Cok geçmiş olsun canım. İnşallah iyi bir şekilde geçer ameliyatbana doktor önerdi o şekilde çektirdim temiz bir sorun yok denildi, rahim filmi çektireli 10 ay falan oluyor bugün histereskopi yaptırdım rahim filminde birşey çıkmadığı halde histereskopide doktor rahmimde hafif şekilde perde gördü ve perdeyi almak için ameliyat önerdi perşembe günü ameliyat günü alacağım, sizde hem rahim filmi ve histereskopi isteyin bence.
Canım bnde devletten yanayım ama doktor dedi bana gerek yok farklı doktora mı gitsem acabasiz bilirsiniz ama farklı bir doktordan da talep edebilirsiniz. Ben devlet hastanesinde çekindim baya da memnun kaldım agrım sızım olmadı.
Hatırladım cnm hepimiz o kötü şeyi yaşadık İşte kimyasal gebelik ben bir hafta sonra gidip özelde cektircem bide devlet 6 7 ay sonraya atıyor ya film gününüCanım genelde 1 sene sonunda gebelik olmayınca doktorlar emin olmak adına hsg istiyorlar. Yaptır için rahat etsin, enjekte edilen kontrast ilacı tabiri caizse "yolu açıyor" bu yüzden hsg sonrası hamile kalması kolaylaşıyor. Beni hatırlarsın bende kimyasal geçirmiştim ve hsg çektirdiğim ay geçirdim ben ❤
Aynen cektircem cnm çünkü 1 seneyi geçti bişey olmuyor olanda gidiyorKesinlikle vakit kaybetmeden çektir. Ben de 1 sene denedim çektirdiğim ay hamile kaldım sanırım tüplerde yapışıklık vardı ve o gitti
bence farklı doktora git ondan talep et canım senin de için rahat etsin.Canım bnde devletten yanayım ama doktor dedi bana gerek yok farklı doktora mı gitsem acaba
Ooooo yaşın genç merak etme Rabbim tez zamanda nasip etsinYaşım 26 oldu
Çok rteşekkür ederim canım ben devlette tedavi görüyorum ama doktorum bütün testleri yapıyor her türlü ihtimalar karşı devlet yada özel önemli değil bence iyi birdoktor bulmak çok önemliCok geçmiş olsun canım. İnşallah iyi bir şekilde geçer ameliyatdevlette ki doktorlar gerek görmüyor ama özelde yaptıracam içime kurt düştü
kuzum sen hangi şehirdesin o kadar atması normal değil ben ankaradayım burda en geç 1 ay sonraya gün veriyor.Hatırladım cnm hepimiz o kötü şeyi yaşadık İşte kimyasal gebelik ben bir hafta sonra gidip özelde cektircem bide devlet 6 7 ay sonraya atıyor ya film gününü
Birwz pahalı ama değer cnmAynen cektircem devlet hastanesi gerek bulmadı ama 2 sene olmuş özelde çektirmeye karar verdim
Geçmiş olsun. Doktorun neyi onerirse onu yapman senin için faydalı olur bence. Bende dün cektirdim anestezili cektirdigim için uyandigimda herşey bitmişti zaten. İlk kez narkoz aldığım için uyanmakta biraz zorlandim ama abartılacak bi durum değil asla. Tecrübeyle sabit.Merhaba arkadaşlar iki yıllık evliyim yaklaşık 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz daha önce eşimle doktora gittik bnde sıkıntı yok dediler eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ben de daha önce bir kez kimyasal gebelik geçirdim 32’ye çıkmıştı geçenlerde bir akrabamla konuştum bana rahim filmi çektirmemi söyledi çünkü kendisi üç defa kimyasal gebelik geçirmiş ve doktorlar hep diyormuş ki hiçbir şeyiniz yok sonra kız şüpheleniyor ve gidip rahim filmi çektiriyor bakıyor ki türkleri birbirine yapışmak üzere ve rahminde de çöküntü varmışBunu rahim filmi ile öğreniyor Ameliyat oluyor hatta ben de o yüzden yarın gidip gün almak istiyorum acaba gerek varmıdır ya bana çektirenler var mı ya da nasıl çektirdiniz doktor mu söyledi çektirmenizi ben kendi doktoruma sordum çektirebilirsin dedi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler☺☺
Bide memlekette gidicem sanki keyfimizden cekiyoruz ha sonuçta bebek istiyoruz bana diyor ki çektirmene gerek yok ama ben istiyorumbence farklı doktora git ondan talep et canım senin de için rahat etsin.
