Merhabalar, yeni üye sayılırım.. Daha önce bu başlıkta açılmış konuların altına yazdım ama üzerinden çok zaman geçtiği için muhtemelen herhangi bir cevap alamadım.. Bana biraz fikir verirseniz gerçekten çok sevinirim.. Çarşamba günü İEA Hastanesi Kadın Hastalıkları bölümüne gittim.. Genital bölge dış dudakta küçük 1 adet et parçası farkettiğim için gittim.. Doktor siğile benziyor dedi.. Sonra ultrasonla da muayene etti.. Rahim duvarın 19 mm dedi.. Bunu temizlememiz gerekiyor kürtajla dedi.. Hemen ameliyat için anesteziye gönderdi beni.. Kan tahlilleri ve smear testi yapıldı. Bugün sonuçlarım çıktı.. hepsi temiz çıktı.. Daha sonra internette araştırdığımda yumurtlama döneminde rahim duvarında kalınlaşma olabileceği yazıyor.. Ben de tam yumurtlama zamanımda doktora gitmiştim.. Şuan rahmimi kürtajla kazıtmak istemiyorum açıkçası.. bide benim bugüne kadar hiç bir ağrım kanamam, sancılı bir adet dönemim olmadı.. adetlerim her zaman düzenlidir. Doktorun beni hemen anestezi altında ameliyata yönlendirmesi doğru mu sizce? Sonuçlarımı bile görmedi.. Lütfen bana bilgi verin.. Aşırı arada kaldım.. Adet olduktan sonra yumurtlamadan önce başka bir doktora daha mı gitsem acaba? Ben sadece siğil olabileceğini düşündüğü şeyi alıp patolojiye göndermesini, çıkan sonuca göre önce rahim duvarından biyopsi yapılıp onun da patolojiye gönderilmesini isterdim.. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama internette okuduğuma göre ilaçla da tedavi edilebiliyormuş.. Lütfen yardım edin