Regl olmam için doktor duphaston diye bir ilaç verdi ondan sonra Regl oldum ama daha da ağrılarım arttıkistler görülmüs zaten daha ne olabilir yani. olanı görmüssünüz. rahim kalınlaşması eğer luteal fazdaysanız normal ama değilseniz rahim kanseri süphesi oluyor. ama öyle bir durum olsa bence doktorunuz zaten biyopsi isterdi. su an ağrı yapan sey kistler gibi görünüyor.
kistlerden dolayı ağrı olması normal. doktor kistler hakkında bir sey söylemedi mi? ne tür kistler? gecme ühtimalleri var mı vs?Regl olmam için doktor duphaston diye bir ilaç verdi ondan sonra Regl oldum ama daha da ağrılarım arttı
Yok hayır hiçbir şey söylemedi. Sadece elime rapor verdi bununla kadın doğuma git dedi sadecekistlerden dolayı ağrı olması normal. doktor kistler hakkında bir sey söylemedi mi? ne tür kistler? gecme ühtimalleri var mı vs?
tamam kadın doğuma gideceksiniz zaten gerekeni o söyleyecekYok hayır hiçbir şey söylemedi. Sadece elime rapor verdi bununla kadın doğuma git dedi sadece
Kistler zararsızsa eğer her kadında görülebilir çikolata kisti değilse reglden 1 hafta önce bitki çayı iç günlük 1 fincan sökülür adetle geçmiş olsun.Yok hayır hiçbir şey söylemedi. Sadece elime rapor verdi bununla kadın doğuma git dedi sadece
Teşekkür ederim. Kistler ne durumda olduğunu bilmiyorum doktora randevum Salı günü aldım hala da Regl olmadım korkuyorum birazda açıkçasıKistler zararsızsa eğer her kadında görülebilir çikolata kisti değilse reglden 1 hafta önce bitki çayı iç günlük 1 fincan sökülür adetle geçmiş olsun.
İnşallah önemli bi sıkıntın yoktur.Teşekkür ederim. Kistler ne durumda olduğunu bilmiyorum doktora randevum Salı günü aldım hala da Regl olmadım korkuyorum birazda açıkçası
Merhaba. Randevunuzun sonucu nedir? Bende de sol overdo 1,5cm kist var. Pazartesi doktor tespit etti. Son reglime 3 gün kala karın ya da kaşık ağrılarım vardı. Şimdi reglimin üzerinden 9 gün geçti bugün karnımda yine bir ağrı var. Sizin ağrınız nerede tam olarak? Benim karnımın biraz üstü gibi bunla mı alakalı diye şüpheye düştüm. Göbek deliğimin 5 parmak kadar üstü sürekli ağrıyor şuanTeşekkür ederim. Kistler ne durumda olduğunu bilmiyorum doktora randevum Salı günü aldım hala da Regl olmadım korkuyorum birazda açıkçası