Ben de ekimde rahim filmi çekildim, reglim yarın, genelde günü gününe olurum hatta 1-2 gün öncesinden gelir adetim. Ancak gelen giden ve bir belirti yok. Ben de nedendir diye merak etmiştimBende Ekim'de çekildim daha reglime var okuduğum konulara göre rahim filminden sonra gecikenler oluyor kanda değerin kaç çıktı
Benimde 4 gün var reglime bir çok belirtim var ama regl belirtisi değildir inşallah diye dua ediyorum siz ne kadardır istiyorsunuz belirtileriniz neler şu anBen de ekimde rahim filmi çekildim, reglim yarın, genelde günü gününe olurum hatta 1-2 gün öncesinden gelir adetim. Ancak gelen giden ve bir belirti yok. Ben de nedendir diye merak etmiştim
15 aydır korunmuyoruz biz ancak bu ay doktorum korunmamı söylemişti rahim filminden sonra, sadece 1 kez korunmadan bi ilişkimiz oldu yumurtlama günüme yakınBenimde 4 gün var reglime bir çok belirtim var ama regl belirtisi değildir inşallah diye dua ediyorum siz ne kadardır istiyorsunuz belirtileriniz neler şu an
Benim korunmamı söylemedi doktorum. Sadece 1 gün ilişki yasağı var sonra yok dendi bana da. Biz de 3.5 senedir istiyoruz olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bir umut rahim filminden sonra 3-4 ayın değerli olduğunu söyledi doktorum. İnşallah sizden güzel haberler alırız.15 aydır korunmuyoruz biz ancak bu ay doktorum korunmamı söylemişti rahim filminden sonra, sadece 1 kez korunmadan bi ilişkimiz oldu yumurtlama günüme yakınmuhtemelen adet olurum diye düşünüyorum, o kadar isteyip uğraşıp olmadı tekte olursa şaşırırım
Gitmediğimi kim söyledi rahim filmini de doktor istedi zatenRahim filmi çekildikten sonra hamile kalacağınızın garantisini kim verdi ki? Doktor kontrolüne gitmelisiniz belki kist veya hormonlarla ilgili bir durum olabilir.
Ben regl oldumBen de ekimde rahim filmi çekildim, reglim yarın, genelde günü gününe olurum hatta 1-2 gün öncesinden gelir adetim. Ancak gelen giden ve bir belirti yok. Ben de nedendir diye merak etmiştim
Yok zaten doktorum istedi onun dışında kiloya bağlıyor ama ben bundan önce ilk istememde hemen hamile kalmıştım çok bişiy oynamadı 3 5 kilo var fark olarakRahim filminin boyle bir garantisi yok ki? Dr kontrolune gidin bence eger gebelik gibi bi dusunceniz varsa yani rahim filminden sonra gebe kalan cok duydum ama garanti de degil durum
Ben regl oldum malesef 1 buçuk senedir istiyorum ilk istememde hemen gebe kalmıştım şuan bi bebeğim daha olsun istiyorum ama malesef bu ayda gene regl oldum umudum bitti gibi artıkBenimde 4 gün var reglime bir çok belirtim var ama regl belirtisi değildir inşallah diye dua ediyorum siz ne kadardır istiyorsunuz belirtileriniz neler şu an
Umudumuz yine Allah'tan. Allah büyüktür. Hiç üzülmeyin belki de diğer ay nasip olur :)Ben regl oldum malesef 1 buçuk senedir istiyorum ilk istememde hemen gebe kalmıştım şuan bi bebeğim daha olsun istiyorum ama malesef bu ayda gene regl oldum umudum bitti gibi artık
İnşallahUmudumuz yine Allah'tan. Allah büyüktür. Hiç üzülmeyin belki de diğer ay nasip olur :)
Bana da öyle korunun demedi hiç. Ben rahim filminden sonra olmazsa hemen tedaviye başlayalım dedim ama 3-4 ay önemli bekleyelim dedi bana da. Ağustosta çekildim bende ocağa kadar bekleyeceğim bakalım :/ siz kaçıncı aydasınızBenim korunmamı söylemedi doktorum. Sadece 1 gün ilişki yasağı var sonra yok dendi bana da. Biz de 3.5 senedir istiyoruz olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bir umut rahim filminden sonra 3-4 ayın değerli olduğunu söyledi doktorum. İnşallah sizden güzel haberler alırız.
Ben Ekim'de çekildim 10unda adet olmam gerekiyordu bekliyorum hala.Bana da öyle korunun demedi hiç. Ben rahim filminden sonra olmazsa hemen tedaviye başlayalım dedim ama 3-4 ay önemli bekleyelim dedi bana da. Ağustosta çekildim bende ocağa kadar bekleyeceğim bakalım :/ siz kaçıncı aydasınız
Aaaa gecikti mi regliniz? İnş vardır bir şeyler beklemek gerçekten çok zor..Ben Ekim'de çekildim 10unda adet olmam gerekiyordu bekliyorum hala.
Evet gecikti adet olmam gereken gün yaptığımda negatifti maalesef. Bir daha tekrarlamadım. Yoktur diye düşünüyorum.Aaaa gecikti mi regliniz? İnş vardır bir şeyler beklemek gerçekten çok zor..
Gebelik var mıEvet gecikti adet olmam gereken gün yaptığımda negatifti maalesef. Bir daha tekrarlamadım. Yoktur diye düşünüyorum.
Hayır henüz adet olmadım daGebelik var mı