Gebeliğe Hazırlık Rahim duvarı kalınlaşması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım yaşadı böyle bir şey ve rahim inceltme ameliyatı oldu. Bu defa da ince diye hamile kalamadı. Bir doktora bağlı kalmayın mutlaka başka doktora da gidin. Sonra kalınlaştırmak çok daha zor oluyor çünkü. Kalın olması ince olmasından daha iyi demişti sonra gittiği doktor.

Yaaa çok üzüldüm şu an ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım adetim 3 güne düştü sadece 3 gün adet oluyorum soğan kürü yazmışlar ama midem rahatsız olduğu için yapamıyorum

Yaaa çok üzüldüm şu an ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım adetim 3 güne düştü sadece 3 gün adet oluyorum soğan kürü yazmışlar ama midem rahatsız olduğu için yapamıyorum
Bence başka bir doktora daha gidin. Kalınlaştırmak için arkadaşım 3 ay boyunca hergün 5km yol yürüdü ve 1 bardak nar suyu içti. Çok daha zor kalınlaştırmak.

Benim ilk hhamilekaldıgimda rahim duvarm cok kalindi keseyi goremediler icerisi kesinlikle gorunmuyordu yani normalinden asiri kalin olsugu soylenmistizaten dis gebelik oldu dustu oda 6 haftalikken

Ben de 3 ay primolut diye bir ilaç kullandım, sonra da küretaj denilen rahim kazıma yapıldı. Ancak üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen maalesef hamile kalamadım. 2 aşılama, 1 tüp bebek denemem negatif.

Hiç öyle inceltme ameliyatı da olmadım baya kalın olduğu halde hap tedavisiyle 3 ayda geçti gönlünü ferah tut bence
Ben de 3 ay primolut diye bir ilaç kullandım, sonra da küretaj denilen rahim kazıma yapıldı. Ancak üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen maalesef hamile kalamadım. 2 aşılama, 1 tüp bebek denemem negatif.
Allah allah çok garip halbuki benim çocukluğumdan beri süregelen bi kalınlaşma bu kadar kolay halloldu sizde neden öyle oldu anlayamadım

Her bünye farklı oluyor maalesef. Şuan eşimde ve bende bir problem görünmemesine rağmen maalesef hiç gebe kalamadım

Adetim üçüncü günü vajinal muayene miolıypr merak ediyorum ben de üçüncü günü gideceğim yoksa karından mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…