• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çekilenler

Simgecik6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
597
305
103
Merhaba arkadaşlar rahim filmi çektirenler yardımcı olursa sevinirim normalde 28-29 günde bir adet oluyordum rahim filmi çekildiğim ay 36. Gün oldum rahim filminden sonra adet düzensizliğiniz ne kadar sürdü ve bir yan etkisi oldu mu

Düzensizlik gibi bir etkisi olmadığını biliyorum. Bende çektirdim günü gününe olmuştum gecikme yapmadi.

Merhaba arkadaşlar rahim filmi çektirenler yardımcı olursa sevinirim normalde 28-29 günde bir adet oluyordum rahim filmi çekildiğim ay 36. Gün oldum rahim filminden sonra adet düzensizliğiniz ne kadar sürdü ve bir yan etkisi oldu mu
Benm 8 gün gecikmeli gelmişti canım . Ama gebelik de olabilir . Test yapsan daha iyi olur sanki .

Canım adet oldun mu? Yoksa hamilemisin:) bende 6 gün önce rahim filmi çekildim, inşallah benimde adetim 9 AY gecikir 😇 🙃

Back