Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2024 nisan ayında gecikmeyle gittim yumrtam olgunlaşıp catlamayıp kiste dönmüş ve rahim duvarı kalınlaşmış tarlusal verdi içtim adet oldum bitiminde baktılar incemmiş sonraki ay duphaston düzene girsin diye verdi içtim tam zamanında oldum bitiminde baktı ince denildi duphastonu bıraktım çok agır geldi adet oldum 18 gün sonra yine baktı inceldi sonrasında adetlerim kendiliğinden düzene girdi 9 ay boyunca bu ay yine olamadım gecen senenin aynısı rahim duvarı 20mm olmuş biyopsi aldılar sonuc bekliyorum ama çokta evhamlanıyorum korkuyorum tarlusal verdi halen olamadım 45 gün oldu geçimmemİncelebilir de incelmeyebilir de.
Rahim duvarı her adet döngüsünde kalınlaşır, adetle birlikte o duvarı parçalayıp dışarı atar ve incelir. Sonra tekrar kalınlaşır adet gerçekleşir sonra incelir. Bu döngü adet oldukça devam eder. Doktorunuz adet sonrası rahim duvarının yeterince incelip incelmediğine bakacak. Eğer uygunsa hiçbir müdahele yapmayacak. Ama adet sonrası incelmesine rağmen hala yeterince ince değilse kötü huylu bir durum mu diye biyopsi yapacak.
Ben çarşamba verdim sonuç bekliyorum sizde durum nasılEvet bir ay geciktim şimdi de 18 gündür hiç durmayan çok yoğun bir kanamam var, doktora gittim kanama 10 günü geçince biyopsi sonucunu bekliyorum
Tarlusallamı cözüldünüz kanama olması iyi kalınlıgı atıyor demekkiEvet bir ay geciktim şimdi de 18 gündür hiç durmayan çok yoğun bir kanamam var, doktora gittim kanama 10 günü geçince biyopsi sonucunu bekliyorum
2024 nisan ayında gecikmeyle gittim yumrtam olgunlaşıp catlamayıp kiste dönmüş ve rahim duvarı kalınlaşmış tarlusal verdi içtim adet oldum bitiminde baktılar incemmiş sonraki ay duphaston düzene girsin diye verdi içtim tam zamanında oldum bitiminde baktı ince denildi duphastonu bıraktım çok agır geldi adet oldum 18 gün sonra yine baktı inceldi sonrasında adetlerim kendiliğinden düzene girdi 9 ay boyunca bu ay yine olamadım gecen senenin aynısı rahim duvarı 20mm olmuş biyopsi aldılar sonuc bekliyorum ama çokta evhamlanıyorum korkuyorum tarlusal verdi halen olamadım 45 gün oldu geçimmem
Şuan bilmiyorum öylemi halen olamıyorum tarlusal içtiğim halde biyopsi bayramdan sonraya kalacak muhtemelenDemekki ilaçla rahim duvarınız kontrol edilebiliyor korkmayın kimi kadının yapısal olarak daha kalın olabiliyor, inşallah sonuçlarınız güzel gelir, merak ettim ben de sonucunuzu![]()
Biyopsi ne geldiEvet bir ay geciktim şimdi de 18 gündür hiç durmayan çok yoğun bir kanamam var, doktora gittim kanama 10 günü geçince biyopsi sonucunu bekliyorum
Biyopsi sonucum polıp geldi ama dr ultrasyonda polip görmemiştiDemekki ilaçla rahim duvarınız kontrol edilebiliyor korkmayın kimi kadının yapısal olarak daha kalın olabiliyor, inşallah sonuçlarınız güzel gelir, merak ettim ben de sonucunuzu![]()
Biyopsi sonucum polıp geldi ama dr ultrasyonda polip görmemişti
Adet oldun bitiminde bakacak ona göre neden bilmiyorum nişeyler görürse histeroskopi yapacak bazen diyorum keşke pipelle biyopsi ile değilde tamnkuretajmı olsaydımÇok geçmiş olsunbiyopside polip de temizlendin mi? Polip olunca ne oluyormuş doktorunuz bilgilendirdi mi inşallah sıkıntılı bi durum değildir
Adet oldun bitiminde bakacak ona göre neden bilmiyorum nişeyler görürse histeroskopi yapacak bazen diyorum keşke pipelle biyopsi ile değilde tamnkuretajmı olsaydım
Biyopsisi yaparken narkoz verildiği yoksa ince bir cubukla girip parcamı aldıBiyopsi sonucu temiz, ama acil miyom amelıyatı olmam gerekiyormuş.Ayın beşinde ameliyat olacağım.
Uyutuldum biyopside ben.Biyopsisi yaparken narkoz verildiği yoksa ince bir cubukla girip parcamı aldı
Uyutuldum biyopside ben.