• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim Enfeksiyonu Olup Hamile Kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bir sevgili

Çok İnsan Tanı. Azını Sev. Hiçbirine Güvenme 🔗
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
715
579
53
Kızlar aranızda benim gibi Rahim Enfeksiyonu olup hamile kalamayan var mı? Bu ay bu ilaçları kullanıyorum sağlık ocağında doktor yazmıştı geçen ay. Adet olduktan sonra kullanayım dedim. Bugüne kısmetmiş. Umarım işe yarar. Yaramazsa Bu Enfeksiyon nasıl geçecek bilmiyorum. Soğan suyu , çakşır otu, hayıt hotumu denedim işe yaramadı.

Eklentiler

• 7D660550-9903-4B36-912F-710051624927.jpeg
    7D660550-9903-4B36-912F-710051624927.jpeg
    109,6 KB · Görüntüleme: 43
Benm iki arkadasmda öyle olmştu Bi arkadaşımda enfeksiyondan tüpleri tıkanmş tekrar açtırdılar biride de ilaçla düzeldi sen ihmal etme doktor kntrollerini iyi yaptır

Kızlar aranızda benim gibi Rahim Enfeksiyonu olup hamile kalamayan var mı? Bu ay bu ilaçları kullanıyorum sağlık ocağında doktor yazmıştı geçen ay. Adet olduktan sonra kullanayım dedim. Bugüne kısmetmiş. Umarım işe yarar. Yaramazsa Bu Enfeksiyon nasıl geçecek bilmiyorum. Soğan suyu , çakşır otu, hayıt hotumu denedim işe yaramadı.
Canım belirtilerin neydi yazarmısın rica etsem
Benim bu ay adetten beri kasıklarımın ağrısı geçmedi
Şüpheleniyorum acaba enfeksiyonmu var diye

Canım belirtilerin neydi yazarmısın rica etsem
Benim bu ay adetten beri kasıklarımın ağrısı geçmedi
Şüpheleniyorum acaba enfeksiyonmu var diye
Belirtilerim şunlar canım,
- Sürekli Akıntı Hali
-Kötü Kokulu Akıntı
-Rahim de Yanma Hissi
-Vajina İçinde Kaşıntı Hali
Bende belirtiler bunlar. Doktora gittim enfeksiyon var dedi. İlaç verdi ama geçmedi. Geçmediğini biliyorum çünkü bu belirtiler hala devam ediyor. Ve Emin’im bu sebepten ötürü hamile kalamıyorum. Rahim filmi de çektirmiştim tüplerim açık çıkmıştı bu arada

Benm iki arkadasmda öyle olmştu Bi arkadaşımda enfeksiyondan tüpleri tıkanmş tekrar açtırdılar biride de ilaçla düzeldi sen ihmal etme doktor kntrollerini iyi yaptır
Bende tüplerim tıkanmış olabilir diye hemen doktora gitmiştim Ocak ayıydı sanırım. Rahim filmi çektiler. Daha sonra doktor bana da göstererek tüplerimin açık olduğunu söyledi. Hamile kalırsın filmden sonra genelde kalıyor bayanlar dedi ama ben kalamadım. Rahim girişinde benim enfeksiyon um hissedebiliyorum. Spermlere belki de o izin vermiyor geçmesine. O yüzden hamile kalamıyorum gibi geliyor

Belirtilerim şunlar canım,
- Sürekli Akıntı Hali
-Kötü Kokulu Akıntı
-Rahim de Yanma Hissi
-Vajina İçinde Kaşıntı Hali
Bende belirtiler bunlar. Doktora gittim enfeksiyon var dedi. İlaç verdi ama geçmedi. Geçmediğini biliyorum çünkü bu belirtiler hala devam ediyor. Ve Emin’im bu sebepten ötürü hamile kalamıyorum. Rahim filmi de çektirmiştim tüplerim açık çıkmıştı bu arada
Teşekkür ederim canım
Bende sadece bir kasık ağrısı var
Bu virüs ortamı biraz düzelince gideceğim doktora
İnşallah sende şifa bulursun canım bol su içmeyi unutma oldumu o da çok önemli

Aile hekimi ile olmaz. Düzgün bir kadın doğum doktoruna gidip tedavi olmalısınız. Geçmiş olsun.

Aile hekimi ile olmaz. Düzgün bir kadın doğum doktoruna gidip tedavi olmalısınız. Geçmiş olsun.
Gittim bu 5. Doktor. Çözüm yok 🙁🙁 ayrı hastanelerde en iyi doktorlara gittim. En son gittiğim iyidi ama virüs başladı. Gidemem maalesef şuan. Aşılama yapacaktık corona yüzünden gitmedim

Back