Ovulasyon la takip ediyorum cnm ama daha bişey yok beklemedeyim bakalımKesinlikle bide çektirdiğin ay ovülasyon testiyle takip edersen daha garanti olur inşallah tez zamanda alırsın güzel haberi
Özele sordum bin liraymış çektirme ve hemen çektiriyorlarmış devlet aylar sonraya gün veriyor yaBence çektirmelisin onun herhangi bir zararı yok özellerde biraz maliyetli ama es geçilecek bir durum değil. Ben ağrısız anestezi almadan yaptırdım çok hafif adet sancısı kadar ağrın olabiliyor.
Gerçekten de öyle cok zaman kaybeden oluyor ne bilim bişeyin yok diyip gönderdikten sonra cok sıkıntı yaşayan oluyorSizin doktorunuz için demiyorum ama bazı doktorlar aşşırı bilinçsiz. Burada yorumları okuyorum doktor yüzünden mağdur olan bir çok insan var. Sorun varsa (ki inşallah yoktur) hemen tedavisine başlarsınız vakit kaybetmeden
Fulya Açık Emar'a çektirmiştim 2 sene olacak 750 tl di. Ama dediğin gibi şuan her şeyin fiyatı yükseldiğinden 1000 tl olmuşturÖzele sordum bin liraymış çektirme ve hemen çektiriyorlarmış devlet aylar sonraya gün veriyor ya
Ben erzurumdayım cnm dediğin yer hangi şehirde ?Fulya Açık Emar'a çektirmiştim 2 sene olacak 750 tl di. Ama dediğin gibi şuan her şeyin fiyatı yükseldiğinden 1000 tl olmuşturbu arada tavsiye ederim Fulya Açık Emarı
İstanbul canımBen erzurumdayım cnm dediğin yer hangi şehirde ?
İstanbula da geliyorum cnm hatta bahar da yine gelicem hangi semt pekiİstanbul canım
Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Yeşilçimen Sokak No: 9 Zemin-Giriş Kat Beşiktaş İSTANBULİstanbula da geliyorum cnm hatta bahar da yine gelicem hangi semt peki ☺
Merhaba arkadaşlar iki yıllık evliyim yaklaşık 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz daha önce eşimle doktora gittik bnde sıkıntı yok dediler eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ben de daha önce bir kez kimyasal gebelik geçirdim 32’ye çıkmıştı geçenlerde bir akrabamla konuştum bana rahim filmi çektirmemi söyledi çünkü kendisi üç defa kimyasal gebelik geçirmiş ve doktorlar hep diyormuş ki hiçbir şeyiniz yok sonra kız şüpheleniyor ve gidip rahim filmi çektiriyor bakıyor ki türkleri birbirine yapışmak üzere ve rahminde de çöküntü varmışBunu rahim filmi ile öğreniyor Ameliyat oluyor hatta ben de o yüzden yarın gidip gün almak istiyorum acaba gerek varmıdır ya bana çektirenler var mı ya da nasıl çektirdiniz doktor mu söyledi çektirmenizi ben kendi doktoruma sordum çektirebilirsin dedi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler☺☺
Cok teşekkür ederim cnm aklımda bulunsunDikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Yeşilçimen Sokak No: 9 Zemin-Giriş Kat Beşiktaş İSTANBUL
Orası daha uygunmuş cnm buralarda bakıyorum ücret 1000 tl olmadı İstanbul’a gelicem hayırlısı allahtan cok teşekkür ederim cnmBen 2 ay önce çektirdim kuzu çok rahat geçti
Araştırmalarım sonucu herkesin echomar'dan çok memnun kaldığını okumuştum orayı aradım ben İstanbul Anadolu yakasında oturduğum için bana daha yakın diye Kadıköy sonomed'te çektirmemi önerdiler oraya gittim orası echomarın diğer şubesiymiş
Doktor Cevat Bayrak videoları falan var bakabilirsin çok iyi bi dr tv'yede çıkmış
