Rahim donmesi ile bilgisi olan varmi

hevinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
226
0
96
42
İsveç
:a015:arkadaslar ben 6aydir korunmuyorum ve hamile kalamiyorum surekli kasik agrisi cekiyordum turkiyede doktora gittim rahim ters donuk dedi sol yumutlaikta kist var dedi arti iltihapta tedavi gordum 1ay doktor normale dondugunu doyledi ama psikolojim hic iyi degil hamile kalamama korkusu var rahim ters olun ca gebe kalinmiyormu neolur yardim edin:a015:

arkadaşım geçen hastanede eltim, öyle bi kadınla tanışmış rahminin ters oldugunu 10 yıl hiçbir doktor anlamamıs sonradan gittigi bir doktor ona rahminin ters oldugunu söylemiş hatırladıgım kadarıyla bi operasyondan sonra hamile kalmıs yani galiba kalınmıyor ama yine de bunlar kulaktan dolma bilgiler sen en iyisi bunu internette arastır ya da en iyisi baska doktorlara da git

canim kurabi tesekkur ederim bilgilendirdin icin birtanem rahimi terkenmi hamile kalmis orasini anlamadim ben yurtdisinda yasiyorum burdaki doktorlar anlamiyorlar deli olucam tekrar bilgi verirsen sevinirim

canım benim bir arkadata öyle.... ama operasyonla düzeltiliyor...pğlu var..........

hevincim benimkide ters dr.evet rahim ters sadece ters ve bunun dogustan olmasi bi sorun cikarmaz ama eger sonradan olduysa bunun nedeni ne arastirmaliyiz dedi yani rahim yuzeyindeki yapisiklardan dolayi ters donebiliyomus endometriyozis olabilir dedi arastirmadayiz simdi bakalim ins. bisey yoktur surekli dr a gittikce baska bisey cikiyo biktim ya ama bunada sukur

canım 1,5 sene önce benim 2 çocuklu arkadaşıma dr. rahim ters dönmüş demiş sonra tekrar dr.'a gitmemiş.. bende infertilite tedavisi için dr.'a sık gittiğim için bana sordu, "ben nasıl olsa olmaz diye korunmuyorum doktoruna bir sor ters rahimle hamile kalınırmı" diye.. bende dr. gittiğimde sordum dr. gülerek "hemde ikiz bile olur" dedi..a.s a.s
arkadaşıma söyledim ben şaşırdı ama fazla dikkat etmiyordu birazda erkek çocuk istiyordu.. 4-5 ay sonra kazara hamile kaldı.. daha yeni doğum yaptı şimdi birde oğluşu var..
sen yeterki olacağına inan dr.' a kontrollerine düzenli git inşallah sende bebişine kavuşursun..:1rolleyes:

kizlar hepinize tesekkurler allah razi olsun birazda olsa rahatladim ben yurtdisinda yasadigim icin buranin doktorlari hicbirsey bilmiyorlar agrim oluyor nedenini bilmiyorlar suan tek istedigim bir bebem olsun cok uzuluyorum artik tamamen psikolojim bozuldu allah sabir versin benim gibi olan tum arkadaslara:a015:

rahim dönmesi çok fazla ciddiye alınacak bi konu değil cnm üzülme aslında bazı doktorlar bile ebeyi öneriyorlar ama...

merhaba canım benimde rahmim ters doktor öyle söylemişti ama iki tane oğlum var kafana takma herşeyin zamanı vardır

tesekkurler dilekes inan cok uzuluyorum birde iltihap oldugunu soyledi tamam dedim benim birdaha bebem olamiycak dedim ama doktor bana olamiycani soledi cok uzuldum sadece rahimin ters olmasindan dolayi herseyin hayirlisi isallah rabbim bir bebe verir:a015:

rahimin ters olmasının hamile kalamamakla bir alakası yok ama sanırım doğumda biraz problem oluyormuş.onuda sezeryan yaptırısın olur biter.gönlünü rahat tut canım

slm canim ins en kisa zamnda anne olursunn,bnde yurddisindayim ve sana katiliyorum buradaki doktrlar hicbirsey bilmiyor oyuzden bence bir turkyeye gir tedavi oll,ama eminimki hamile olursun,dert etme mdualarimiz seninleeeeeeeeee

merhaba hevin aynı sorun benimde var.inş allah bizimde yüzümüze güler.bir bebişimiz olur.dua edelim allahımıza. :))

allah razi olsun sizlerden inanin pisikolojim bozuldu artik turkiyede tedavi oldum ama gunum cok olmadigi icin tedavim yarim kaldi isallah rabbim bir bebis verir artik tek umudum o:a015:

evet canım bunlar tamamen doğru çünkü benim rahmimde ters ve 10 haftalık hamileyim.doktor da bana aynen kuğum'un yazdıklarını söyledi.hamilelik için hiçbir engel teşlkil etmiyor. takma buna kafanı. allah gönlüne göre versin inşallah.

Canım benim rahmim de ters.
Bunu hamile kaldıktan sonra öğrendim.Ve doktoruma sordum 1 yıldır hamile kalamamamın alakası var mı diye?Bana güldü ve alakasız dedi.
Yumurtalarımın çatlamamasından ve Cenabı Allahın günümü bekletmesinden bugünde kaldı.
Takma kafanı,sadece iyi bir doktor bul kendine..

canlarim peki agri yapiyormuydu sizde ben seks yaparken cildiriyorum inanin okadar agri sizi veriyorki anlatamam isvecte doktora gittim burdakiler bilemediler hicbirsey yok dediler sadece ufak bi kist var buda okadar agri yapmaz dediler onun icin karindan bi delik acip ameliyat ile bakicaz dediler bizde buna izin vermedik turkiyede bir doktora gitttim ve dedigi rahmimim geriye donuk oldugu ve iltihap oldugunu soyledi cocuk olmasina engelmi dedim doktor bana evet dedi iznim az oldugu icin tedavi goremedim birkactane ilac verdi kullandim 1ay agrim yoktu ama suan yine kasik agrilarim basladi eskisi gibi kasiklarimda basik bir agri var deli olucam ve bebegim olmasini okadar cok istiyorumki rabbim isallah enkisa zamanda sizin yasadiginiz duyguyu banada yasatmayi nasip eder dualarinizi eksik etmeyin cok tesekkur ediyorum burda gurbette enázindan yanlizligima derdime ortak oldugunuz icin binlerce tesekkurler allah razi olsun sizlerden

canım benim rahmimde ters 6 ay sonra hamile kalabildim,ters rahim gebeliği önlemez ama biraz zaman alır hamile kalman...5 gun once kurtaj olmak zorunda kaldım,bebeğimin kalbi durdu ,ama bunun ters rahimle ılgısı yok..merak etme stres yapma yeter...bide sana tavsiyem Allaha bol bol dua et ama hayırlısını ıste aceleci davranma Yüce Rabbim en uygun zamanda verir...doktorların birdaha hamile kalamazsın dediği tanıdıklarımın cocukları var...

mrb arkadaşım benimde bir oğlum var 14 yaşında 1 yıldır bebek istiyorum olmuyor nasip tabii.dr tüm muayene ve tahlilleri yaptı sorun yok dedi benimde rahim tersmiş ama hep bölemiydi yoksa sonradanmı oldu bilmiyorum çünkü rahim kendiğinden dönebiliyormuş dr ters olduğundan dolayı olmaz die bişey demedi bana,bu ay klomen almaya başlıycam önemli bişey olsaydı dr bana söylerdi yani engel olduğunu sanmıyorum ama bu hafata dr a gidicem sorarım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…