Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Bende öyle oluyorum ertesi gün kızıyorum kendimd ama atmam gerekiyo içime dolan sıkıntıyı isyan ettirmesin Allah, büyük sınavmış bu onu anladım

boşver cnm o insanlar asla bitmeyecek kendisinde varolanı göstermeye bayılır bazı insanlar allah sabrımızı artırsın...ahh ahhh o insanlar yıllardır hayatımızda...
inşlh bu topikte kim varsa kimler katılırsa hepimiz bu salgının peşine güzel günlere adım atacağız inşlh

Önceleri bu normal bir durum güçlü olan blueaqua dedim, her bebek gördüğünde üzülme, her bebek gördüğünde ağlamaya başlama. Sen zayıf biri değilsin dedim, korkunun üstüne gidersin dedim. Ama her çocuk gördüğümde ağlamaktan gözümün yaşı dinmedi. Sonuç olarak pes ettim, bebeği olan tüm arkadaşlarımı sildim, şuan bebek görsem kafamı çeviriyorum. Odada dört bayanız, birinin bir diğerinin iki öbürünün üç yaşında bebeği var. Sürekli bebeklerini ofise getiriyorlardı, kendimi sıkmaktan bittim tükendim, en sonunda dayanamdım getirmeyin üzülüyorum dedim. Hayatımın hatasını yaptım, şimdi ucube gibi davranıyorlar bana. Eski benliğimi doğru kelime değil ama karizmamı nasıl kazanıcam bilmiyorum. Çok iyi anladım ki dışarıya asla ama asla duygularını belli etmeyeceksin. Canım üzüntünü tüm hücrelerimde hissediyorum ama kimseye belli etme, benden tavsiye.

İnşallah canım. Belki bu felaket arkasından güzel şeyler getirir. Bu salgından mağdur olanlar için çok üzülüyorum. Şuan benim eşimde işte. Babam 66 yaşında Tekirdağda tek başına kaldı aklım onda ama bana biraz yaradı. Normal şartlarda işim stresli ve yorucu. Yıpranıyorum ev iş derken. Şimdi bu salgın nedeniyle haftada bir işe gidiyorum. Dinleniyorum, iyi geldi ama çok. Stres bu tedavinin en büyük düşmanı. Belki bu rahatlama olumlu etki yapar diyorum. Evde kilo almamak içinde çok dikkat ediyorum, hareket etmeye çalışıyorum, sebze , bakliyat pişiriyorum, zaten kilom var biraz üstüne koymayım diyorum. Allahu bu musibetten hayırla çıkarsın hepimizi inşallah..

aminn bende evdeyim malum ekmek yap ye yat o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum stresss bizim azılı düşmanımız ama hep arkamızda tedaviye başlar başlamaz oda başlıyor ..allah babana yardım etsin neyse ki bakıyorlar jandarma polis inşlh atlatırız bu günleri...

Saol canım. Babam ben utanırım arayamam polisi diyor. Komşular sağolsun ekmek fln ihtiyaçlarını alıyor. Allahtan bu online alışveriş çok yayıldı. Ben internetten gönderiyorum. Böyle böyle idare ediyoruz şimdilik.

Evet bunu diyende eşime ablasıydı . Düşünsene insan düşmanına demez .

Evet bunu diyende eşime ablasıydı . Düşünsene insan düşmanına demez .
Ay canım bu kadar yakın olması çok kötü. Ben biraz daha uzak bi akraba sanmıştım, benim kardeşim yok ama kardeşlik şu hayattaki en özel yakınlık. İnsan kardeşine nasıl böyle bişey söyler, en kızgın anımda bile asla kimseye böyle bi laf etmem. Canım Allah sabır versin. Tabiki bal börek olma, ama kendi çapında affet Allah’a havale et. Yoksa kin kızgınlık gibi duygular içten içe insani yiyor. Rabbim o kadar layıkıyla veriyor ki herkese hakettiğini.

herkese hayırlı kandiller bu mübarek gecede inşl beratımıza hepimizin hayırlı güzel günler ve evlatlı bir ömür yazar...

