günaydın kızlar.bu ay adetim 14 gün gecikti.cumartesi günü yani gecikmenin 12. gününde doktora gittim.ultrasonla muayene etti ve gebelik gözükmüyo dedi.:1no2:ama rahim duvarın çok kalınlaşmış yakında adet olabilirsin ya da rahim kendini gebeliğe hazırlıyo olabilir dedi.biraz daha bekle eğer adet olmazsan 15 gün sonra gel dedi.niye böyle oldu anlamadımsenağlama herşey yolunda dedi doktor gayet sağlıklısın bu ay olmazsa önümüzdeki ay kesin hamilesin dedi bir de:sm_cool:Allah ın izniyle tabiki.bir de madem bebek istiyorun folik asit kullanmalısın dedi ve folbiol yazdı.benimla aynı durumda olan var mı?çok sıkıldım artık beklemekten belirsizlik çok yordu beni:çok üzgünüm:
günaydın kızlar.bu ay adetim 14 gün gecikti.cumartesi günü yani gecikmenin 12. gününde doktora gittim.ultrasonla muayene etti ve gebelik gözükmüyo dedi.:1no2:ama rahim duvarın çok kalınlaşmış yakında adet olabilirsin ya da rahim kendini gebeliğe hazırlıyo olabilir dedi.biraz daha bekle eğer adet olmazsan 15 gün sonra gel dedi.niye böyle oldu anlamadımsenağlama herşey yolunda dedi doktor gayet sağlıklısın bu ay olmazsa önümüzdeki ay kesin hamilesin dedi bir de:sm_cool:Allah ın izniyle tabiki.bir de madem bebek istiyorun folik asit kullanmalısın dedi ve folbiol yazdı.benimla aynı durumda olan var mı?çok sıkıldım artık beklemekten belirsizlik çok yordu beni:çok üzgünüm:
merhabalar kızlar benimde adetim 14 gün gecikti 10 gün dr rahim duvarın kalınlaşmış dedi bugün yarın olursun dedi kanda test yaptık o gün negatif çıktı beklemekten yoruldumbidaha yaptırsammı acaba nedersiniz?
günaydın kızlar.bu ay adetim 14 gün gecikti.cumartesi günü yani gecikmenin 12. gününde doktora gittim.ultrasonla muayene etti ve gebelik gözükmüyo dedi.:1no2:ama rahim duvarın çok kalınlaşmış yakında adet olabilirsin ya da rahim kendini gebeliğe hazırlıyo olabilir dedi.biraz daha bekle eğer adet olmazsan 15 gün sonra gel dedi.niye böyle oldu anlamadımsenağlama herşey yolunda dedi doktor gayet sağlıklısın bu ay olmazsa önümüzdeki ay kesin hamilesin dedi bir de:sm_cool:Allah ın izniyle tabiki.bir de madem bebek istiyorun folik asit kullanmalısın dedi ve folbiol yazdı.benimla aynı durumda olan var mı?çok sıkıldım artık beklemekten belirsizlik çok yordu beni:çok üzgünüm:[/Q
merhaba.aynı durum bende de var.yardımına çok ihtiyacım var.gebelik bulgusu
yok ama rahim duvarı kalınlaşmış.sonuç ne oldu senin.
hayır canım ayrıntılı kan testi yaptırmadım daha.sadece geçen pzt. kurumun labaratuvarında yaptırmıştım ama çok ayrıntılı değildi.sadece gebelik var ya da yok onu gösteren bi testti.orda da negatif çıktı.:1no2:şimdi bekliyorum.doktorum çok ilgiliydi.annemin,ablamın ve de yengemin doktoru.güveniyorum açıkçası ama beklemek biraz zor geliyo.:çok üzgünüm:muayenede hiç bişey çıkmadı çok sağlıklısın hatta dedi bana.beni bu belirsizlik yoruyor.ama karnım ağrıyo gibi birazcık galiba regl olucam sonunda.hayırlısı olsun bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?