Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar... Transfer öncesi rahim dinlendirme ve transfer sonrasını nasıl değerlendirmek gerekir? Embriyonun tutunmasında etkili besinler hangileridir?
Merhaba arkadaşlar... Transfer öncesi rahim dinlendirme ve transfer sonrasını nasıl değerlendirmek gerekir? Embriyonun tutunmasında etkili besinler hangileridir?
canım bende yakında transfer olacağım transfer sonrası beslenmenin çok da etkili olduğunu düşünmüyorum bu 5. transferim olacak ve daha önceki transferlerimde her şeyi denememe rağmen bir türlü mutlu sona ulaşamadık rabbimin veresi varsa hepsi bahane
Ben transfer sonrası bol su içtim kabak çekirdeği yedim bunların faydası oldumu bilemiyorum çok şükür pozitif sonuç rabbim inşallah gönlünüze göre versin... birde 7 ayrı kişiye Meryem süresi okuttum transfer öncesi sonrasındaysa hergün elimi karnıma koyup 7 ayetel kürsi okudum dualara inanıyorsanız bunlarıda yapın derim