Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
RAHİM DUVARI İNCELİĞİ.. HAMİLELİĞE ENGEL Mİ? YARDIMMM...
Yıllardır adet düzensizliği yaşıyorum. İki gün önce dr rahim dyvarın incelmiş dedi doğum kontrol hapı kullandığım için olabilir sanırım bırak 1 ay bakalım dedi. O sırada sormadım ama sanırım incelik hamileliği etkileyen bişeymiş...iincelikten dolayı hamile kalamayan var mı? (
Yıllardır adet düzensizliği yaşıyorum. İki gün önce dr rahim dyvarın incelmiş dedi doğum kontrol hapı kullandığım için olabilir sanırım bırak 1 ay bakalım dedi. O sırada sormadım ama sanırım incelik hamileliği etkileyen bişeymiş...iincelikten dolayı hamile kalamayan var mı? (
Benim 5 gün önce düşük oldu bu sebepten Bebek iyi tutunamadı ve düştü. Bence de büyük bir sorun ama ilaçla tedavi edilir diye düşünüyorum. Allah başka dert vermesin canım.
Evet bende şu anda tedavi görüyorum.yarın belli olacak en son 6.7 daha öncede 6.4 oldugundan iptal edildi.histeroskopi oldum iki ay önce yarın benimde sonucum belli olacak tek sorun bu gibi gorunuyor simdilik Rabbim hepimize kolaylik versin
rahim duvarı inceliği maalesef gebeliğe engel, kalınlaştırmak için öztrojen takviyesi yapıyor doktorlar, eltimde tüp bebek öncesi bir kaç ay özstrojen hapı kullandı sonra tüp bebnek yapıldı, şükür yakında doğumu var aylı günlü bekliyoruz.