• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi acil!!!!!!!

xoxzlem147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar gülhane askeri hastanesinde rahim filmi çektiren varmı? ben orda çektiricem ama emin olamıyorum. varsa lütfen iyimi yoksa kötümü çekildiğini yazın. cevaplarınızı bekliyorum!!!!!

canım bahsettiğin askeri hastane iyi olmazmı hiç. askeri hastanelerinin her alanında hastalarla çok güzel ilgileniyorlar keşke benimde imkanım olsada oraya gitsem. bende bu ay hamiş olamazsan rahim filmi çektireceğim. hakkımızda hayırlısı olsun. tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah

amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. ben yeni tedaviye başlıyorum. ilk başta tüm testleri yaptırıyor doktorum. rahim filmini de istedi benden. askeri hastanede tanıdık doktor olduğu için oraya gidicem büyük bi ihtimalle ama askeri hastanede ne kadar kadın hastalıklarıyla ilgili hasta gider ve doktorları bu konuda ne kadar tecrübeli bilemiyorum. onun için sorayım dedim. görünüşe göre kimse yok. şimdi daha da ikilemede kaldım.

Back
X