• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim donmesi ile bilgisi olan varmi

canlarim peki agri yapiyormuydu sizde ben seks yaparken cildiriyorum inanin okadar agri sizi veriyorki anlatamam isvecte doktora gittim burdakiler bilemediler hicbirsey yok dediler sadece ufak bi kist var buda okadar agri yapmaz dediler onun icin karindan bi delik acip ameliyat ile bakicaz dediler bizde buna izin vermedik turkiyede bir doktora gitttim ve dedigi rahmimim geriye donuk oldugu ve iltihap oldugunu soyledi cocuk olmasina engelmi dedim doktor bana evet dedi iznim az oldugu icin tedavi goremedim birkactane ilac verdi kullandim 1ay agrim yoktu ama suan yine kasik agrilarim basladi eskisi gibi kasiklarimda basik bir agri var deli olucam ve bebegim olmasini okadar cok istiyorumki rabbim isallah enkisa zamanda sizin yasadiginiz duyguyu banada yasatmayi nasip eder dualarinizi eksik etmeyin cok tesekkur ediyorum burda gurbette enázindan yanlizligima derdime ortak oldugunuz icin binlerce tesekkurler allah razi olsun sizlerden:(
,
arkadaşım bendede kist vardı ilişkide çok canım yanıyordu bence ağrın kiste bağlı diyorum ama sen iyi bir dr a görün yinede

canım öncelikle sana tez vakitte hamile kalmanı dileyerek başlayayım benimde rahmim aşırı derecede dönük ama hamile kalmaya engel değil yani biraz gecikebilir dedi hamilelikte sorun yaşamayacağımı söledi ama başka bir doktor beni muayene etti o bana bir kaç soru sordu adetlerin sancılımı ilişki sırasında canın yanıyomu gibi sorular bende adet ken çok sancım olduğunu ve adet yaklaşırken ilişkiye girdiğimde sancım olduğunu söledim o da bana endometiozis dedi oda rahim içinde olması gereken bir parçanın dışarda olması imiş ve bunlar baskı yaptığı için rahim dönük oluyomuş ve bu hastalığın tek tedavisi ameliyat yada hamile kalmak dedi hamilelik sırasında hastalık %90 iyileşme sağlanıyormuş onunda sebebi adet olmamakmış hamilelik boyunca benimde tüpüm tıkalı olduğu için tüp bebek önerdi ve ben tüp bebek denedim ve başarılı olamadık ikinciyi düşünüyoruz ama ben kendimi biraz toparlamak istedim ara verdik inş. seninde böle bir sorunun yoktur dilediğin zaman hamile kalman dileğimle sevgiyle kal senağlama

Çok ilginçtir. ıkinci bebeğime hamileyim. 5 haftalıkken kesem karından bakılan ultrasonla çok rahat göründü. Bugün kalp atışları için gittiğimde karnımdan göremedik keseyi Vajinal yoldan baktı dr. çok şükür bebeğimi gördük. ılk kez böyle bir şey yaşıyorum. Hemde 10 gün içinde rahmim ters dönmüş. Neden olabilirki anlamadım. Dr. sorun yok dedi.

canım slm.bendede aynı sorun var 2 yıllık evliyim 1 yıl önce hamile kaldım malesef düsük yasadım bir yıla yaklastı kalamadım hamile çok dr gititm aşılama oldum asılama tutmadı gittigm doktorlar hersey yolunda dedi sorun yok dediler rahım ters fakat engel degıl dediler hamıle kalmaya yakın zamanda prof gittim bana engel dedi hamıle kalman cok zor olur dedi denk gelmiş dedi kalmısısn dedi hamıle tüp bebek yaptır dedi çok üzüldüm yasımda benim 38 giridm cevremdede çok var rahmı ters fakat hamıle kalmsılar hepısıde.allah gönlümüze göre versin çok zor sabılrı olmak lazım sevgiler..

canım benimde rahmim ters. Ben bunu hem ürolojiye gititğimde öğrendim sonradan jinekoloğumda bakıtğında söyledi ve her ikisi de sorun olmaz dediler çünkü rahmin yönünün hamile kalmakla hiçbir alakası yok önemli olan yumurtlamanın olması, döllenmesi.. Hatta hamilelik sırasında normal haline bile dönebiliyormuş. O yüzden hiç kafanıza takmayın bu konuyu lakin kist ve iltihap sorun yaratmış olabilir onların tedavisinizi olursanız daha iyi olur diye düşünüyorum..

Ya ben ilk hamileliğimi gayet sorunsuz atlattım. 10 gün önce gittiğimde de herhangi bir sorun yoktu. Benim anlamadığım bu 10 gün içinde ne olduda rahmim ters döndü akannehir Ama sanki bu sabah düzeldi gibi. 10 gündür gerçekten bel ağrım ve kasılmalarım çok fazlaydı bugün çok daha rahat uyandım yataktan. Şuana kadar kasıklarımda da herhangi bir hareket hissetmedim. Galiba kendiliğinden düzeldi :bbo:

Ya ben ilk hamileliğimi gayet sorunsuz atlattım. 10 gün önce gittiğimde de herhangi bir sorun yoktu. Benim anlamadığım bu 10 gün içinde ne olduda rahmim ters döndü akannehir Ama sanki bu sabah düzeldi gibi. 10 gündür gerçekten bel ağrım ve kasılmalarım çok fazlaydı bugün çok daha rahat uyandım yataktan. Şuana kadar kasıklarımda da herhangi bir hareket hissetmedim. Galiba kendiliğinden düzeldi :bbo: ( Bu arada sayfalar çok geç açılıyo verem olucam yakında ! )

arkdaşlar benmde rahimim ters hem birazda sağa yatık.Doktorlar gebelik oluşmasıyla rahim şeklinin alakası yok dediler korkmayın yani sorun olmaz

benim de rahimim geriye doğru kıvrık dedi hemşire ama ben bunu öğrendiğimde ikizlerim 7 aylıktıopuyorumnanaktan o yüzden korkmayın bi sorun olmuyo yani sadece geç hamile kalırsın dediler bana herkese acil şifalar bebek isteyene ikizler üçüzler diliyorumkaydirigubbakcemile3

canim benim iki tane cocugum.var rahimle simdiye kadar hicbi sorunum.olmamisti ilk dogum normal ikinci sezeryan oldu ve sezeryandan sonra adwt duzensizligim.cok.asiri agrilarim enfeksyonlarim kistlerim oldu iliski sirasinda arisi agrilar oldu dr gittim rahim.ters ameliyat dedi. basit bi ameliyat oldum hersey duzeldi fakat gecen hafta yine agrim.oldu tekrar dr gittim rahim.yine ters donmus hamile kalmak la bi ilgisi yok bitek agri yapiyo ve geb hamile kalmayada bazen yol acanilio sanirsam fakat hic cocuk olmicak diye bisey degil kalipta bebek buyurkeen rahim yine normal donuyo dedi doktor. ben simdi ucuncuyu istiyorum bakalim zaman gostericek...

Benim rahmim de ters. Henüz çocuk istemiyorum fakat daha önce hamile kalıp kürtaj olmuştum. Rahmimin ters olduğunu daha sonra öğrendim. Öyle farklılıklar olabilir, çocuğun olmaz diyebilir birçok doktor sen kulak asma çocuk olmasına engel bir durum değil dedi doktorum.

Back