- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
- Konu Sahibi aysetugba44
-
Merhaba. Gittiğiniz doktor ve hastaneden memnun musunuz? Gördüğünüz tedavi tüp bebek mi?İstanbul Pendik yüzyıl hastanesi Doç. Dr. Serap Simavliya gidiyorum. 8i bile begenmiyorlarsa ben napcam.ya
Merhaba kızlar ben tüp bebek yapıcam rahimim ince diye transfer yapmıyo doktor rahimim 9.günde 5 mm dedi doktor 5 günde nar suyu estrofem ve redostım ile kalınlaşırmı 7 mm olur muMerhaba. Gittiğiniz doktor ve hastaneden memnun musunuz? Gördüğünüz tedavi tüp bebek mi?
Estroferm günde üç keremi alıyorsunuzMerhaba kızlar ben tüp bebek yapıcam rahimim ince diye transfer yapmıyo doktor rahimim 9.günde 5 mm dedi doktor 5 günde nar suyu estrofem ve redostım ile kalınlaşırmı 7 mm olur mu
EvetEstroferm günde üç keremi alıyorsunuz
Ben 10 gün civarı günde 2 kere kullanmıştım 5 mm di 7 mm olmuştu ihmal etmeden düzenli kullanın kalınlaşır inşallah
İnşallah canım Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasınBen 10 gün civarı günde 2 kere kullanmıştım 5 mm di 7 mm olmuştu ihmal etmeden düzenli kullanın kalınlaşır inşallah
Amin canımİnşallah canım Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın
Arkadaşlar başka bu durumu yaşamış olan varmı rahimim 5 mm bir haftada 7 mm olurmuAmin canım
Valla doktor bana estrofem verdi. O baya işe yaradi. 9 mm kadar çıkardı. Hatta şuan hamileyim. Rahim filmi cektirdikten sonra hamile kaldim. Ve şuan ben rahim duvarimda incelik filanda kalmadigini düşünüyorum.Merhabalar rahim inceliğine çözüm bulan var mı acaba? Benim rahmim bir türlü kalınlaşmıyor.
Her gün 9 tane Estrofem hap 4 tane fitil 3 tane bant kullandım bir mm ancak arttı. Radyoterapiden dolayı olmuyor en son kök hücre tedavisi kaldı onu yapıcamValla doktor bana estrofem verdi. O baya işe yaradi. 9 mm kadar çıkardı. Hatta şuan hamileyim. Rahim filmi cektirdikten sonra hamile kaldim. Ve şuan ben rahim duvarimda incelik filanda kalmadigini düşünüyorum.
Hmmm anladim. Allahim sifa versin. İnşallah kalınlaşır. Peki kaç mm oluyor en fazla? Birde hsiteroskopi öneriyorlar bu durumda galibaHer gün 9 tane Estrofem hap 4 tane fitil 3 tane bant kullandım bir mm ancak arttı. Radyoterapiden dolayı olmuyor en son kök hücre tedavisi kaldı onu yapıcam
5 mm üstüne daha çıkmadı ne yazık ki. 4 kez histeroskopi oldum. Son olarak kök hücre kaldıHmmm anladim. Allahim sifa versin. İnşallah kalınlaşır. Peki kaç mm oluyor en fazla? Birde hsiteroskopi öneriyorlar bu durumda galiba
Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım 4 defa histeroskopi oldum adetim lekelenme şeklinde bir iki gün sürüyor. Endometrium kalinlaşmiyor adetimden bu yana dokuz gün geçti şuan 4mm. Buna rağmen tüp Bebek yapalım dedi doktorum şuan yumurta büyütüyoruz ilaçla. Olursa taze transfer yapacak. Siz şuan ne durumdasınız bir gelişme yaşadınız mı?5 mm üstüne daha çıkmadı ne yazık ki. 4 kez histeroskopi oldum. Son olarak kök hücre kaldı
Yani kalınlaşmayan Rahimle çok mümkün değil benim 5,5 mm gibiydi tutmadı. Ama her doktor sanırım denemek istiyor. Ben denedim olmadı şu anda ilikten kök hücre yaptım onu bekliyorum.Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım 4 defa histeroskopi oldum adetim lekelenme şeklinde bir iki gün sürüyor. Endometrium kalinlaşmiyor adetimden bu yana dokuz gün geçti şuan 4mm. Buna rağmen tüp Bebek yapalım dedi doktorum şuan yumurta büyütüyoruz ilaçla. Olursa taze transfer yapacak. Siz şuan ne durumdasınız bir gelişme yaşadınız mı?
Benm 12.6 mm bu gün transfer yapıldı iyimi3 cizgi önemli olan o bende olmuyor
Sizin 5 mm miydi? Tüp bebekle mi oldu? Yapısal 5.5, 6 mm bende de. İlaçla pek yükselmezse diye korkuyorum 7 mm olup transfer olanlarda düşük olmuş. Üç çizgi varsa olur diyorlar drlar 2 ye ayrılmış bu konuda. Drların 2 ye ayrıldığı konularda bende çıkıyor genelde :) t rahim ameliyatı da böyleydi. Düşüğe sebep olursa diye korkuyorum. 5 aylık düşük olan okudum.valla ben artık doktorlarada inanmıyorum:) bende adet olmadım diye gittim test istedim.duvarın ince kalamazsın dedi söktürücü verdi,ama bitmek bilmeyen ağrılarım vardı ve idrar negatif çıkıyordu.4 ğün sonra kanda pozitifi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?