• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi arkadaslar anlayan var mi?

Cicsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
495
537
53
28
Kizlar dun rahim filmi cektim anlayan varsa yorum yapabilir mi lutfen?

Eklentiler

• 20200714_124649.webp
    20200714_124649.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 121
  • 20200714_124711.webp
    20200714_124711.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 108
  • 20200714_124956.webp
    20200714_124956.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 107
  • 20200714_124929.webp
    20200714_124929.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 108
Canım fotoğraflar uzaktan çekilmiş Rahmin tam olduğu bir fotoraf ı tek eklersen arkadaşlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum yüklediğin resim çok uzaktan tüpleri kanalları bile göremedim biliyorsun onlar ip gibi

Canım fotoğraflar uzaktan çekilmiş Rahmin tam olduğu bir fotoraf ı tek eklersen arkadaşlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum yüklediğin resim çok uzaktan tüpleri kanalları bile göremedim biliyorsun onlar ip gibi
Canim hangisi rahim bilmiyorum ki ama yine bak duzenledim fotoyu

Canım ben tam net göremedim çok uzaktan olduğu için tüp kısmı çok ince ama sanıyorum perde var yine yanlış yönlendirmek istemem en iyisini doktor un söyler. Umarım daha iyi görebilen arkadaşlar yardımcı olur.

Canım normalde net şekilde gözükmesi gerekir rahim şekli farklı olabilir yada tıkanıklık olabilir en iyisini doktorun bilir tabiki ..

Canım ben tam net göremedim çok uzaktan olduğu için tüp kısmı çok ince ama sanıyorum perde var yine yanlış yönlendirmek istemem en iyisini doktor un söyler. Umarım daha iyi görebilen arkadaşlar yardımcı olur.
Perde nedir canim

Perde nedir canim
Rahmi bölen Bi şey canım küçük bir operasyon ile alınabiliyor ama dediğim gibi tabi doktor olmadığımız için bizim söylediklerimiz sadece kendi görüşümüz en sağlıklıdır doktorun ile görüşmek olacaktır umarım hiç bir sorun yoktur

Rahmi bölen Bi şey canım küçük bir operasyon ile alınabiliyor ama dediğim gibi tabi doktor olmadığımız için bizim söylediklerimiz sadece kendi görüşümüz en sağlıklıdır doktorun ile görüşmek olacaktır umarım hiç bir sorun yoktur
Dogrudur rahim hangisi fotoda acana bnaa gosrebilirmisin

Her iki taraftan ince bir çizgi yukarı doğru gitmesi gerekmez mi bunda hiç öyle bişi yok

An once yazdi sol tup acildi dedi sag tup tikali dedi
Rapor yazması lazım orda daha net bilirdik ne olduğunu. Bak ben sana örnek kendi filmimi göndereyim. Ve rahim şeklide öyle olması gerekiyormuş. Ve benim her iki tüpüm kapalıydı gördüğün gibi sadece 3 gen duruyor

Eklentiler

• Screenshot_20200714-132127_Video Player.webp
    Screenshot_20200714-132127_Video Player.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 89
Rapor yazması lazım orda daha net bilirdik ne olduğunu. Bak ben sana örnek kendi filmimi göndereyim. Ve rahim şeklide öyle olması gerekiyormuş. Ve benim her iki tüpüm kapalıydı gördüğün gibi sadece 3 gen duruyor
Senin tupler acildi mi ve benim rahim de bir bozukluk mu var

At canim bakayim

Senin tupler acildi mi ve benim rahim de bir bozukluk mu var
ben istanbula gittim canım orda özel bir merkez vardı orda açıldı çok şükür tavsiye ederim. senin filminden bişey anlamadım desem yeridir çok farklı garip duruyor çünki. benim filmi incelersen anlarsın zaten seninkinin değişik olduğunu

ben istanbula gittim canım orda özel bir merkez vardı orda açıldı çok şükür tavsiye ederim. senin filminden bişey anlamadım desem yeridir çok farklı garip duruyor çünki. benim filmi incelersen anlarsın zaten seninkinin değişik olduğunu
Yaaa dogrudr atarsan bakayim

Back