Rahim filmi çekilenler

Azraa___

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
112
20
26
Rahim filmi çekildim tüplerde değil ama az daha önünde tüplere varmadan bi tıkanıklık olduğu söylendi ve şuan açıldı artık bi sorun yok denildi fakat 2 ay oldu hamilelik yaşamadım adetim ise 10 gün gecikince kan verdim ama gebelik görünmedi fakat mide bulantısı baş dönmesi şuan gecikmenin 16. Günündeyim belirtiler var ama kanda bişiy çıkmadı başına gelen var mı

Bende Ekim'de çekildim daha reglime var okuduğum konulara göre rahim filminden sonra gecikenler oluyor kanda değerin kaç çıktı

Rahim filmi çekildikten sonra hamile kalacağınızın garantisini kim verdi ki? Doktor kontrolüne gitmelisiniz belki kist veya hormonlarla ilgili bir durum olabilir.

Bende Ekim'de çekildim daha reglime var okuduğum konulara göre rahim filminden sonra gecikenler oluyor kanda değerin kaç çıktı
Ben de ekimde rahim filmi çekildim, reglim yarın, genelde günü gününe olurum hatta 1-2 gün öncesinden gelir adetim. Ancak gelen giden ve bir belirti yok. Ben de nedendir diye merak etmiştim

Rahim filminin boyle bir garantisi yok ki? Dr kontrolune gidin bence eger gebelik gibi bi dusunceniz varsa yani rahim filminden sonra gebe kalan cok duydum ama garanti de degil durum

Ben de ekimde rahim filmi çekildim, reglim yarın, genelde günü gününe olurum hatta 1-2 gün öncesinden gelir adetim. Ancak gelen giden ve bir belirti yok. Ben de nedendir diye merak etmiştim
Benimde 4 gün var reglime bir çok belirtim var ama regl belirtisi değildir inşallah diye dua ediyorum siz ne kadardır istiyorsunuz belirtileriniz neler şu an

Benimde 4 gün var reglime bir çok belirtim var ama regl belirtisi değildir inşallah diye dua ediyorum siz ne kadardır istiyorsunuz belirtileriniz neler şu an
15 aydır korunmuyoruz biz ancak bu ay doktorum korunmamı söylemişti rahim filminden sonra, sadece 1 kez korunmadan bi ilişkimiz oldu yumurtlama günüme yakın muhtemelen adet olurum diye düşünüyorum, o kadar isteyip uğraşıp olmadı tekte olursa şaşırırım

Benim korunmamı söylemedi doktorum. Sadece 1 gün ilişki yasağı var sonra yok dendi bana da. Biz de 3.5 senedir istiyoruz olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bir umut rahim filminden sonra 3-4 ayın değerli olduğunu söyledi doktorum. İnşallah sizden güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…