Rahim filmi cekinilen ay hamile kalmak zararlı mı kalan varmi

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.287
350
53
Dün doktorum korunma demişti ama internette bazı sitelerde o ilacın yan etkisi olduğu yazıyor benim de 3 tane düşüğüm var sizlerden rahim filmi çekip aynı ay hamile kalan varmı varsa nasıl ilerledi

Dün doktorum korunma demişti ama internette bazı sitelerde o ilacın yan etkisi olduğu yazıyor benim de 3 tane düşüğüm var sizlerden rahim filmi çekip aynı ay hamile kalan varmı varsa nasıl ilerledi
Bana 15 gün yasak 15 gün korunmalı demişti ilacın etkisiyle bebekte sorun oluşabilir demişti

Bana da 3 gün yasak sonrası serbest demişti zaten adet oldum 5 Şubat'ta tutmadı yani

Doktorun sana ne diyosa o herkesin doktoru farklı hastalıklar farklı bukadar kıyas akla zarar.. herkes aynı şeyi yapıyor burda hiç doğru bulmuyorum bende çekildim ilişki yasağı yoktu zaten amaç gebelikse niye yasak olsun hsg sonrası gebelik şansı artıyor ilişkide bulunmadıkca da gebelik şansı düşer zaten 3 ila 6 ay kadar bir süre ortalama veriyolar

Doktorun sana ne diyosa o herkesin doktoru farklı hastalıklar farklı bukadar kıyas akla zarar.. herkes aynı şeyi yapıyor burda hiç doğru bulmuyorum bende çekildim ilişki yasağı yoktu zaten amaç gebelikse niye yasak olsun hsg sonrası gebelik şansı artıyor ilişkide bulunmadıkca da gebelik şansı düşer zaten 3 ila 6 ay kadar bir süre ortalama veriyolar
Evet canım ama internette o radyasyonun zararlı olduğunu ilacın yan etki gosterebilcegini yazmışlar benim zaten 3 düşüğüm var korkuyorum ama Dr da elini çabuk tutmalisin FSH yüksek dediği için denemek istiyorum acikcasi

Evet canım ama internette o radyasyonun zararlı olduğunu ilacın yan etki gosterebilcegini yazmışlar benim zaten 3 düşüğüm var korkuyorum ama Dr da elini çabuk tutmalisin FSH yüksek dediği için denemek istiyorum acikcasi
Herşeye inanmayın bukadar elimizdeki telefonlar kucağmızdaki leptoplar ve dahası radyason yayıyor ama sadece belli bir mıktarda doktorların uyguladığı filmler bukadar zararlı olsa asla yapmazlar belli derecesi var bu radyasonların.. eğer bunun için erteliyosan çok yanlış yapıyosun belki de bişey var ve önlem alman gerek belkide temiz ve boşuna kafaya takıyosundur bilemezsin ultrasonla görülmeyen şeyler çıkıyor orda o film çok daha detaylı. Ona bakarsan Nüklere gidiyorum ben radyoaktif ilac damar yolundan alıyorum :) o cihazlardan daha çok radyason yayıyorum etrafa 🤣

Back