutmak icin demiyorum ama benimki gercekten zor oldu. Sanki karnima yumruk atmislar gibi goguslerimden assasi hep agridi. Bi de icimde cok ufak bi kagit parcasi gibi bi parca unutmuslar galiba ben tuvalette farkettim. 2 gun ara ara ufak kanamalar oluyo ayrica.

Hanımlar merhaba. 3 aydır bebiş tedavisi görüyorum. Bu süreçte bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Gebelik oluşmadı. Adetlerim de ve eşimde bi sorun olmayınca doktor vakit kaybetmeyelim rahim filmi çekelim dedi. 10 gün sonrasına gün verdi. Anestezili yapılacakmış çok kısa sürecek dedi. 630 lira.. Fiyat biraz pahalı geldi normal mi? Bide rahim filminden sonra hamilelik sansı atıyormuş öyle mi? Tecrübelerinizi anlatırmısınız :)
Canim bende 3 ay once cektirdim. Anestezili 750 liraydi. Ama iyi ki anestezili olmusum. Canim cok tatli :) doktorumda en iyi yöntem anestezili dedi. Rahim filminden sonra hamilelik kolaylasiyormus. Tikaniklik varsa tuplerde onlar aciliyormus tabi büyük tikaniklik degilse. Ama ben 2 aydir hamile kalamayinca artik asilama yontemine gectik. 2 yila yaklastik gebe kalamadim bende.

Ben carsamba gunu anestezili olatak cektirdim. Narkoz aldim ve islemi nasil yaptiklarini gormedim uyandigimda sag kasigimda cok hafif bi sızı vardı. Bir saat sonra sızı agri sekline gecti. Ilk gun yardimsiz wc ye bile gidemedim. Ikinci gun sadece oturup kalkma konusunda aci duydum sobraki gunlerde ufak sizilar oluyo ve doktor 100 mg lik anyibiyotik verdi bitene kadar gunde 2 kez iciyorum enfeksiyon olmamasi icin. Sizi korkutmak icin demiyorum ama benimki gercekten zor oldu. Sanki karnima yumruk atmislar gibi goguslerimden assasi hep agridi. Bi de icimde cok ufak bi kagit parcasi gibi bi parca unutmuslar galiba ben tuvalette farkettim. 2 gun ara ara ufak kanamalar oluyo ayrica.
Bende ilk gun tuvalete gitmekte zorlandm. Dinlenmekte fayda var filmden sonra yoksa agri artiyor.

Ben yaklaşık bir sene önce çektirdim, anestezisiz. zaten ağrısız olacağını araştırıp gitmiştim. Fulya Açık MR ‘de. Hafif regl sancısı gibi hissedeceksin demişlerdi, gerçekten öyle oldu. 1 doz antibiyotik kullandım sonrasında. Gün içinde kanaman br hafif ağrın olabilir demişlerdi, çok az kanama ve ağrı oldu. Sorunsuz atlattım. Tıkanıklık yokmuş bende, o yüzden mi hafif atlattım, yoksa gittiğim yerin teknolojisiyle mi alakalı bilmiyorum tabii. Ama böyle acı yaşayanları okuyunca şaşırıyorum.

Back