ah canım benim kullanmadığım ilaç kalmadı.. onu değil de zoladex var göbekten yapılan bir iğne.. geçici menopaza sokuyor. 5 ay kullandım.. benimkiler çok sayıda ve rahmin içinde.. zaten bunların ilaç tedavisi de yok ki.. sonunda ameliyat oluyorsun.. ama ben 2008 den beri her gün stress her gün sıkıntı.. adet düzeni diye birşey yok.. yasmin kullanıyorum güya, ona rağmen yoğun kanamalarım başladı. 5 ay rahattım.. yok durmadı ama.. ondan mı oldu bundan mı oldu, ne yedim ... yaşam kalitemi sıfırladı.. şuna bak evde otur.. açık renk bir alt giyemez oldum artık.. çok moralim bozuk.. inşallah iyi bir tedavidir şu embolizasyon.. şunlardan kurtulmak için neler vermezdim..
histeroskopi olmadım.. benim de gittiğim doktorlar bu rahimden hayır çıkmaz diyor ama kendi doktorum almamak için çabalıyor işte.. ne bileyim alminacım evli olsaydım belki daha kolay olurdu herşey.. en azından bebek için uğraşırdım.. 20 senedir var bende.. çok sayıda olunca ameliyatla hepsi temizlenemiyor bile.. küçük küçük bir sürü.. şimdi en büyüğü 7 cm olmuş..yasminin büyüttüğünü duymamıştım. onu, kanamalarımı azaltıyor diye kullanıyordum ama 6 ay sürmedi gene başladı. bir de prognova diye bi ilaç vardı. onu da yasminden önce kullandım..bilsem ki ameliyat kanamayı biterecek hemen olurum ama 2008 de ki ameliyatımın üzerinden 2 ay geçmedi yine başladı.. boşuna ameliyat olmuş gibi hissettim kendimi. 3 senedir de çekiyorum. doktorumu mu değiştirsem ne yapsam.. kalakaldım.. yeni bir ameliyata cesaretim de yok.. zaten rahimde o kadar çok yapışıklık varmış ki.. senin de başını ağrıttım canımcım.. kendine çok iyi bak. biraz rahatladım böyle yazınca.. çok sağol:))
histeroskopi olmadım.. benim de gittiğim doktorlar bu rahimden hayır çıkmaz diyor ama kendi doktorum almamak için çabalıyor işte.. ne bileyim alminacım evli olsaydım belki daha kolay olurdu herşey.. en azından bebek için uğraşırdım.. 20 senedir var bende.. çok sayıda olunca ameliyatla hepsi temizlenemiyor bile.. küçük küçük bir sürü.. şimdi en büyüğü 7 cm olmuş..yasminin büyüttüğünü duymamıştım. onu, kanamalarımı azaltıyor diye kullanıyordum ama 6 ay sürmedi gene başladı. bir de prognova diye bi ilaç vardı. onu da yasminden önce kullandım..bilsem ki ameliyat kanamayı biterecek hemen olurum ama 2008 de ki ameliyatımın üzerinden 2 ay geçmedi yine başladı.. boşuna ameliyat olmuş gibi hissettim kendimi. 3 senedir de çekiyorum. doktorumu mu değiştirsem ne yapsam.. kalakaldım.. yeni bir ameliyata cesaretim de yok.. zaten rahimde o kadar çok yapışıklık varmış ki.. senin de başını ağrıttım canımcım.. kendine çok iyi bak. biraz rahatladım böyle yazınca.. çok sağol:))
miyom ameliyatı zor değil ben çocuk istemediğim için sonrasında ne olur bilmem allah isteyenlere versin
merhaba,embollizasyon operasyonum oldu.lokal anestezi ile..şu an lekelenmelerim var..6 ay sonra tekrar mr çektireceğim...gelişmeleri paylaşırım :)
Çok geçmiş olsun almina:) nasıl geçti operasyon? ağrın oldu mu çok? yine adet göreceksin değil mi? bebek olması ile ilgili doktor bişey söyledi mi?
ne tür bir ameliyatla myom ameliyatı olduğuna bağlı..eğer sezaryan gibi karnın kesilerek açık ameliyat olmuşsan zor....
miyommektomi oldum açık ameliyat oldum 3 tane irice miyom aldırdım ameliyat sonrası 1 2 gün zor ondan sonra iyileşiyorsunuz olmak isteyenler korkmasın allah yardım eder acil şifalar dilerim
o sanırım kişiye göre değişir..ben myomektami sonrası 2 günde falan iyileşmemiştim...nerdeyse 1 ayı buldu iyileşmem....ama karnımdaki kesi yerindeki hissizlik aylarca sürdü....
sanırım yanlış anlaşıldım 2 günde iyileşmiyorsun ama en zoru 2 3 gün oluyo ondan sonrası zamanla iyileşiyorsunuz yavaş yavaş ben ameliyat olalı 15 gün oldu günlük yaşamıma döndüm kesik olan yer biraz acıyo o kadar acil şifa dilerim
Geçmiş olsun..O myomektami ameliyatının üzerine bir de ben sezaryan oldum....bıçak yarası alınan yer acıyor öyle ya da böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?