Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki hamilelik geçirdin mi?ULTRASONDA DA BENİMKİ KALIN ÇIKIYORDU BU DURUMDA GEBE KALINMAZ DEMİŞTİ DR
peki hamilelik geçirdin mi?
banada söledi bu ay şu günlerde diye uyguladım. ve progestan diye b ilaç verdi düşük tehlikesi için. bugün adet günüm olucak sanırım. umudum önümüzdeki ay..EVET CANIM ŞUAN GEBEYİM AMA DEDİĞİM GİBİ TEDAVİYLE OLDU.DR ULTRASON KONTROLUYLE İLİŞKİNİN OLMASI GEREKEN GÜNLERİ SÖYLÜYOR.
PROGESTAN ÇABUK GEBE KALMAYA YARDIMCI OLUYOR BUNA ARKADAŞIN BİRİNDE ŞAHİT OLMUŞTUM CANIM.İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR.DİNLENMEK ÇOK ÖNEMLİ AYAKLARINI YÜKSEKTE TUTUP UZAN SÜREKLİ..ADET OLMAZSAN HABER VER MERAK EDERİM :)banada söledi bu ay şu günlerde diye uyguladım. ve progestan diye b ilaç verdi düşük tehlikesi için. bugün adet günüm olucak sanırım. umudum önümüzdeki ay..
bazılarına bakıyorum hemen hamile kalıyor bizde bi sorun yok ancak tedaviyle
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş
dayanamayıp kan testi yaptırmıştım 2 güm önce o yüzden pek umudum yok.. ama olmazsan yazarım tabii. tşk ederim iyi dileklerin için canımm :)PROGESTAN ÇABUK GEBE KALMAYA YARDIMCI OLUYOR BUNA ARKADAŞIN BİRİNDE ŞAHİT OLMUŞTUM CANIM.İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR.DİNLENMEK ÇOK ÖNEMLİ AYAKLARINI YÜKSEKTE TUTUP UZAN SÜREKLİ..ADET OLMAZSAN HABER VER MERAK EDERİM :)
canım şuan itibari ile adet oldum malesef adetin 3.günü kontrole gidice bakalım bu sefer ne diyecek doktorPROGESTAN ÇABUK GEBE KALMAYA YARDIMCI OLUYOR BUNA ARKADAŞIN BİRİNDE ŞAHİT OLMUŞTUM CANIM.İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR.DİNLENMEK ÇOK ÖNEMLİ AYAKLARINI YÜKSEKTE TUTUP UZAN SÜREKLİ..ADET OLMAZSAN HABER VER MERAK EDERİM :)
olsun canım..şimdi sıkı bi doktor kontrolu yap bakalım ama progestanı kullanmayı bırakma bence.tutunma olayından dolayı... klomene çatlatma iğnesi falan bi danış doktorunacanım şuan itibari ile adet oldum malesef adetin 3.günü kontrole gidice bakalım bu sefer ne diyecek doktor![]()
TŞK EDERİM CANIM YARIN GİDİCEM DOKTORA BAKALIM NE DİCEK BU SEFER SONUCU YAZARIM :)olsun canım..şimdi sıkı bi doktor kontrolu yap bakalım ama progestanı kullanmayı bırakma bence.tutunma olayından dolayı... klomene çatlatma iğnesi falan bi danış doktoruna
RAHİM İNCELİĞİ DOĞUM KONTROL HAPI KULLANMADANDA OLUYORMUŞ Bİ HEMŞİRE ARKADAŞIM SÖLEDİ.rahim duvarı inceliği maalesef gebeliğe engel, kalınlaştırmak için öztrojen takviyesi yapıyor doktorlar, eltimde tüp bebek öncesi bir kaç ay özstrojen hapı kullandı sonra tüp bebnek yapıldı, şükür yakında doğumu var aylı günlü bekliyoruz.
Benim bu yyüzden bi dusugum oldu. Soğan suyu kullanarak ideal hale gelmişti. Bunun haricinde 2 hafta hayit otu da kullandimpyüzden bi dusugum oldu. Soğan suyu kull post: 36567024 .!.:banada rahim duvarın çok ince dedi. yani tutunamayabilirmiş olsa bile öle söled.i dedim sorun olur hamilelikte diye.
hamilelikte değil hanile olana kadar sorun dedi.. acaba bu yüzden m haile kalamıyorummm(
Benim bu yyüzden bi dusugum oldu. Soğan suyu kullanarak ideal hale gelmişti. Bunun haricinde 2 hafta hayit otu da kullandim
İŞE YARADI MI PEKİ CANIM
Evet dr bile inanamadi. Zaten soğan suyunun Rahimi dengede tutma gibi bi özelliği var. Kalinsa inceltir, inceyse kalinlastirir. Tavsiye ederim. Önümüzdeki ay asilama düşünüyorum inşaallah olur.[/QUOTE][QUOTDrbile inanamadi"pinoss, post: 36584538, member: 615525"]İŞE YARADIMI PEKİ CANIM