Rahim duvarı kalınlaşması??????

meltem2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
177
104
33
Merhaba kızlar ben çocuk olmuyor diye doktora gittim.rahim duvarımda kalınlaşma aşırı varmış.parça alında bişey çıkmadı ayrıca pko hastasıyım.kilo vermen lazım dedi.aslında sormak istediğim şu 3 ay sure kullanmam için bana progestan 100 verdi 3 ay sonra tekrar parça alınıp incelenekmiş ama sizce 3 ay kullanınca düzelirmiyim, anne olurmuyum?? benım gıbı olan varmı aranızda :) :26::26::26:

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Bende sizin gibi Polikistik Over hastasıyım. Rahim duvarımda incelme var. Çocuk sahibi olamıyorum. Bana da progestan vajinal jel verdi doktor. Rahim duvarımı kalınlaştıracakmış.

Kalını ince inceyi kalın yapıyor sanırım :))

Tesekkur ederım..sizede çok gecmış olsun.bana verilen ilaç ..ah şu çocuk özlemi yokmuuu :26: pko da çok zor kilo problemin varmı?? kilo çok etkiliyormuş.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tez zamanda....

Tesekkur ederım..sizede çok gecmış olsun.bana verilen ilaç ..ah şu çocuk özlemi yokmuuu :26: pko da çok zor kilo problemin varmı?? kilo çok etkiliyormuş.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tez zamanda....

Benim kilo ve tüy problemim yok. Ama kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var. pco bütün yumurtalıklarımı kaplamış malesef (

Ablam da pcolu ve erkek tipi kilo alma problemi var ( Bacaklar ve kalça zayıf, üst taraf ve göbek geniş) Aynı zamanda çok fena kıl problemi var.

Tedavisiz 4 çocuk doğurdu :)

Bende de rahim duvarında kalınlaşma var 4 ay adet görmedim gebelik test çubuklarında hamile çıkıyordum gebeyim diye eşimle umutlandık kan testi yaptırınca hamile olmadığım ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…