Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef söylemediler ama beni getiren hemşirelere sordugumda bi sıkıntı olsaydı doktor söylerdi dedi doktorun özel kliniği var ameliyatlarini bi özel hastanede yapiyor kliniginde gidip görüşecekmisim.İnan hic bişey hissetmedim uyandiktan sonrada hic agrim olmadı çok şükür biraz anestezinin vermiş olduğu sersemlik kalıyorçekilirken söylemediler mi açık veya kapalı diye canım canın çok acıdımı bende çektirmeyi düşünüuo
Çok bildiğimden değil ama geçiş var , sıkıntı yok
Ayy inşallah peki bi sey daha sormak istiyorum bu rahim filminde sadece tüplere mi bakıyorlarÇok bildiğimden değil ama geçiş var , sıkıntı yok
Evet canım rahimle ilgili bir sıkıntı var mı diye histeroskopi gerekliAyy inşallah peki bi sey daha sormak istiyorum bu rahim filminde sadece tüplere mi bakıyorlar
Ben rahim duvarina felan bakilmasini da istiyodum ama doktoru hic gormedigim icin soramdim bakılmış mıdırEvet canım rahimle ilgili bir sıkıntı var mı diye histeroskopi gerekli
Hayır şekile de bakıyorlar.Ayy inşallah peki bi sey daha sormak istiyorum bu rahim filminde sadece tüplere mi bakıyorlar
Anladım çok teşekkür ederim Allah razi olsunHayır şekile de bakıyorlar.
Rahim filminde yapışıklık , perde , miyom gibi şeyler görülüyor mu bilmiyorum canım görülseydi bana ikisini birden yapmazlardı diye düşündüm.Ben rahim duvarina felan bakilmasini da istiyodum ama doktoru hic gormedigim icin soramdim bakılmış mıdır
Nasil yani fakli şeyler mi hsg ve rahim filmiRahim filminde yapışıklık , perde , miyom gibi şeyler görülüyor mu bilmiyorum canım görülseydi bana ikisini birden yapmazlardı diye düşündüm.
Anestezi altında hem rahim filmi hem hsg oldu.
Perşembe günü göstericez sonuçlarımi inşallah öyledirTüpler açık duruyor zaten kendi doktorun bakar canım
Evet canımNasil yani fakli şeyler mi hsg ve rahim filmi
İnşallah hislerinde yanilmazssin tabi bahsedeyim ben Malatyada özel hastanede cektirdim hic korkmana ve sters yapmana gerek yok gercekten hic bi sey anlamiyosun ve uyandığımda da hic agrim olmadi korkulacak bi şey olmadığını göreceksin Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun inşallahMerhaba canım benim bakıp anladığım kadarıyla hissiyat olarak yorumluyorum hislerim kuvvetlidir:) bence bir sorun yok açık duruyor bence tüplerin bu arada bende yurtdışında yaşıyorum ama hsg rahim filmi için İstanbul’a gelmeliyim defalarca sordum burda defalarcada cevap verdi buradaki kadınlar Allah razı olsun ama kimler nerelerde cektirdi yada soruyu soran kardeşim nerde çektirdin biraz detay istiyorum galiba korkudan heyecan yapıyorum pkodan benimde 3 yıldır hiç gebelik olmadı