- Konu Sahibi aysetugba44
-
Yok tüp bebek degil. Şuan daha kontroldeyim. Ama doktor 5mm cok ince böyle hamile kalamazsin dedi.Adetliyken ince oluyor adetten sonra kalınlaşıyor diye biliyorum. Ama ilaçla kalınlaşır ki zaten bence her tüp deneyede kalında olsa daha çabuk kalınlaşsın diye ilaç veriyorlar
Kaç cm di hatırlıyor musunuz?Benimde rahimim ince ama 3 kere hamile kaldım biri dış gebelikti ama diğer ikisinde olması gerektiği kadar kalınlaştı
5 mm diKaç cm di hatırlıyor musunuz?
Öylemi. Benimkiyle ayni ve o halde hamile kaldiniz. Valla banada umut oldunuz Allah razi olsun5 mm di
Hangi doktora gidiyorsunuz benim de 8 oluyor ama tüo bebege almiyorlar iptal oluyorMerhaba herkese. Bugun adetimin ilk gününden itibaren 12. Günüm ve rahim duvarım 5 mm dedi doktor. İnce dedi. Bu şekilde hamile kalamazsin dedi. Vagifem fitil verdi. Benim gibi olan varmi acaba. Bu fitili kullanan ve olumlu sonuç alan varmi acaba
İstanbul Pendik yüzyıl hastanesi Doç. Dr. Serap Simavliya gidiyorum. 8i bile begenmiyorlarsa ben napcam.yaHangi doktora gidiyorsunuz benim de 8 oluyor ama tüo bebege almiyorlar iptal oluyor
3 cizgi önemli olan o bende olmuyorİstanbul Pendik yüzyıl hastanesi Doç. Dr. Serap Simavliya gidiyorum. 8i bile begenmiyorlarsa ben napcam.ya
Bu 3 cizgi ameliyatlami görünüyor yoksa alttan ultrason muayenesi ile görünüyor mu3 cizgi önemli olan o bende olmuyor
valla ben artık doktorlarada inanmıyorum:) bende adet olmadım diye gittim test istedim.duvarın ince kalamazsın dedi söktürücü verdi,ama bitmek bilmeyen ağrılarım vardı ve idrar negatif çıkıyordu.4 ğün sonra kanda pozitifi gördümMerhaba herkese. Bugun adetimin ilk gününden itibaren 12. Günüm ve rahim duvarım 5 mm dedi doktor. İnce dedi. Bu şekilde hamile kalamazsin dedi. Vagifem fitil verdi. Benim gibi olan varmi acaba. Bu fitili kullanan ve olumlu sonuç alan varmi acaba
Kaç milimle gebe kaldınız acaba hayırlı olsunvalla ben artık doktorlarada inanmıyorum:) bende adet olmadım diye gittim test istedim.duvarın ince kalamazsın dedi söktürücü verdi,ama bitmek bilmeyen ağrılarım vardı ve idrar negatif çıkıyordu.4 ğün sonra kanda pozitifi gördüm
Siz doğal yollama üç defa gebe kaldınız ince olduğu halde3 cizgi önemli olan o bende olmuyor
Benimde incelik sorunum var nasıl çözülecek bu durumİstanbul Pendik yüzyıl hastanesi Doç. Dr. Serap Simavliya gidiyorum. 8i bile begenmiyorlarsa ben napcam.ya
tam bilmiyorum canım ama ince dedi doktor kalamazsın dedi,öğrendikten sonra da ince dedile sonra doktor değiştirdim,şu an 9 haftalık bir şey demediler sanırım kalınlaşmıştırKaç milimle gebe kaldınız acaba hayırlı olsun
Sizce 7 milim ince mi transfer tiçintam bilmiyorum canım ama ince dedi doktor kalamazsın dedi,öğrendikten sonra da ince dedile sonra doktor değiştirdim,şu an 9 haftalık bir şey demediler sanırım kalınlaşmıştır
Hangi doktora gittintam bilmiyorum canım ama ince dedi doktor kalamazsın dedi,öğrendikten sonra da ince dedile sonra doktor değiştirdim,şu an 9 haftalık bir şey demediler sanırım kalınlaşmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?