Rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalanlar

ZIBIDIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
101
0
46
İstanbul
Selam arkadaslar,rahim filmi çektirdikten sonra düşük olmadan sağlıklı bir şekilde hamile kalan varmı? Doktorum bu filmden sonra hamilelik şansının artığını söyledi(tüpler açıksa tabi) sizde de bu şekilde hamile kalan varmı? Benim tüplerim açık çıktı,sonra antisperm antikor testini duydum ama bikaç ay beklemem gerektiğini söyledi doktorum. Bu test hakkında da bilgisi olan yaptıran varsa yardımcı olursanız sevinirim.allah olmayan herkese hayırlı evlat versin.

Bişey sorucam canım hsg filmini her hastane çekiyo mu fiyatı ne kadar ?
Bilgi verebilir misin arkadaşım:17:

Bişey sorucam canım hsg filmini her hastane çekiyo mu fiyatı ne kadar ?
Bilgi verebilir misin arkadaşım:17:

ben özelde 155 tl ye çektirdim.devlet hastanelerinin de çekenleri var ama muayene ve randevu süresi 2-3 ayı bulabiliyor.Bir de her özel hastane aynı fiyata çekmiyor.örneğin,medipolde sordum anestezisiz 500 anestezili 1000 tl dediler.ben saygı hastanesinde çektirdim sultanbeylide,çok da memnun kaldım.ayrıca anestezisiz çektirdim,anestezili 250.ama bence gerek yok,dünyanın sonu değil sadece ilacı verırken hafif bir sancı oluyr o da 2 dakikayı bile almıyor ki çok ağrısa bile değmez mi? ama hiç korkma kendini kasmadığın müddetçe problem yok bence.sizde mi bebek için uğraşıyorsunuz?ALLAH yardımcınız olsun kolay gelsin

aaa ilk defa duydum demek öyle,benımde bebiş olmuyordu dr. tüplere bakıldı mı dedi hsg yanı bende hayır dedim,özelde 250 tl ödedik,yatak ücreti 160tl ,muayenede 85tl idi,hepsini toplayın işte :) neyse cok canım yandı ama cekilirken bağırdım,sonuclar temız cıktı,asılama yapalım dedı dr. yaptık bırkez tutmadı,sonra ara verdık ama tüp filminden 5 ay sonra hamıle kaldım,belkı sana yardımcı olur,dediğin mantıklı geldi,ben evlılığımden 2,5sene sonra hamıle kaldım,şimdi 8. ay bıttı gebelıkte,darısı tüm isteyenlerin başına olsun amin.

aaa ilk defa duydum demek öyle,benımde bebiş olmuyordu dr. tüplere bakıldı mı dedi hsg yanı bende hayır dedim,özelde 250 tl ödedik,yatak ücreti 160tl ,muayenede 85tl idi,hepsini toplayın işte :) neyse cok canım yandı ama cekilirken bağırdım,sonuclar temız cıktı,asılama yapalım dedı dr. yaptık bırkez tutmadı,sonra ara verdık ama tüp filminden 5 ay sonra hamıle kaldım,belkı sana yardımcı olur,dediğin mantıklı geldi,ben evlılığımden 2,5sene sonra hamıle kaldım,şimdi 8. ay bıttı gebelıkte,darısı tüm isteyenlerin başına olsun amin.

senin adına çok sevindim hayırlı olsun arkadaşım inşallah ben ve benim gibi tüm anne olmak isteyenler muradımıza ereriz :)) iyi akşamlar

kızlar pkoluyum.geçen ay hersey yolundaydı.çatlama iğneside oldum ama tutmadı.doktorum 1ay daha klomen deneyip hsg çekeriz dedi çok korkuyorum.böyle benim gibi olup hamile kalan varmı sonra.

