Bana da demişlerdi. Yasal değil ve bir ev parası aşağı yukarı.Doktorlar cidden taşıyıcı anne öneriyor mu ya yasal mı ki bu?
Çok değişik bir öneri gerçekten. Benim de bazı problemlerden henüz çocuğum olmadı. Ama taşıyıcı annelik bana hiç etik gelmiyor. Genelde borcu harcı olan çaresiz kadınlar bu yola başvuruyor. Yumurta veya sperm donasyonu bence daha etik bu seçenekten.Bana da demişlerdi. Yasal değil ve bir ev parası aşağı yukarı.
Adetin kaçıncı günkü sonuç canım bu?Arkadaşlar benimde rahim duvarım ince mi
cnm aadet değilim döngümün 17. günü bakıldıAdetin kaçıncı günkü sonuç canım bu?
yardımcı olur musunuz lütfenAdetin kaçıncı günkü sonuç canım bu?
Bence taşıyıcı anne daha etik. En azından sperm ve yumurtanın sahibi belli. Rahimde sıkıntı olduğu için başvurulan bir durum. Öteki türlü kardeş evlilikler olabilir. Çocuk genetik yapısını bilemez.Çok değişik bir öneri gerçekten. Benim de bazı problemlerden henüz çocuğum olmadı. Ama taşıyıcı annelik bana hiç etik gelmiyor. Genelde borcu harcı olan çaresiz kadınlar bu yola başvuruyor. Yumurta veya sperm donasyonu bence daha etik bu seçenekten.
O yapılan işlemler sırasında hasar görmüştür rahminizKıbrısta yasalmış kıbrısa gidin dedidaha önce de vardı ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. Kürtaj ve 3 kez histeroskopi denendi
Evet ince. 5.5 mmyardımcı olur musunuz lütfen
peki ilaç mı kullanmam mı gerekEvet ince. 5.5 mm
açıkçası devlet doktoru yazmış kağıda, tüp bebek bölümüne gitmiştim yorum yapmamıştı ben farkettmTüp bebek ilaçları verilmiş anladığım kadarı ile. Dr unuz bir yorum yapmadı mı?
İnce canım, ben estrofem i araştırıyorumyardımcı olur musunuz lütfen
Zaten onlardan önce bir problem yoktuO yapılan işlemler sırasında hasar görmüştür rahminiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?