Erzurum’da sordum Atatürk üniversitesinde ki doktora Mayıs a gün veriyoz dedikuzum sen hangi şehirdesin o kadar atması normal değil ben ankaradayım burda en geç 1 ay sonraya gün veriyor.
İyi bir doktor gerçekten çok önemli canım ama durmak yok illa cektircemÇok rteşekkür ederim canım ben devlette tedavi görüyorum ama doktorum bütün testleri yapıyor her türlü ihtimalar karşı devlet yada özel önemli değil bence iyi birdoktor bulmak çok önemli
İnşqllah hepimize nasip olur cnm güzel birseyOoooo yaşın genç merak etme Rabbim tez zamanda nasip etsin
Cok teşekkür ederim canım cok motive oldum inşallah hepimiz için hayırlı olan olur yaÇektir derim . Yapışıklık falan varsa gideriyor rahim filminden sonra 3 ay içinde hamile kalma ihtimali çok yüksek . Tüplerine rahmine bakılır zararı da yok . Ağrı sızı senin vücuduna bağlı tabi herkeste ağrı olacak diye bi şey yok benim yok denecek kadar az ağrım oldu . Allah kucağını doldursun en hayırlı zamanda ☺
Kesinlikle bide çektirdiğin ay ovülasyon testiyle takip edersen daha garanti olur inşallah tez zamanda alırsın güzel haberiAynen cektircem cnm çünkü 1 seneyi geçti bişey olmuyor olanda gidiyor
Amin tatlım inşallah:)İyi bir doktor gerçekten çok önemli canım ama durmak yok illa cektircem ☺☺ Hakkımız da hayırlısı inşallah cnm
Sizin doktorunuz için demiyorum ama bazı doktorlar aşşırı bilinçsiz. Burada yorumları okuyorum doktor yüzünden mağdur olan bir çok insan var. Sorun varsa (ki inşallah yoktur) hemen tedavisine başlarsınız vakit kaybetmedenBide memlekette gidicem sanki keyfimizden cekiyoruz ha sonuçta bebek istiyoruz bana diyor ki çektirmene gerek yok ama ben istiyorum
Bence çektirmelisin onun herhangi bir zararı yok özellerde biraz maliyetli ama es geçilecek bir durum değil. Ben ağrısız anestezi almadan yaptırdım çok hafif adet sancısı kadar ağrın olabiliyor.Merhaba arkadaşlar iki yıllık evliyim yaklaşık 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz daha önce eşimle doktora gittik bnde sıkıntı yok dediler eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ben de daha önce bir kez kimyasal gebelik geçirdim 32’ye çıkmıştı geçenlerde bir akrabamla konuştum bana rahim filmi çektirmemi söyledi çünkü kendisi üç defa kimyasal gebelik geçirmiş ve doktorlar hep diyormuş ki hiçbir şeyiniz yok sonra kız şüpheleniyor ve gidip rahim filmi çektiriyor bakıyor ki türkleri birbirine yapışmak üzere ve rahminde de çöküntü varmışBunu rahim filmi ile öğreniyor Ameliyat oluyor hatta ben de o yüzden yarın gidip gün almak istiyorum acaba gerek varmıdır ya bana çektirenler var mı ya da nasıl çektirdiniz doktor mu söyledi çektirmenizi ben kendi doktoruma sordum çektirebilirsin dedi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?