Rahim filmi çektiren var mı ? Benim için gerek var mıdır acaba ??

Cok geçmiş olsun canım. İnşallah iyi bir şekilde geçer ameliyat devlette ki doktorlar gerek görmüyor ama özelde yaptıracam içime kurt düştü

siz bilirsiniz ama farklı bir doktordan da talep edebilirsiniz. Ben devlet hastanesinde çekindim baya da memnun kaldım agrım sızım olmadı.
Canım bnde devletten yanayım ama doktor dedi bana gerek yok farklı doktora mı gitsem acaba

Hatırladım cnm hepimiz o kötü şeyi yaşadık İşte kimyasal gebelik ben bir hafta sonra gidip özelde cektircem bide devlet 6 7 ay sonraya atıyor ya film gününü

Cok geçmiş olsun canım. İnşallah iyi bir şekilde geçer ameliyat devlette ki doktorlar gerek görmüyor ama özelde yaptıracam içime kurt düştü
Çok rteşekkür ederim canım ben devlette tedavi görüyorum ama doktorum bütün testleri yapıyor her türlü ihtimalar karşı devlet yada özel önemli değil bence iyi birdoktor bulmak çok önemli

Hatırladım cnm hepimiz o kötü şeyi yaşadık İşte kimyasal gebelik ben bir hafta sonra gidip özelde cektircem bide devlet 6 7 ay sonraya atıyor ya film gününü
kuzum sen hangi şehirdesin o kadar atması normal değil ben ankaradayım burda en geç 1 ay sonraya gün veriyor.

Geçmiş olsun. Doktorun neyi onerirse onu yapman senin için faydalı olur bence. Bende dün cektirdim anestezili cektirdigim için uyandigimda herşey bitmişti zaten. İlk kez narkoz aldığım için uyanmakta biraz zorlandim ama abartılacak bi durum değil asla. Tecrübeyle sabit.

Çok rteşekkür ederim canım ben devlette tedavi görüyorum ama doktorum bütün testleri yapıyor her türlü ihtimalar karşı devlet yada özel önemli değil bence iyi birdoktor bulmak çok önemli
İyi bir doktor gerçekten çok önemli canım ama durmak yok illa cektircem Hakkımız da hayırlısı inşallah cnm

Çektir derim . Yapışıklık falan varsa gideriyor rahim filminden sonra 3 ay içinde hamile kalma ihtimali çok yüksek . Tüplerine rahmine bakılır zararı da yok . Ağrı sızı senin vücuduna bağlı tabi herkeste ağrı olacak diye bi şey yok benim yok denecek kadar az ağrım oldu . Allah kucağını doldursun en hayırlı zamanda

Cok teşekkür ederim canım cok motive oldum inşallah hepimiz için hayırlı olan olur ya bakalım adet olmayı bekliyorum inş hal olur hayırlısıyla

Bide memlekette gidicem sanki keyfimizden cekiyoruz ha sonuçta bebek istiyoruz bana diyor ki çektirmene gerek yok ama ben istiyorum
Sizin doktorunuz için demiyorum ama bazı doktorlar aşşırı bilinçsiz. Burada yorumları okuyorum doktor yüzünden mağdur olan bir çok insan var. Sorun varsa (ki inşallah yoktur) hemen tedavisine başlarsınız vakit kaybetmeden

Bence çektirmelisin onun herhangi bir zararı yok özellerde biraz maliyetli ama es geçilecek bir durum değil. Ben ağrısız anestezi almadan yaptırdım çok hafif adet sancısı kadar ağrın olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…