• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirdiği ay hamile kalan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulbridetobe

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
737
259
323
Merhabalar kasım 27 sinde rahim filmi çektirdim. Doktorum önce bu ay korun demişti. İkinci çocuk İçin Epeydir deniyoruz ve yaşım 35 yaş üstü. Daha sonraki muayenede film sonucu göstermeye gittim, korunma bu ayda dene dedi. İlk ilişki denememiz 4 aralıktaydı. Ancak galiba ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım. Henüz doktora gitmedim ama test sonucum pozitif. İnternette farklı yorumlar var, tedirgin oldum. Bu konuda aynı ay hamile kalıp doğum yapan varmı? Ya da doktorlardan nasıl bilgi edinmiştiniz?

Canım bende çekildim iki hafta olacak benim doktorum da bu ay hamilelik olabilir korunmayın dedi bebeğe de bişey olmaz hamile kalırsan bu ay dedi
Yorumun İçin teşekkürler. Burda da bazı konulara baktım doktorları ilk ay korun diyen arkadaşlarda var. Sanırım yumurta radyasyon gördüğü İçin bunu söylüyorlar. Senin doktorunda korunma demiş ama. Ben de bir yıldır deniyorum, şimdi hamileyim sanırım ama sevinemiyorum bile endişe etmekten.

Rica ederim canım doktordan doktora değişiyormu acaba ben memoriale gitmiştim bu ayı iyi değerlendir genelde ilk ay hamile kalıyorlar hsgden sonra dedi sadece risk var gibi bişey de demedi benim de kafam karıştı şimdi 🙄

Bende 30 Kasım da çekildim 1 ocak da test yapacağım inşallah olmuştur
Merhabalar kasım 27 sinde rahim filmi çektirdim. Doktorum önce bu ay korun demişti. İkinci çocuk İçin Epeydir deniyoruz ve yaşım 35 yaş üstü. Daha sonraki muayenede film sonucu göstermeye gittim, korunma bu ayda dene dedi. İlk ilişki denememiz 4 aralıktaydı. Ancak galiba ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım. Henüz doktora gitmedim ama test sonucum pozitif. İnternette farklı yorumlar var, tedirgin oldum. Bu konuda aynı ay hamile kalıp doğum yapan varmı? Ya da doktorlardan nasıl bilgi edinmiştiniz?

Bende 30 Kasım da çekildim 1 ocak da test yapacağım inşallah olmuştur
İnşallah arkadaşın da dediği gibi ilk ay hamile kalma ihtimali yüksek sanırım. Ben bir yoldur deniyorum, 3 kere çatlatma iğnesi denedim üstelik. Şimdi sanırım hamileyim tabi ki daha net değil pazartesi kan vericem

O zaman risk var ise bile sanırım çok az. Yoksa sizin doktorlarınız korunmayın demezdi. Gerçi benim doktorumda sonradan korunma dene bu ay da bakalım dedi. Hayırlısı artık

Back