rahim filmi cekildikten sonra hamile kalan var mi

Merhaba. Bende kasim 19 da rahim filmi çekindim ve bugün adetimin 32. Günü yarin olmam gerekio ve hic bir belirti yok adete dair sizdede boyle olmusmuydu
Yok cnm olmamıştı bütün adet belirtileri vardı bende malesef inşallah gebesindir sen güzel haberler bekliyoruz :)

canım sen 9 eylül de mi tüp bebek yaptıracaksın
Yok :( tüp bebek için daha var.. Allah tez zaman da nasip etsin inşallah.. Biz bu ayla birlikte 9 aydır bebek düşünüyoruz.. Bu sadece yumurtalarımın oluştuğu halde neden dışarı atılamadığı için.. Geçen ay 5 tane yumurtam oluştu gayet güzeldi boyutları.. Ama tüpler de var bi sıkıntı işte.. :/ onun için rahim filmi ücretsiz diye 9 Eylül'e gittim..

Canım geçmiş olsun.. Ben dün 9eylüle gittim ama adetim bitmişti yani son günüydü diye bakmadı doktor.. Önümüzdeki ay bütün tetkîkler yapılcak.. Siemar (simir) testini istedi.. Adetimin ilk günü kan hormon bütün testlerim yapılcak.. Adetin üçüncü günü rahim filmi çekilcek.. Önümüzdeki ay olcak işte :/ sabredersem eğer :KK43: bu ay hiç bir şey yapmıyorum.. Belki stresten kurtulurum.. Sadece 10.günden itibaren gün aşırı ilişki demicem bu ay..

sağol canım sanada bizde 1 buçuk yıldır deniyoruz ama olamdı işte rahim filmim kaldı sadece çekilecek onuda çektirmeye korkuyorum anastazi yapmıyorlar muş devlet hastaneleri ve anastezi siz yaptırmak istemiyorum bende dün bi hastane ile görüştüm başkent ünv. hastanesinin bostanlı şubesinde ssk ile anlaşmalı 165 tl dediler anastezi yapıyorlarmış oraya gideceğim bende inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız. Bu arada adetin 3. günümü çektireceksin ben edat bittikten hemen sonra diye biliyorum ama

Normalde bugun olmam gerekiyor. Acaba diyorum progestan kullanmadim bu ay ondan mi gecikti. Klomen bittikten sonra progestan kullaniyordum bu ay kullanmadim kafam karma karışık :)
E bi kan ver canim hadi ins vardir bu ay beni de heyecan sardi hadi bi kan verde gel acilde

sağol canım sanada bizde 1 buçuk yıldır deniyoruz ama olamdı işte rahim filmim kaldı sadece çekilecek onuda çektirmeye korkuyorum anastazi yapmıyorlar muş devlet hastaneleri ve anastezi siz yaptırmak istemiyorum bende dün bi hastane ile görüştüm başkent ünv. hastanesinin bostanlı şubesinde ssk ile anlaşmalı 165 tl dediler anastezi yapıyorlarmış oraya gideceğim bende inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız. Bu arada adetin 3. günümü çektireceksin ben edat bittikten hemen sonra diye biliyorum ama
Bana o şekilde geliceksin dedi üniversite hastanesi.. Benimde bildiğim kadarıyla adet bitiminde çekiyorlar ama bu doktor öyle söyleyince bende tamam dedim.. Belki o zamana tahlil sonuçlarıma bakıp tekrar bi tarih verir ya belki 3.günü çekmezler.. Bu arada üniversite hastaneleri de haftanın bir günü anestezili çekiyormuş doktor ona denk getiririz dedi.. Bu ay evde ne yapsam ki.. Kür falan mı deneyeyim boş durmak istemiyorum.. Benim sorunum yumurta tembelliği adetim düzenli ama pko teşhisi konuldu.. Bîlemedim bende :( Rabbim sabır versin tüm bekleyenlere.. Cumanın hikmetinden yararlanmamızı nasip etsin inşallah..