O gün o da ordaydı film sonucumu değerlendirdi tavsiye ederim zerre kadar ağrı sızı olmadı anestezi yok 5 dakikalık işlem
Ücreti 650 tl
Orası daha uygunmuş cnm buralarda bakıyorum ücret 1000 tl olmadı İstanbul’a gelicem hayırlısı allahtan cok teşekkür ederim cnm
Öyle canım yok vallah hiç korkum yok suanlık sadece biran önce çektirmek istiyorum allah razı olsun gelirsem ist la dediklerin aklımda cnmRica ederim ne demek kuzum inşallah bi sorun çıkmaz ama tüplerde tıkanıklık olsa bile sakın üzülme açıyolar çaresi var herşeyin
Buraya gelebilme şansın varsa sonomed'i öneririm kesinlikle çok memnun kalırsın
Zaten bunu direk dr sölemeli rahim filmi çekilecek diye. Bana dedi anestezili çektirdim tüplerim açık çıktı.Merhaba arkadaşlar iki yıllık evliyim yaklaşık 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz daha önce eşimle doktora gittik bnde sıkıntı yok dediler eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ben de daha önce bir kez kimyasal gebelik geçirdim 32’ye çıkmıştı geçenlerde bir akrabamla konuştum bana rahim filmi çektirmemi söyledi çünkü kendisi üç defa kimyasal gebelik geçirmiş ve doktorlar hep diyormuş ki hiçbir şeyiniz yok sonra kız şüpheleniyor ve gidip rahim filmi çektiriyor bakıyor ki türkleri birbirine yapışmak üzere ve rahminde de çöküntü varmışBunu rahim filmi ile öğreniyor Ameliyat oluyor hatta ben de o yüzden yarın gidip gün almak istiyorum acaba gerek varmıdır ya bana çektirenler var mı ya da nasıl çektirdiniz doktor mu söyledi çektirmenizi ben kendi doktoruma sordum çektirebilirsin dedi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler☺☺
Cok teşekkür ederim cnm amin hepimiz inşallahh peki anestezi almadan mı cektirdiniz canınız yandı ?Valla bencede cektirmelisin arkadaşım bende 1 kasımda çekildim hazirandan beri sıra alamadım devlette en son özelde çekildim. Sende araştır sağlık neticesinde imkanın varsa özelde çekil. Ben Cevat beyi sonradan farketmiştim bilsem orda cekilirdim benim canım acıdı ama 5 dakika sürdü dayanilmayacak bir acısı da yok şimdiden hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Ya önceden doktor çektir demişti bnde gerek duymadım ama şimdi ben istedim oda kimyasal da olsa bebek olmuş dedi ondan gerek duymadı (başka bir doktordu bunu diyen ) ama özelde çektirmeyi düşünüyorumZaten bunu direk dr sölemeli rahim filmi çekilecek diye. Bana dedi anestezili çektirdim tüplerim açık çıktı.
Evet anestezi almadım. Dediğim gibi ben detaylı araştırmadım yeterki cekileyimde aklımdan çıksın bir şey varsa çözüme gidelim yada kafamdakileri yok edeyim diye insan bı kere düşük yaşadığı zaman hep yasayacak zannediyorCok teşekkür ederim cnm amin hepimiz inşallahh peki anestezi almadan mı cektirdiniz canınız yandı ?
Bende öyle düşünüyorum İnan yeter ki cektireyim bi klinik buldum fiyatı da uygun bakalım ordacektircem ama anestezi olursa daha iyi tabi cok geçmiş olsun canım geçip gitmiş şükürEvet anestezi almadım. Dediğim gibi ben detaylı araştırmadım yeterki cekileyimde aklımdan çıksın bir şey varsa çözüme gidelim yada kafamdakileri yok edeyim diye insan bı kere düşük yaşadığı zaman hep yasayacak zannediyor5 dakika sonrasında acıyı unuttum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?