ben kesınlıkle bır sene hamıle kalamayan herkese onerıyorum bır sene hamıle kalamadım rahım fılmı cekıldım o ay hamıle kaldım sımdı 22 haftalık hamıleyım Allah herkese nasıp etsın ama rahım fılmı cok ıse yarıyor ben anestezılı cekıldım hıc bıısy hıssetmedım cok rahat

ben kesınlıkle bır sene hamıle kalamayan herkese onerıyorum bır sene hamıle kalamadım rahım fılmı cekıldım o ay hamıle kaldım sımdı 22 haftalık hamıleyım Allah herkese nasıp etsın ama rahım fılmı cok ıse yarıyor ben anestezılı cekıldım hıc bıısy hıssetmedım cok rahat

arkadasım inşallah dediğin gibi olur. bende geçen hafta hsg çektirdim. bu ay korunuyorum. doktorum gelecek ay hamile kalma ihtimalin yüksek dedi. burada yazılanları okuyup hevesleniyorum. inşallah hayal kırıklığı yaşamam. artık akışına bıraktım. hamile kalmayı saplantı haline getirmekten de vazgeçtim. bakalım hayırlısı inşallah

arkadasım inşallah dediğin gibi olur. bende geçen hafta hsg çektirdim. bu ay korunuyorum. doktorum gelecek ay hamile kalma ihtimalin yüksek dedi. burada yazılanları okuyup hevesleniyorum. inşallah hayal kırıklığı yaşamam. artık akışına bıraktım. hamile kalmayı saplantı haline getirmekten de vazgeçtim. bakalım hayırlısı inşallah

kızlar diğer ay çekileceğim korkuyorum.3senedir bebek istiyoruz.off offf.ALLAH YARDIM ETSİN BİZE.buarada bitane düşüğüm var.e ona nasıl hamile kaldım tüplerim kapalıysa

tüpler doğuştan kapalı olmuyor. eğer herhangi bir şekilde enfeksiyon oluşmuşsa tıkanıklığa sebebiyet verebilir. belkide hamile kaldıktan sonra tıkanıklık olmuş olabilir. rahim filmi çektirmende yarar var. ben dış gebelik geçirdim düşük yaptım ameliyat oldum tek tüpüm alındı. sonra yıllarca bebek sahibi olamadım. rahim filmi çektirdim (bilgisizlikten geciktim çektirmede) diğer tüpümde tıkalıymış .boşu boşuna yıllarım geçti. bende p.over hastasıyım aynı zamanda ve hemen tüp bebek yaptırdık. ancak boş gebelik oldu kürtajla alındı ve 45 gün sonra doğal yolla hamile kaldım. inşallah tüplerinde sorun olmaz. sağlıklı günler.

tüpler doğuştan kapalı olmuyor. eğer herhangi bir şekilde enfeksiyon oluşmuşsa tıkanıklığa sebebiyet verebilir. belkide hamile kaldıktan sonra tıkanıklık olmuş olabilir. rahim filmi çektirmende yarar var. ben dış gebelik geçirdim düşük yaptım ameliyat oldum tek tüpüm alındı. sonra yıllarca bebek sahibi olamadım. rahim filmi çektirdim (bilgisizlikten geciktim çektirmede) diğer tüpümde tıkalıymış .boşu boşuna yıllarım geçti. bende p.over hastasıyım aynı zamanda ve hemen tüp bebek yaptırdık. ancak boş gebelik oldu kürtajla alındı ve 45 gün sonra doğal yolla hamile kaldım. inşallah tüplerinde sorun olmaz. sağlıklı günler.

canım benim demek sende pkolusun.tüp bebek düşünmek için yasım çok genç.daha 22yasındayım ve 2senedir bebek istiyoruz.tedaviyede 2ay oldu baslayalı.geçtiğimiz au hersey normmaldi.kocaman yumurtam vardı.çatlama iğnesi oldum ama olmadı.doktorda bi hsg çekelim dedi.çok korkuyorum.çokta pahalı.devlet hastanesi çekmiyormuş.özeldede pahalı.

Back
X