Yok :KK43: tüp bebek için daha var.. Allah tez zaman da nasip etsin inşallah.. Biz bu ayla birlikte 9 aydır bebek düşünüyoruz.. Bu sadece yumurtalarımın oluştuğu halde neden dışarı atılamadığı için.. Geçen ay 5 tane yumurtam oluştu gayet güzeldi boyutları.. Ama tüpler de var bi sıkıntı işte.. :/ onun için rahim filmi ücretsiz diye 9 Eylül'e gittim..
BEN ADETLİ GİTSEM bitince hemen çağırıyorlar mıyoksa 1 2 ay gün mü veriyorlar acaba ben ege tepecik te yaptıracağım

Arkadaşlar bende rahim filmi cektrdm cok şükür bişi çıkmadı bi daha ki aya hastalanrsm 3 üncü günü gitcm ve aşılama icin tedaviye baslaycz ins aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamile kalirm çünkü filmden sonra kendiliginden kalanlrda varms

BEN ADETLİ GİTSEM bitince hemen çağırıyorlar mıyoksa 1 2 ay gün mü veriyorlar acaba ben ege tepecik te yaptıracağım
Adetin olmadan git ki doktora daha önceden gidip gün alırsın.. Bende adetimin bittiği gün gittim beni diğer ay adet başlayınca çağırdı.. 3.günü hsg hormon testleri ve spermogram yaptırcaz.. Yani inşallah aksatmıcağını söyledi..

Arkadaşlar bende rahim filmi cektrdm cok şükür bişi çıkmadı bi daha ki aya hastalanrsm 3 üncü günü gitcm ve aşılama icin tedaviye baslaycz ins aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamile kalirm çünkü filmden sonra kendiliginden kalanlrda varms

ayy çok sevindim inşallah bizimde sonuçlar temiz çıkar. Allah gönlüne göre versin canım

Bana o şekilde geliceksin dedi üniversite hastanesi.. Benimde bildiğim kadarıyla adet bitiminde çekiyorlar ama bu doktor öyle söyleyince bende tamam dedim.. Belki o zamana tahlil sonuçlarıma bakıp tekrar bi tarih verir ya belki 3.günü çekmezler.. Bu arada üniversite hastaneleri de haftanın bir günü anestezili çekiyormuş doktor ona denk getiririz dedi.. Bu ay evde ne yapsam ki.. Kür falan mı deneyeyim boş durmak istemiyorum.. Benim sorunum yumurta tembelliği adetim düzenli ama pko teşhisi konuldu.. Bîlemedim bende :KK43: Rabbim sabır versin tüm bekleyenlere.. Cumanın hikmetinden yararlanmamızı nasip etsin inşallah..
hımmm inşallah sorunsuz bir şekilde bunuda atlatırız canım. Yumurta tembelli ile ilgili varmı kürler acaba baktın mı hiç internetten. çektirdin mi

hımmm inşallah sorunsuz bir şekilde bunuda atlatırız canım. Yumurta tembelli ile ilgili varmı kürler acaba baktın mı hiç internetten. çektirdin mi
Bal çörekotu tarçın bunu adetinin 2.günü başlıyormuşsun ama ne kadar süre yenilecek bilmiyorum.. Sabah aç karına bir kaşık akşam yemekten iki saat sonra bir kaşık.. Soğan kürünü söylüyorlar birde.. Ben Ocak ayına kaldım film konusunda.. Bu ay adetim geçti çünkü.. Bugünlerde sol kasığım da şiddetli ağtılar oluyor.. Yumurtlama günlerimdeyim galiba.. :) hayırlısı bakalım..

Bal çörekotu tarçın bunu adetinin 2.günü başlıyormuşsun ama ne kadar süre yenilecek bilmiyorum.. Sabah aç karına bir kaşık akşam yemekten iki saat sonra bir kaşık.. Soğan kürünü söylüyorlar birde.. Ben Ocak ayına kaldım film konusunda.. Bu ay adetim geçti çünkü.. Bugünlerde sol kasığım da şiddetli ağtılar oluyor.. Yumurtlama günlerimdeyim galiba.. :) hayırlısı bakalım..

aynen yumurtlama evresinde oluyor onlar akıntı da çoğalıyor bende yaşıyorum aynısını her ay. Çok düşünmemeye çalış stres de çok etki ediyor çünkü. Bende ocak ayında çektireceğim bu ay geçti artık

Back
X