rahim filmi antalya

mmavi_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
645
236
33
34
k kez antalyaya gidicem arkadaslar hiçbiryer bilmiyorum rahim filmi çekinmem gerek ve eşimin anca izin alabildiği için tam rahim filmini çekincem zamanda antalyada olucam çektirenler memnun kalanlar bilgi verebilrmi nerelere gidebilirm

Antalya'da Radon Tıp Merkezinde yaklaşık 300₺ ile narkozsuz yaptırdım. İşlemden tam yarım saat önce majezik içip girdim, bir sıkıntı yaşamadım. Eşik değerim çok düşük veya yüksek değil ama ciddi anlamda bir acı çekmedim. Sonraki ilk denememde de hamile kaldım. Zaten genelde sonrasında sıklıkla gebelik oluyormuş eşlerde bir sıkıntı yoksa.

Canım bende Antalya Vitale Hastanesi nde çektirdin iki yıl önce ve birçok arkadaşım da orda yaptırdı şuan fiyat bilmiyorum ama ben çok memnunum o hastaneden

Bende vitali de yaptırdım. narkozsuz 150 lira Şubat 2016 daydı. bi kac dklik işlem illa ki biraz ağrısı oluyo ama narkozsuz yapılabilir

Bende 10 gün önce Antalya Akar Radyoloji de çektirdim. Aneztezisiz olarak ve hiç canım acımadı. Çok şükür tüplerimde açık çıktı. Filmi çeken Tümay hanım ve ekibi de çok tatlı insanlar. Hsg den önce bende çok tedirgindim ve bu siteden öğrendim gittiğim merkezin adresini. İhtiyacı olana faydam olsun öneririm. Sağlıkla kalın

Bende 10 gün önce Antalya Akar Radyoloji de çektirdim. Aneztezisiz olarak ve hiç canım acımadı. Çok şükür tüplerimde açık çıktı. Filmi çeken Tümay hanım ve ekibi de çok tatlı insanlar. Hsg den önce bende çok tedirgindim ve bu siteden öğrendim gittiğim merkezin adresini. İhtiyacı olana faydam olsun öneririm. Sağlıkla kalın
Ben de akar radyolojiye gideceğim sanırım güvenilir ve temiz bir yer mi. Film çektirmek için başka bir yere falan gitmiyoruz değil mi ?ben anestezili cektirecegim de .

Ben de akar radyolojiye gideceğim sanırım güvenilir ve temiz bir yer mi. Film çektirmek için başka bir yere falan gitmiyoruz değil mi ?ben anestezili cektirecegim de .
Geçmiş olsun evet temiz bi yer. İlk başta bende tereddütlüydüm ilkini MedicalPark ta ikincisini akar radyoloji de çektirdim. Çeken hanım da gayet tecrübeliydi. Aynı yerde çekim yapılıyor. Farklı bi yere gidilmiyor ayrı odaları var zaten. Dilerim güzel sonuç alırsın.

Bu mesaji rahim filmi çekilecek olanlar için yazıyorum. Ben çok korkuyordum çünkü o kadar çok araştırdım ki ve hep cok ağrılı olduğunu söylüyorlardı. Eğitim araştırma hastanesinde çekilecektim röntgen çekilecek yere gittim ordaki doktorla konuştum cok anlayışlı güler yüzlü bir bayan doktor var onunla konuştum ve içim rahatladı sadece adet sancisi gibi bir ağrı olur hic korkma dedi ve randevu günü geldi çattı ama ben yinede tedirginim öyle korkarak girdim yine guler yüzlü o bayan doktor ordaydı beni sakinleştirdi tekrardan korkacak bir şeyin olmadığı söyledi işlem öncesi sakinleştirici bir iğne yaptı hazırlık ve çekim toplamda 5 dk sürdü ve ben bu kadar mıydı dedim gerçekten de korkulacak birşey yokmuş sadece ilaci verdiğinde adet sancısı bile denilemez ona çok hafif bir kramp hissettim ve bitti dedi. Ben özele gitmedim çünkü ayni işlem ayni cihaz neden 500 tl vereyim ki eğitim araştırma hastanesi ücretsiz çekiyor doktorda bilgili ve anlayışlıydi benimle sohbet havasi icinde işlemi gerçekleştirdi. Bu mesaji da yazdim ki benimki araştıran çok oluyor buna eminim. Bilgi vermek istedim çünkü ben çok araştırdım ve doğru düzgün bir cevap alamadım umarim bu yazim faydali olur hic korkmayin ve ertelemeyin..

Back
X