• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çekimi sonrasında yaşadığım

lego

rüyalar sokağı
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.166
855
323
Sivas
Merhaba selamlar herkese
Dün rahim filmi çektirdim anestezili olarak
Uyandığımda adet sancısı gibi sancılarım ve altıma serdikleri bezde de tentürdiyot kan karışımı vardı
Adet sancılarım dün akşama doğru azalarak bitti
Fakat bugün uyandığımda beri sanki saatlerce mekik çekmişim gibi bir ağrı mevcut
Kendimi zorlayacak bir hareket de yapmadım
Böyle bir şey yaşayan var mı?
Ağrı olsa sıkıntı etmeyeceğim de böyle adele kas ağrısı yaşayan okumadım hiç
Sonuçlarımı da almadım henüz bu arada

Bende anestezili cektirmistim ama uyandığımda hic bir ağrım yoktu bir kacgun kanamam olmustu tuplerimde acıktı belki o yüzden ağrım olmamıştı hic..sizin belki tupler kapalıydı açıldı o yüzden agri olabilir

Bende anestezili cektirmistim ama uyandığımda hic bir ağrım yoktu bir kacgun kanamam olmustu tuplerimde acıktı belki o yüzden ağrım olmamıştı hic..sizin belki tupler kapalıydı açıldı o yüzden agri olabilir
Evet çok merak ediyorum acaba sonuç ne oldu,inşallah açıktır yada kapalıysa bile açılmıştır

Ben çektirriirken anestezi vermediler devlet hastanesinde yaptırmıştım. Şükürler olsun açıktı bir sıkıntı yok dediler. Ama ben işlem yapılırken çok acı çektim o kadar olacağını düşünmüyordum. Allah'tan kısa sürüyorda dişini sıkıp idare ediyosun yoksaa fenaydı yani..

Merhaba selamlar herkese
Dün rahim filmi çektirdim anestezili olarak
Uyandığımda adet sancısı gibi sancılarım ve altıma serdikleri bezde de tentürdiyot kan karışımı vardı
Adet sancılarım dün akşama doğru azalarak bitti
Fakat bugün uyandığımda beri sanki saatlerce mekik çekmişim gibi bir ağrı mevcut
Kendimi zorlayacak bir hareket de yapmadım
Böyle bir şey yaşayan var mı?
Ağrı olsa sıkıntı etmeyeceğim de böyle adele kas ağrısı yaşayan okumadım hiç
Sonuçlarımı da almadım henüz bu arada
Bana anestezisiz cekildi

Kizlar bende rahim filmi cektircem ozelde acaba anestezi ile mi yapsam anestezmii cok panigiim

Kizlar bende rahim filmi cektircem ozelde acaba anestezi ile mi yapsam anestezmii cok panigiim
Herkesin acı eşiği farklı…bana göre abartılacak bi durum yok anestezi komplikasyonlarına yeğlerim en azından. Ben 2kere çektirdim biri devletteydi diğeri özel.gayet rahattı.bende araştırma yapmıştım buradan daha önce çektirenleri okudum baya korkmuştum.Sakın korkma hiç bişeycik olmuyo rahat ol kısacık bişey zaten

Back