Rahim duvarı inceliği

doktor böyle bir haber verdiğim için üzgünüm falan dedi. Ama estrofem kullanıp rahimi kalınlaşanlar varmış canım. Du bakalım araştırıyorum

Kızlar merhaba, çok moralim bozuk. Az önce doktordan geldim, bu ay klomen kullandım, 3 yumurtam var. 15-16-18 mm iki gün sonra çatlatma iğnesi vuracağım. Fakat şöyle bir durum var, rahim duvarım çok inceymiş 5,8 mm dedi. Döllenme olsa bile yerleşme zor olur dedi. Zaten 6 kimyasal gebeliği de ondan yaşamışsın, bence taşıyıcı anneliği bir düşünün dedi. Ben yıkıldım tabi. Neyse… Aynı dertten muzdarip olan var mı? Nasıl kalınlaşır bu rahim? Vazoxen verdi ama umutlu konuşmadı, çok üzgünüm 😢
Öncelikle çok geçmiş olsun. Rahim duvarı inceliği nasıl fark ediliyor acaba? Sebebi bulunamayan 3 kürtajım olduğu için merak ettim

Bence taşıyıcı anne daha etik. En azından sperm ve yumurtanın sahibi belli. Rahimde sıkıntı olduğu için başvurulan bir durum. Öteki türlü kardeş evlilikler olabilir. Çocuk genetik yapısını bilemez.
Bana o da mantıksız geliyor ama en azından bir insan senin çocuk sahibi olma isteğin için zorluk yaşamıyor. Gerçekten bu kadınlar çok ciddi maddi sıkıntıda olan insanlar oluyor. Ne bileyim evlat çok güzel bir şey tabi ki ama olmuyorsa da bir noktada tevekkül edip kenara çekilmeyi bilmek gerek bence. Benim için evlat sahibi olmak çok önemli ama eşimle buna sahip olmak önemli. Eşime bana benzesin isterim ve evladım doğarken bir başka insan zarar görmesin isterim. Evlat edinmek bu seçeneklerden çok daha iyi bir seçenek bence. Tabi aile bilgilerini araştırmak kaydıyla. Neticede bazı psikolojik rahatsızlıklar genetik olabiliyor.

Zaten onlardan önce bir problem yoktu
Rahim kalınlığı tedavide iseniz 17 gün için çok ince en az 8 olması lazmdi ki transfer olabilsin her ay değişir korkmayın benimde bir ay çok kalın diye transfer iptal oldu progesteron yüksek çıktı rahim kalınlığı fazla olunca öyle oluyormuş hiç kalınlaşma olmayanlar prpyi araştırın derim bide her ay gidin adetin ikinci günü baktırın her ay değişiyor

Back
X