Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Amin canım Allah inşallah kısa sürede nasip eder. Bu da çok zor ama Allah daha beterleriyle sınamasın inşallah.
Canim sen hiç homeopati diye bir şey duydun mu? Ben şuan 3 ay dinlenirken onu onun ilaçlarını kullanmaya başladım.

Merhaba kızlar benimde 10 gün önce toplandı yumurtalarim , 14 tane yumurtamin 12 su kaliteli idi ve eşimin spermlerinden ötürü sayı olarak embiyo olan 5 tane idi ,5 de 3.gün embriyosu, donduruldular hepsi. ohss sendromuna karşı ,rahim dinlensin diye 2 adet sonrasına kaldı transferim. Şuan da yumurta toplandıktan sondaki reglimi görüyorum. :))) Şimdi sırada digeri :)

Selam arkadaşlar biraz daha tecrübelisiniz bir çoğunuz güzel sonuçlarınızı aldınız diye yazayım dedim yardım ederseniz sevinirim.
Şimdi özet yapiim önce, sat 21 eylül ile tedaviye başladım 2 ekim opu yapıldı 7ekimde adet oldum.. 16 ekimde sis(rahim yıkama) oldu.. Bugün yani 18 ekim de tekrar adet oldum..
Sizlere sorum şu ben sat olarak 21 eylül mü almalıyım yoksa opudan sonrası 7 ekim mi?
İkinci sorum opudan sonra 1. ve 2.adetiniz arası nasıldı? Bu normal adetim mi yoksa başka bi şey mi korktum kızlar yaa hiç böyle sık kanama yaşamadım

Canım bende internet alıyorum ama ecza deposu olanları tercih ediyorum, onlarda sahte bulunmaz. Clife hiç duymadım canım vitamin gibi bişey mi?
Merhaba ecza deposu olanları tercih etmek nasıl birşey oluyor, nasıl bakıyorsunuz ben de internetten alışveriş yapıyorum ama emin olamıyorum

Merhaba siz bu ilaclarla mı hamile kaldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…