• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektiren war mı????

colortrend

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
45
3
6
Denizli
ben bu ay çekilicem eğer hastalanırsam çok korkuyorum çok ağrı oluyo mu lütfen çektiren warsa beni bilgilendirsin bi de adetten sonra en geç ne zaman çekilmesi gerekio

Canım hiç korkma. Geçen yıl ben de çektirmiştim. Adet bitiminden sonra sanıyorum 3 gün içinde yapıyorlar bu işlemi. Evet biraz canın yanıyor ama katlanılabilir, dayanılabilir bir acı. Sıkma kendini. Abartılı sözlere de sakın inanma. Hoşçakal:16:

saol canım yaa bi de bişi daha sorucam doktorum adetin başlayınca gel ilaç wericem demişti bugün bekliyorum hastalanıcam cts pazar da doktorum izinli ne ilacı weriliyo bi bilgin war mı pts gidip başlarsam bi sorun olur mu ki..

canım ben adetimin 6.günü çektirdim hiç korkma bende çok korkarak gittim istanbuldaysan fındıkzade radyotom'u tavsiye ederim...
cihazları son teknoloji o yüzden hiçbişey hissetmedim,hatta daha çok varmı diye sorduğumda doktor bitti bile dedi gülmeye başladık hep beraber :)
ve o ay hamile kaldım ALLAH gönlüne göre versin canım...

ayy hamile kaldın demek çok güzel canım ya Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ben fethiyede özel bi hasteye gidiyorum çok korktuğum için eşimle anestezili çekilirim die konuştuk bilmiyorum ki ee senin filmde tüpler falan açık çıktı ondan sonra aşılama ile mi hamile kaldın canm kusura bakma sorup duruyorum ama danışabileceğim kimsem yok burda sen de bilirsin bu süreçte çok evhamlı olunuyo beni anladığını düşünüyorum..

merhaba topiğin hayırlı olsun ... ben hsg röntgeni çektirdim canım önce ilaç vriyorlar hap yani ağrı kesici dediler... 15 dk sonra alıyorlar vajinanı bir aletle açıyrlar açmasırasında canın yanıyor tabi o rahminin küçük yada normal olmasına bağlı benim küçüşmüş rahmim çok acıdı baktı doktrum tüplerimden biri kapalıymış orada açtı hemen ... 1. 5 ay oldu pkoluyum kilo fazlalığım var vermeye çalışıyorum 5 ay içinde hamile kalan çokk bu röntgen şart mutlaka ....

ben bu ay çekilicem eğer hastalanırsam çok korkuyorum çok ağrı oluyo mu lütfen çektiren warsa beni bilgilendirsin bi de adetten sonra en geç ne zaman çekilmesi gerekio

reglin biter bitmez ilişkiye girmeden hemen çektirmen lazım mutlaka...bana öyle yaptılar..

Çooook güzel denk geldi, ben de hsg çektircem, ne kadar bu film, ben sordum 450-550 arası diolar, devlet ya da ünv. hastanelerinde çekiyolarmı?

acı dayanılmayacak gibi değil merak etme ... arkadaş doğru yazmış abartan olursa inanma hiç ....ben 200tl ye yaptırdım radyoloji merkezinde

Çooook güzel denk geldi, ben de hsg çektircem, ne kadar bu film, ben sordum 450-550 arası diolar, devlet ya da ünv. hastanelerinde çekiyolarmı?

bilmiyorum ben özelde gittim doktoruma o bana radyoloji merkezinin adresini verdi oraya geldi çekti... benden 200tl aldılar ...bildiğim kadarıyla devlette yapmıyorlar...

merhaba topiğin hayırlı olsun ... ben hsg röntgeni çektirdim canım önce ilaç vriyorlar hap yani ağrı kesici dediler... 15 dk sonra alıyorlar vajinanı bir aletle açıyrlar açmasırasında canın yanıyor tabi o rahminin küçük yada normal olmasına bağlı benim küçüşmüş rahmim çok acıdı baktı doktrum tüplerimden biri kapalıymış orada açtı hemen ... 1. 5 ay oldu pkoluyum kilo fazlalığım var vermeye çalışıyorum 5 ay içinde hamile kalan çokk bu röntgen şart mutlaka ....

pkoluyum nedir canm bana doktorum eğer tüplerde bi sorun yoksa aşılama yapıcaz dedi sana aşılama yapmadan kilo wermeyi mi söyledi doktorun..

ben eğer zayıflarsam artık hhamiş kalabileceğimi sölediler engel yok pek aslında...sadece kilolarım o kadar... 6 yıl evvel düşük yaptım onun kalıntılarını temizledi doktor ...o tıkamış tüpleriiiama normal çıktı onun dışında

Direk radyoloji merkezine mi gittin ve hangisine gittin, ben Ankaradayım, ptesi mutlaka gitmeme lazım, 11. günü olacak adetimin, olur mu?

ben bi iki saat önce hastalandım doktorumu aradım pts gel ilaç wericem adetinin 8. günü gel filmi çekicez dedi fiyatını da pts öğrenip yazarım çok acımıo diosunz ben anestezili düşünüodum eğer gercekten çok acımıosa ben de cumaya kadar düşünüp normal çektircem Allah yardımcımız olsun..

