arkadaşım geçen hastanede eltim, öyle bi kadınla tanışmış rahminin ters oldugunu 10 yıl hiçbir doktor anlamamıs sonradan gittigi bir doktor ona rahminin ters oldugunu söylemiş hatırladıgım kadarıyla bi operasyondan sonra hamile kalmıs yani galiba kalınmıyor ama yine de bunlar kulaktan dolma bilgiler sen en iyisi bunu internette arastır ya da en iyisi baska doktorlara da git
merhaba canım benimde rahmim ters doktor öyle söylemişti ama iki tane oğlum var kafana takma herşeyin zamanı vardır
rahmin ters dönmesi yani retrovert olayı hamile kalmaya engel değildir..ameliyatla falan düzelmez.ancak hamilelik sırasında normal şeklini alır. ama doğum sonrası tekrar eski şekline döner.sadece adet dönemlerinde sırt ve bel ağrısına neden olabilir..a.s.
canım benim rahmimde ters 6 ay sonra hamile kalabildim,ters rahim gebeliği önlemez ama biraz zaman alır hamile kalman...5 gun once kurtaj olmak zorunda kaldım,bebeğimin kalbi durdu ,ama bunun ters rahimle ılgısı yok..merak etme stres yapma yeter...bide sana tavsiyem Allaha bol bol dua et ama hayırlısını ıste aceleci davranma Yüce Rabbim en uygun zamanda verir...doktorların birdaha hamile kalamazsın dediği tanıdıklarımın cocukları var...:a015:arkadaslar ben 6aydir korunmuyorum ve hamile kalamiyorum surekli kasik agrisi cekiyordum turkiyede doktora gittim rahim ters donuk dedi sol yumutlaikta kist var dedi arti iltihapta tedavi gordum 1ay doktor normale dondugunu doyledi ama psikolojim hic iyi degil hamile kalamama korkusu var rahim ters olun ca gebe kalinmiyormu neolur yardim edin:a015:
:a015:arkadaslar ben 6aydir korunmuyorum ve hamile kalamiyorum surekli kasik agrisi cekiyordum turkiyede doktora gittim rahim ters donuk dedi sol yumutlaikta kist var dedi arti iltihapta tedavi gordum 1ay doktor normale dondugunu doyledi ama psikolojim hic iyi degil hamile kalamama korkusu var rahim ters olun ca gebe kalinmiyormu neolur yardim edin:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?