Rahim filmi çektiren var mı ? Benim için gerek var mıdır acaba ??

Kesinlikle bide çektirdiğin ay ovülasyon testiyle takip edersen daha garanti olur inşallah tez zamanda alırsın güzel haberi
Ovulasyon la takip ediyorum cnm ama daha bişey yok beklemedeyim bakalım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Bence çektirmelisin onun herhangi bir zararı yok özellerde biraz maliyetli ama es geçilecek bir durum değil. Ben ağrısız anestezi almadan yaptırdım çok hafif adet sancısı kadar ağrın olabiliyor.
Özele sordum bin liraymış çektirme ve hemen çektiriyorlarmış devlet aylar sonraya gün veriyor ya

Gerçekten de öyle cok zaman kaybeden oluyor ne bilim bişeyin yok diyip gönderdikten sonra cok sıkıntı yaşayan oluyor Bi kaç doktora gitmek lazım bnce

Özele sordum bin liraymış çektirme ve hemen çektiriyorlarmış devlet aylar sonraya gün veriyor ya
Fulya Açık Emar'a çektirmiştim 2 sene olacak 750 tl di. Ama dediğin gibi şuan her şeyin fiyatı yükseldiğinden 1000 tl olmuştur bu arada tavsiye ederim Fulya Açık Emarı

Fulya Açık Emar'a çektirmiştim 2 sene olacak 750 tl di. Ama dediğin gibi şuan her şeyin fiyatı yükseldiğinden 1000 tl olmuştur bu arada tavsiye ederim Fulya Açık Emarı
Ben erzurumdayım cnm dediğin yer hangi şehirde ?

Ben 2 ay önce çektirdim kuzu çok rahat geçti
Araştırmalarım sonucu herkesin echomar'dan çok memnun kaldığını okumuştum orayı aradım ben İstanbul Anadolu yakasında oturduğum için bana daha yakın diye Kadıköy sonomed'te çektirmemi önerdiler oraya gittim orası echomarın diğer şubesiymiş
Doktor Cevat Bayrak videoları falan var bakabilirsin çok iyi bi dr tv'yede çıkmış
O gün o da ordaydı film sonucumu değerlendirdi tavsiye ederim zerre kadar ağrı sızı olmadı anestezi yok 5 dakikalık işlem
Ücreti 650 tl

Orası daha uygunmuş cnm buralarda bakıyorum ücret 1000 tl olmadı İstanbul’a gelicem hayırlısı allahtan cok teşekkür ederim cnm

Orası daha uygunmuş cnm buralarda bakıyorum ücret 1000 tl olmadı İstanbul’a gelicem hayırlısı allahtan cok teşekkür ederim cnm

Rica ederim ne demek kuzum inşallah bi sorun çıkmaz ama tüplerde tıkanıklık olsa bile sakın üzülme açıyolar çaresi var herşeyin
Buraya gelebilme şansın varsa sonomed'i öneririm kesinlikle çok memnun kalırsın

Öyle canım yok vallah hiç korkum yok suanlık sadece biran önce çektirmek istiyorum allah razı olsun gelirsem ist la dediklerin aklımda cnm

Zaten bunu direk dr sölemeli rahim filmi çekilecek diye. Bana dedi anestezili çektirdim tüplerim açık çıktı.

Valla bencede cektirmelisin arkadaşım bende 1 kasımda çekildim hazirandan beri sıra alamadım devlette en son özelde çekildim. Sende araştır sağlık neticesinde imkanın varsa özelde çekil. Ben Cevat beyi sonradan farketmiştim bilsem orda cekilirdim benim canım acıdı ama 5 dakika sürdü dayanilmayacak bir acısı da yok şimdiden hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Cok teşekkür ederim cnm amin hepimiz inşallahh peki anestezi almadan mı cektirdiniz canınız yandı ?

Zaten bunu direk dr sölemeli rahim filmi çekilecek diye. Bana dedi anestezili çektirdim tüplerim açık çıktı.
Ya önceden doktor çektir demişti bnde gerek duymadım ama şimdi ben istedim oda kimyasal da olsa bebek olmuş dedi ondan gerek duymadı (başka bir doktordu bunu diyen ) ama özelde çektirmeyi düşünüyorum

Cok teşekkür ederim cnm amin hepimiz inşallahh peki anestezi almadan mı cektirdiniz canınız yandı ?
Evet anestezi almadım. Dediğim gibi ben detaylı araştırmadım yeterki cekileyimde aklımdan çıksın bir şey varsa çözüme gidelim yada kafamdakileri yok edeyim diye insan bı kere düşük yaşadığı zaman hep yasayacak zannediyor 5 dakika sonrasında acıyı unuttum bile

Bende öyle düşünüyorum İnan yeter ki cektireyim bi klinik buldum fiyatı da uygun bakalım ordacektircem ama anestezi olursa daha iyi tabi cok geçmiş olsun canım geçip gitmiş şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…