Çok teşekkür ederim canım. Acı olmasından korkuyordum anesteziyle olmaz dedi. Sanada çok geçmiş olsun. Peki hamile kaldın mı sonuç ne cıktıCanım geçmiş olsun şimdiden.iyi ki anestezi ile cektireceksin ben anestezi almadan çektirdim Ağustos ayında ve çok pişman oldum çok acı verdi.ben 300 liraya cektirmistim anestezi ile iki katı olması normal.
Yok canım hala hamile kalamadim kanallarim falan açık çıktı çok şükür rahimde bir problem yok ama bende pko var hamile kalamamamin sebebi yumurta oluşması ve catlamamasiÇok teşekkür ederim canım. Acı olmasından korkuyordum anesteziyle olmaz dedi. Sanada çok geçmiş olsun. Peki hamile kaldın mı sonuç ne cıktı
Senin sorunun neydi canımÇok teşekkür ederim canım. Acı olmasından korkuyordum anesteziyle olmaz dedi. Sanada çok geçmiş olsun. Peki hamile kaldın mı sonuç ne cıktı
Hiç bir sorun çıkmadı bendede eşimde de. Kist falan da yok. Bi rahim filmi çekilmemişti belki tüplerde sorun olabilir dedi doktorum. Sebepsiz hamile kalamamak daha zorSenin sorunun neydi canım
Konyadayım. Ağrın olmadı mı peki herkes anestezi olmadan çok ağrı yaşadık diyorBen anestezisiz çektirdim Ankara'da çok memnun kaldım anlamadım bile sen hangi şehirdesin?
Maşallah.darısı bize inşallah.bendede hiç bi sorun olmayınca doktor tüplerden şüphelendi.daha tedaviye yeni başladık ama ya tıkalıysa vakit kaybetmeyelim dediYok hiç olmadı hatta dedim ne abartmışlar sonrada hamile kaldım
Bende aynıyım Ağustos'ta rahim filmi çektirdim 800 tl ye ama anestezi yok ve çok rahattım sadece adet ağrısı gibi Ağrı oldu o kadar bide vajinal muayene kasıntı yapıyor bende o var gayet iyi çıktı özel muayenehanede Çekildi vajinal ultrasonla bu 3. Ayım Eylül boş Ekim boş bakalım Kasım'da 2 güne belli olurHiç bir sorun çıkmadı bendede eşimde de. Kist falan da yok. Bi rahim filmi çekilmemişti belki tüplerde sorun olabilir dedi doktorum. Sebepsiz hamile kalamamak daha zor
Ağrısız sızısız olmasına çok sevindim :) başka bir probleminiz var mı gebeliğe engel?Bende aynıyım Ağustos'ta rahim filmi çektirdim 800 tl ye ama anestezi yok ve çok rahattım sadece adet ağrısı gibi Ağrı oldu o kadar bide vajinal muayene kasıntı yapıyor bende o var gayet iyi çıktı özel muayenehanede Çekildi vajinal ultrasonla bu 3. Ayım Eylül boş Ekim boş bakalım Kasım'da 2 güne belli olur
Yumurtlama günü testi gibi bişey mi o? Bende iki senedir istiyorum ama 3 aydır tedavi görüyoruzBen birde lady Q kullandım eczaneden al bence önce 2 sene uğraştım kalamadım hiç Bi problem yok tu
Evet ben hep yanlış hesaplıyormuşum daha doğrusu benim yumurtlama günüm 15-16 sı değil 21 imiş bu test kesin hangi gün olduğunu tükürük ile söylüyorYumurtlama günü testi gibi bişey mi o? Bende iki senedir istiyorum ama 3 aydır tedavi görüyoruz
Aaa çok iyi. Bende alayım. Nette fiyatı 150 diyor. Öyle mi fiyatıEvet ben hep yanlış hesaplıyormuşum daha doğrusu benim yumurtlama günüm 15-16 sı değil 21 imiş bu test kesin hangi gün olduğunu tükürük ile söylüyor
Ben 120tl ye geçensene almıştımAaa çok iyi. Bende alayım. Nette fiyatı 150 diyor. Öyle mi fiyatı
Ayy canım çok sağol :) aynen belkide vesile olacaksın. Alıcam kesin. Bugün sipariş vereceğim :)Ben 120tl ye geçensene almıştım
Sen al bence çünkü ben buraya yıllardır girmiyordum kısmet bugün girip yazdım belki saba vesile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?