Mavikelebenk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2021 1.062 884 Cumartesi 21:30 Konu Sahibi Mavikelebenk #1 Arkadaşlar rahimde enfeksiyon olanlar ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz? Benim alt karnımda hassasiyet sık idrara cıkma durumu var. Bu belirtileri doktora dedim rahim enfeksiyonu fazla belirti vermez dedi. Benim gibi sorun yaşayan var mı?
Arkadaşlar rahimde enfeksiyon olanlar ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz? Benim alt karnımda hassasiyet sık idrara cıkma durumu var. Bu belirtileri doktora dedim rahim enfeksiyonu fazla belirti vermez dedi. Benim gibi sorun yaşayan var mı?
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.279 1.104 Pazar 00:06 Konu Sahibi Mavikelebenk #2 Yoo gayette belirti verir. Hatta bazen öyle verir ki canından can gider
Mavikelebenk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2021 1.062 884 Pazar 00:30 Konu Sahibi Mavikelebenk #3 Biordanbiburdan .!.: Yoo gayette belirti verir. Hatta bazen öyle verir ki canından can gider Genişletmek için tıkla... Sizde ne gibş şikayet oluyordu
Biordanbiburdan .!.: Yoo gayette belirti verir. Hatta bazen öyle verir ki canından can gider Genişletmek için tıkla... Sizde ne gibş şikayet oluyordu
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.279 1.104 Pazar 00:41 Konu Sahibi Mavikelebenk #4 Mavikelebenk .!.: Sizde ne gibş şikayet oluyordu Genişletmek için tıkla... kasık ağrısı, idrarda yanma, idrarda kanama…
Mavikelebenk .!.: Sizde ne gibş şikayet oluyordu Genişletmek için tıkla... kasık ağrısı, idrarda yanma, idrarda kanama…
Mavikelebenk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2021 1.062 884 Pazar 00:45 Konu Sahibi Mavikelebenk #5 Biordanbiburdan .!.: kasık ağrısı, idrarda yanma, idrarda kanama… Genişletmek için tıkla... Hay allah antibiyotik içiyorum ama geçmiyor benimki
Biordanbiburdan .!.: kasık ağrısı, idrarda yanma, idrarda kanama… Genişletmek için tıkla... Hay allah antibiyotik içiyorum ama geçmiyor benimki