• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çekindim az önce, toplaşın ☺️

nobody54

Üye
Kayıtlı Üye
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Merhaba kızlar, daha 1 saat olmadı rahim filmi çekindim, adetim 20-24 Eylül arasında oldu bitti, ben de düştüm Şişli-Echomar hastanesinin yoluna. Anestesisiz çekeceğiz dediklerinde çok tedirgindim ama 10 saniyelik bir regl ağrısı gibiydi, oldu bitti şükür. Sonraki 2-3 ayı çok merak ediyorum. İnşallah hayırlı sağlıklı gebeliklerim olur bundan sonraki süreçte, filmimi ve doktor yorumumu da buraya çekip atayım, anlayan olursa yorum yaparlarsa çok sevinirim, tıkanıklığım yokmuş sanırım :) hepinizi seviyorum, sağlıklı günler dilerim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 241
canım tc gözüküyor istersen kırp at senin için çok sevindim çünkü ben çekielceğim zaman okumuştum sende korkuyordun inşallah ilk aydan hamile kalırsın benim 2 ay oldu henüz olmadı

Screenshot_20230926_150657_Opera.jpg

Bakın bu benim rahim filmi üstte hafif basıklık var. Ben bunun için histereskopi oldum. Sonraki ay da doğal gebe kaldım. Sizde tam Y bunun düzeltilmesi gerektiğini biliyorum.

Histereskopi gerekebilir gibi. Korkutmak istemem ama Gebelik gerçekleşsede gebeliğin devamı sıkıntılı geçebilir.

Merhaba kızlar benimde en son böyleydi rahim filmim şimdi ne kadar değişik olduğunu fark ettim yaaa

Eklentiler

• IMG20230411115020.jpg
    IMG20230411115020.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 207
Eki Görüntüle 3307727 Eki Görüntüle 3307728 Eki Görüntüle 3307730 Merhaba kızlar, daha 1 saat olmadı rahim filmi çekindim, adetim 20-24 Eylül arasında oldu bitti, ben de düştüm Şişli-Echomar hastanesinin yoluna. Anestesisiz çekeceğiz dediklerinde çok tedirgindim ama 10 saniyelik bir regl ağrısı gibiydi, oldu bitti şükür. Sonraki 2-3 ayı çok merak ediyorum. İnşallah hayırlı sağlıklı gebeliklerim olur bundan sonraki süreçte, filmimi ve doktor yorumumu da buraya çekip atayım, anlayan olursa yorum yaparlarsa çok sevinirim, tıkanıklığım yokmuş sanırım :) hepinizi seviyorum, sağlıklı günler dilerim
Cnm ben bilmiyordum y şekli sıkıntı oluyormuş burda arkadaşlar yazdı öyle öğrendim 😕

baska bir başlıkta cok cok acılı oldugunu okudum. :/
Hiç bir şey hissetmiyorsunuz ben de burda okuyup çok korkutmuştum kendimi ama sadece arkadaşın yazdığı gibi 2-3 dakika regl ağrısı hissediyorsunuz o da sıvıyı verdiği zaman o kadar aynı vajinal muayene gibi hiç bir farkı yok

Hiç bir şey hissetmiyorsunuz ben de burda okuyup çok korkutmuştum kendimi ama sadece arkadaşın yazdığı gibi 2-3 dakika regl ağrısı hissediyorsunuz o da sıvıyı verdiği zaman o kadar aynı vajinal muayene gibi hiç bir farkı yok
Bende çektirdim ve çok acılı bi işlemdi ya benim doktorumda bi sıkıntı vardı ya da bilmiyorum artık

Bende çektirdim ve çok acılı bi işlemdi ya benim doktorumda bi sıkıntı vardı ya da bilmiyorum artık
Tıkanıklık falan var mıydı ve sanırım kullanılan cihaza göre de değişiyormuş c kollu röntgen cihazıyla çekilenler genelde hiç bir şey hissetmiyorlar

Tıkanıklık falan var mıydı ve sanırım kullanılan cihaza göre de değişiyormuş c kollu röntgen cihazıyla çekilenler genelde hiç bir şey hissetmiyorlar
Ki ben canlı canlı operasyon olan bi insanım dikişşiz operasyonlarım oldu evet acılıydı ama bu bende başka bi acı yaşattı

Back
X