Rahim duvarin kalin olunca adet oluyorsun iste. Rahim duvari soyulup yenileniyor. Eski parçalar adetle beraber düşüyor. Bebek rahim ince olunca tutunabilir. Kalina tutunamaz. Yani doktor hamile olmadığınızı soylemis. Zaten gebelik suphesi olsaydi vajijal ultrason ile bakmazlardı.Kizlar merhaba gebelikten ve kasik agrilarimdan suphelendigim icin bugun doktora gittim. Adetime 6gun falan kaldigi icin kan testi yaptirdim sonuc yarin cikacak. Ultrasonda zaten simdiden bi sonuc cikmazmis pek ama doktor agrilarimdan suphelendigi icin vajinadan ultrason bakti rahim duvari kalinlasmasi var dedi? Bu ne demek tam olarak bilen var mi soramadim doktora testi bekliyorum yarin
Bebek rahim kalin olursa tutunurmus inceye tutunamazmis. Vajinal ultrasonu ilk aylarda da son aylarda da hamilelere yapiyolar agrilarimi biraz riskli gordu acikcasi. Her seyin hayirlisi diyelimRahim duvarin kalin olunca adet oluyorsun iste. Rahim duvari soyulup yenileniyor. Eski parçalar adetle beraber düşüyor. Bebek rahim ince olunca tutunabilir. Kalina tutunamaz. Yani doktor hamile olmadığınızı soylemis. Zaten gebelik suphesi olsaydi vajijal ultrason ile bakmazlardı.
Her ay rahim duvarı kalınlaşarak vücut kendini gebeliğe hazırlar. Eğer gebelik oluşmaşza rahim duvarında ki kalınlaşma dökülerek adet başlar. Normali bu. Tabi çok çok aşırı kalınlaşmadan bahsetmiyorsak.Kizlar merhaba gebelikten ve kasik agrilarimdan suphelendigim icin bugun doktora gittim. Adetime 6gun falan kaldigi icin kan testi yaptirdim sonuc yarin cikacak. Ultrasonda zaten simdiden bi sonuc cikmazmis pek ama doktor agrilarimdan suphelendigi icin vajinadan ultrason bakti rahim duvari kalinlasmasi var dedi? Bu ne demek tam olarak bilen var mi soramadim doktora testi bekliyorum yarin
Insallah hamilesindir canim.Bebek rahim kalin olursa tutunurmus inceye tutunamazmis. Vajinal ultrasonu ilk aylarda da son aylarda da hamilelere yapiyolar agrilarimi biraz riskli gordu acikcasi. Her seyin hayirlisi diyelim
Kizlar merhaba gebelikten ve kasik agrilarimdan suphelendigim icin bugun doktora gittim. Adetime 6gun falan kaldigi icin kan testi yaptirdim sonuc yarin cikacak. Ultrasonda zaten simdiden bi sonuc cikmazmis pek ama doktor agrilarimdan suphelendigi icin vajinadan ultrason bakti rahim duvari kalinlasmasi var dedi? Bu ne demek tam olarak bilen var mi soramadim doktora testi bekliyorum yarin
Rahim duvarin kalin olunca adet oluyorsun iste. Rahim duvari soyulup yenileniyor. Eski parçalar adetle beraber düşüyor. Bebek rahim ince olunca tutunabilir. Kalina tutunamaz. Yani doktor hamile olmadığınızı soylemis. Zaten gebelik suphesi olsaydi vajijal ultrason ile bakmazlardı.
Bana bir de fitil verdi kan testi yapmasina ve sonucu bugun oglen belli olcak olmasina ragmen az iltihap gormusteAyrıca vajinal ultrasonu çok da umursamayan biri olmama rağmen söylemeliyim ki o gün vajinadan biraz sert baktılar ve eve geldiğimde lekelenmem olmuştu.
Bunu da paylaşmış olayım...
Verdigi fitili kullandim vajinadan itiliyorBebek tutunmaya başladığı için de rahim kalınlaşır. Sakın adet söktürücü falan içme. Ben sağlıkçı olmayan halimle biliyorum bunu, kadın doğuma gittiğimde de bana aynısı oldu bir de diyor ki kadın Allah Allah rahim içi de çok kalınlaşmış, kan testi yapmak aklına bile gelmedi doktor denen mahluğun. Meğer hamileymişim.
Rahim ya bebek tutunduysa kalınlaşır, ya da adet zamanın yaklaştıysa. Bebek tutunduysa o kalınlaşmanın bir bölümü de plasentayı oluşturur.
Kısacası test yapmalısın.
Bana bir de fitil verdi kan testi yapmasina ve sonucu bugun oglen belli olcak olmasina ragmen az iltihap gormuste
Verdigi fitili kullandim vajinadan itiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?