Rahim duvarı kalınlaşması??

Mgsnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
35
1
1
31
Kizlar merhaba gebelikten ve kasik agrilarimdan suphelendigim icin bugun doktora gittim. Adetime 6gun falan kaldigi icin kan testi yaptirdim sonuc yarin cikacak. Ultrasonda zaten simdiden bi sonuc cikmazmis pek ama doktor agrilarimdan suphelendigi icin vajinadan ultrason bakti rahim duvari kalinlasmasi var dedi? Bu ne demek tam olarak bilen var mi soramadim doktora testi bekliyorum yarin

Rahim duvarin kalin olunca adet oluyorsun iste. Rahim duvari soyulup yenileniyor. Eski parçalar adetle beraber düşüyor. Bebek rahim ince olunca tutunabilir. Kalina tutunamaz. Yani doktor hamile olmadığınızı soylemis. Zaten gebelik suphesi olsaydi vajijal ultrason ile bakmazlardı.

Bebek rahim kalin olursa tutunurmus inceye tutunamazmis. Vajinal ultrasonu ilk aylarda da son aylarda da hamilelere yapiyolar agrilarimi biraz riskli gordu acikcasi. Her seyin hayirlisi diyelim

Her ay rahim duvarı kalınlaşarak vücut kendini gebeliğe hazırlar. Eğer gebelik oluşmaşza rahim duvarında ki kalınlaşma dökülerek adet başlar. Normali bu. Tabi çok çok aşırı kalınlaşmadan bahsetmiyorsak.
Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin

Bebek rahim kalin olursa tutunurmus inceye tutunamazmis. Vajinal ultrasonu ilk aylarda da son aylarda da hamilelere yapiyolar agrilarimi biraz riskli gordu acikcasi. Her seyin hayirlisi diyelim
Insallah hamilesindir canim.

Bebek tutunmaya başladığı için de rahim kalınlaşır. Sakın adet söktürücü falan içme. Ben sağlıkçı olmayan halimle biliyorum bunu, kadın doğuma gittiğimde de bana aynısı oldu bir de diyor ki kadın Allah Allah rahim içi de çok kalınlaşmış, kan testi yapmak aklına bile gelmedi doktor denen mahluğun. Meğer hamileymişim.

Rahim ya bebek tutunduysa kalınlaşır, ya da adet zamanın yaklaştıysa. Bebek tutunduysa o kalınlaşmanın bir bölümü de plasentayı oluşturur.

Kısacası test yapmalısın.

Bana aynı anda biri operatör, biri de doçent tam 3 doktor baktı. Bir de dediler ki sende kist var. Meğer kist dedikleri gebelik kesesiymiş...

Benzer bir durum olabilir, sakın adet söktürücü içme en iyisi kan testi

Ayrıca vajinal ultrasonu çok da umursamayan biri olmama rağmen söylemeliyim ki o gün vajinadan biraz sert baktılar ve eve geldiğimde lekelenmem olmuştu.
Bunu da paylaşmış olayım...

Ayrıca vajinal ultrasonu çok da umursamayan biri olmama rağmen söylemeliyim ki o gün vajinadan biraz sert baktılar ve eve geldiğimde lekelenmem olmuştu.
Bunu da paylaşmış olayım...
Bana bir de fitil verdi kan testi yapmasina ve sonucu bugun oglen belli olcak olmasina ragmen az iltihap gormuste

Verdigi fitili kullandim vajinadan itiliyor

Bana bir de fitil verdi kan testi yapmasina ve sonucu bugun oglen belli olcak olmasina ragmen az iltihap gormuste

Fitil iltihap için, bebeğe bir zararı olmaz

Verdigi fitili kullandim vajinadan itiliyor

Vajinal fitilden zarar gelmez canım o vücut sıcaklığıyla vajinal kanalda eriyip kreme dönüşüyor. Ama eğer doktor Vajinal ultrason Probunu sert kullanırsa o sorun olabilir belki, inşallah da olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…