Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim filmi çekindim az önce, toplaşın ☺️
- Konu Sahibi nobody54
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Y Şekil sorunsuz diye kim söyledi size? Histereskopi gerekiyor büyük ihtimalle.Maşallah bir sorun yok y şeklinde tüplerinde açık cnm bu ücretli mi çekildi randevu falan aldın mı inşallah hemen gebe kalırsın
Kimse söylemedi y şeklinin sorun olduğunu bilmiyordum ben bunu bana değil konu sahibine söyleyinY Şekil sorunsuz diye kim söyledi size? Histereskopi gerekiyor büyük ihtimalle.
Dikkatli olun yorum yaparken. Maalesef problem. Ben kendj yorumumu ayriyetten yapacağım.Kimse söylemedi y şeklinin sorun olduğunu bilmiyordum ben bunu bana değil konu sahibine söyleyin
Tabiki dikkat ederim kimseyi üzmek istemem sonuçta böyle bir konudaDikkatli olun yorum yaparken. Maalesef problem. Ben kendj yorumumu ayriyetten yapacağım.
Cnm ben bilmiyordum y şekli sıkıntı oluyormuş burda arkadaşlar yazdı öyle öğrendimEki Görüntüle 3307727 Eki Görüntüle 3307728 Eki Görüntüle 3307730 Merhaba kızlar, daha 1 saat olmadı rahim filmi çekindim, adetim 20-24 Eylül arasında oldu bitti, ben de düştüm Şişli-Echomar hastanesinin yoluna. Anestesisiz çekeceğiz dediklerinde çok tedirgindim ama 10 saniyelik bir regl ağrısı gibiydi, oldu bitti şükür. Sonraki 2-3 ayı çok merak ediyorum. İnşallah hayırlı sağlıklı gebeliklerim olur bundan sonraki süreçte, filmimi ve doktor yorumumu da buraya çekip atayım, anlayan olursa yorum yaparlarsa çok sevinirim, tıkanıklığım yokmuş sanırım :) hepinizi seviyorum, sağlıklı günler dilerim
Hiç bir şey hissetmiyorsunuz ben de burda okuyup çok korkutmuştum kendimi ama sadece arkadaşın yazdığı gibi 2-3 dakika regl ağrısı hissediyorsunuz o da sıvıyı verdiği zaman o kadar aynı vajinal muayene gibi hiç bir farkı yokbaska bir başlıkta cok cok acılı oldugunu okudum. :/
Bende çektirdim ve çok acılı bi işlemdi ya benim doktorumda bi sıkıntı vardı ya da bilmiyorum artıkHiç bir şey hissetmiyorsunuz ben de burda okuyup çok korkutmuştum kendimi ama sadece arkadaşın yazdığı gibi 2-3 dakika regl ağrısı hissediyorsunuz o da sıvıyı verdiği zaman o kadar aynı vajinal muayene gibi hiç bir farkı yok
Tıkanıklık falan var mıydı ve sanırım kullanılan cihaza göre de değişiyormuş c kollu röntgen cihazıyla çekilenler genelde hiç bir şey hissetmiyorlarBende çektirdim ve çok acılı bi işlemdi ya benim doktorumda bi sıkıntı vardı ya da bilmiyorum artık
Yok cnm çok şükür tıkanıklık yoktu ama cihazın ne olduğunu bilmiyorumTıkanıklık falan var mıydı ve sanırım kullanılan cihaza göre de değişiyormuş c kollu röntgen cihazıyla çekilenler genelde hiç bir şey hissetmiyorlar
Ki ben canlı canlı operasyon olan bi insanım dikişşiz operasyonlarım oldu evet acılıydı ama bu bende başka bi acı yaşattıTıkanıklık falan var mıydı ve sanırım kullanılan cihaza göre de değişiyormuş c kollu röntgen cihazıyla çekilenler genelde hiç bir şey hissetmiyorlar
Bu da T iki yandan baskılı sen yeni opu oldun di mi bunu yorumlamadılar mı sanaMerhaba kızlar benimde en son böyleydi rahim filmim şimdi ne kadar değişik olduğunu fark ettim yaaa