• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çekindim az önce, toplaşın ☺️

Evet dün olmuştum Dr baktı sorun yok falan dedi hattaa ben başka hastanede rahimden ameliyat oldum Dr bilmiyordu kızdı neden oldun gerek yoktu ameliyata diye
Valla şaşırdım. Bi dolan histereskopi topiclerinde karşılaştır istersen canım. Ne desem bilemedim.

Valla şaşırdım. Bi dolan histereskopi topiclerinde karşılaştır istersen canım. Ne desem bilemedim.
Her hangi bir sorun var mı ki bana t şeklinde denildi ameliyat oldum perde var yapışıklık var ve onları temizledik t şeklinide düzelttik dediler ameliyat öncesi bu hsg yapan doktor histereskopi yapacağız demişti Mayıs ayında olmuştum

Her hangi bir sorun var mı ki bana t şeklinde denildi ameliyat oldum perde var yapışıklık var ve onları temizledik t şeklinide düzelttik dediler ameliyat öncesi bu hsg yapan doktor histereskopi yapacağız demişti Mayıs ayında olmuştum
He yanlış anladım ben olduysan süper. Gelsin bebiş hayırlısıyla 🥹

Merhaba kızlar. Banada bugün doktorum histereskopi önerdi. Benim rahimimde üstten ve sağ taraftan hafif basık onların düzeltilmesi gerekiyo dedi. Geçen yılda rahim filmi çektirmiştim tüplerim kapalıydı açtırdım. Bu ay adetten sonra histereskopi için gideceğim

Back
X