Direk radyoloji merkezine mi gittin ve hangisine gittin, ben Ankaradayım, ptesi mutlaka gitmeme lazım, 11. günü olacak adetimin, olur mu?

evet canım radyoloji merkezinden randevu al reglin biter bitmez lekenlenmen geçer geçmez ilişkiye girmeden hemen git ben ankarada değilim malesef... onun için sana yakın radyoloji merkezinin telefon nosunu al randevunu al parasını sor git mutlaka adetliyken olmaz canım lekelenmeler geçer geçmez gitt benim mesela öğlen bitti akşam hemen gittim ana öyle diyeyim ...

ben eğer zayıflarsam artık hhamiş kalabileceğimi sölediler engel yok pek aslında...sadece kilolarım o kadar... 6 yıl evvel düşük yaptım onun kalıntılarını temizledi doktor ...o tıkamış tüpleriiiama normal çıktı onun dışında

anladım canım sende hemen kiloları wermeye çalış ki bizde kilo yok ama bu hormon ilaçları zaten kilo yapıo ilaçlar iğneler bende aldım ama bakalım o engel taşımıo henüz inş filmim olumlu çıkar

pkoluyum nedir canm bana doktorum eğer tüplerde bi sorun yoksa aşılama yapıcaz dedi sana aşılama yapmadan kilo wermeyi mi söyledi doktorun..

polikistik over sendromuyum yani açacak olursak yumurtalıklarda biden fazla çok içi sıvı dolu iyi huylu kistler var bende sekiz tane varmış ... bu çok illet bir hastalık allah kimseye vermesin.. kilo artışı yapıyor regl düzensizliği yapıyor tüylenme yapıyor erkeklik hormonun fazla çalışıyor ileride kanser olma ihtimalin yüksek olduğu için dikkat etmen gerekiyor bebeğin olmuyor çocuğa engel yani ama kilo verirsem eğer hamile kalacağım söylendi bende vermeye çalıyorum 2 gün oldu başladım iyi gidiyor ... metformin kullanıyorum ben kilolu pkoluların çoğuna veriliyor insülni dengeliyor devamlı acıkmıyorsun 3 ayda 15 kilo veren var mesela neyse çok uzattım sanırım anlaatabildim mi ****????

anladım canım sende hemen kiloları wermeye çalış ki bizde kilo yok ama bu hormon ilaçları zaten kilo yapıo ilaçlar iğneler bende aldım ama bakalım o engel taşımıo henüz inş filmim olumlu çıkar

evet iki kilo verdim 25 kilo vermem gerek plates diyet ilaç inşallah iyi gelecek bakalım ... zaman ne göstercek .. Allah yardımcımız olsun inşallah...

soğan kürü çok iyi geliyormuş her türlü kiste özellikle benim hastalığa pkoya yani 2. ayım başlayacaım bu ay yine bakalım hayırlısı olsun ...

polikistik over sendromuyum yani açacak olursak yumurtalıklarda biden fazla çok içi sıvı dolu iyi huylu kistler var bende sekiz tane varmış ... bu çok illet bir hastalık allah kimseye vermesin.. kilo artışı yapıyor regl düzensizliği yapıyor tüylenme yapıyor erkeklik hormonun fazla çalışıyor ileride kanser olma ihtimalin yüksek olduğu için dikkat etmen gerekiyor bebeğin olmuyor çocuğa engel yani ama kilo verirsem eğer hamile kalacağım söylendi bende vermeye çalıyorum 2 gün oldu başladım iyi gidiyor ... metformin kullanıyorum ben kilolu pkoluların çoğuna veriliyor insülni dengeliyor devamlı acıkmıyorsun 3 ayda 15 kilo veren var mesela neyse çok uzattım sanırım anlaatabildim mi ****????

anladım canm İnş tez zamanda tedavilere cevap werirsin stres yapmamaya çalış ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum ama herşeyin başı stresten kaynaklanıo hele ki bu konular da :(

Back