• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Dinlendirme ve Transfere Hazırlık

siyahbeyaz0638

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
151
93
98
Merhaba arkadaşlar... Transfer öncesi rahim dinlendirme ve transfer sonrasını nasıl değerlendirmek gerekir? Embriyonun tutunmasında etkili besinler hangileridir?

canım bende yakında transfer olacağım transfer sonrası beslenmenin çok da etkili olduğunu düşünmüyorum bu 5. transferim olacak ve daha önceki transferlerimde her şeyi denememe rağmen bir türlü mutlu sona ulaşamadık rabbimin veresi varsa hepsi bahane

Merhaba arkadaşlar... Transfer öncesi rahim dinlendirme ve transfer sonrasını nasıl değerlendirmek gerekir? Embriyonun tutunmasında etkili besinler hangileridir?
Ben transfer sonrası bol su içtim kabak çekirdeği yedim bunların faydası oldumu bilemiyorum çok şükür pozitif sonuç rabbim inşallah gönlünüze göre versin... birde 7 ayrı kişiye Meryem süresi okuttum transfer öncesi sonrasındaysa hergün elimi karnıma koyup 7 ayetel kürsi okudum dualara inanıyorsanız bunlarıda yapın derim ☺️

Back
X