Birgün yüzüne haykırırsam içimdekileri sonrasında allaha havale edeceğim zaten ama canım içimdekini kusmadan çok zor . İşte iğrenç bi durum yüzünden kardeşine böyle bir beddua verdi . Allahım ona kalbinin ekmeğini versin bana kalbimin ekmeğini .ama içimdekileri kusmadan rahat edemem tek beklediğim rabbimin evladımı bana bağışlaması . Şimdi annelerimiz hariç kimse bilmiyo durumu .

Canım biz böyle böyle bi sorun yaşıyoruz demene gerek yok ama o gün söylediğin çok yanlıştı, çok üzüldüm sana hiç yakışmadı gibi şeyler söyleterek konuş istersen. Belki biraz İçin ferahlar.

Bende yaptım o hatayı hemen olcak sandığımdan istediğimi hep belli ettim şimdi hepsinin oldu bende sildim tamamen muhabbetimi kestim bi suçları yoktu sorun bendeydi ama beni anlamıcakları için ve üzüleceğim için sildim yine üzülüyorum ama körükleyen yok en azından bakalım daha ne kadar sürecek sınavımız güçlü olamıyorum

İnşallah transfer yapabilirsem tabi
Canım olursun transfer. İki üç hafta içinde merkezleri açacaklarını düşünüyorum. Ama ben şu günler iyice geçmeden iki ay kadar transfere cesaret edemeyebilirim. O daha büyük korku şimdi diyorum orda donuk güvendeler, içimde olsalar nasıl koruyacam diye kabuslar görürdüm. Anladığım kadarıyla rahme çizik de atıldıysa histeropiden sonraki ay transfer vardı planında aksayınca moralin bozuldu ama hiç düşünme. Burdan tanıdığım bir arkadaş başka bir nedense hşsteroskopiden sonra üç ay koymak zorunda kalmıştı. Çok zaman geçti diye üzülüyordu ama tuttu hamile şimdi. Nasipse her şekilde olur. Binlerce kadın hiç histeroskopi yapmadan tedavi oluyor tutuyor vakti değilmiş demek ki bu ay. Bu arada ben de kendimi çok izole ettim insanlardan. Bir aydır üç kere işe gittim. Sadece annem ve babamla telefonda konuşuyorum bu kadar. Bugün dedim ki hiç sıkılmadın evde tek başına hayret. Normal de çok sosyal biriyim, yalnızlık fobim var. Ama bu infertilite süreci beni insanlardan uzaklaştırdı. Ben kimseyle konuşmuyorum bu konuları ama işyerimde herkes arkamdan konuşuyor. Geçen ay bi kadın yeni gelmişti daireye, daha adını bile bilmiyorum aniden yanıma geldi. Pat diye bana senin çocuğun olmuyormuş git evlatlık al bari ama kız al erkek alma. Erkekler büyüyünce ana babasını öldürüyor dedi. Şok oldum. İnanabiliyor musun. Dairede arkamdan konuşulduğunu öğrendiğime mi yanayım, çocuğum olmadığına mı, seviyesizlerin diline düştüğüme mi?

Çok hoş buldum hayır olmadım. Yumurtalarım toplandı hooop transferler iptal edildi. 3 bebişim donduruldu öyle beklemedeyim ben de.
Aynı durumdayız canım. Rahim dinlendirme süreci iki ay civarı oluyor zaten ben taze transferi hiç sevmiyorum. Şimdi bildiklerimi bilsem ilk denemem de iki embriyomu taze transfer ile harcamazdım. Opudan üç gün önce deli gibi midem bulanmaya başlamıştı, operasyondan çıkararak uyanmış, sonrasında saatlerce çıkarmaya devam etmiştim. Sürekli ağlıyordum hormon dalgalanmasından.E2 değeri normaldi ama vücut özellikle rahim allak bullak oluyor. O halde tutunma olasılığı düşüyormuş, tabi ben bunları transfer olup beklerken burda takılırken öğrenmiştim. O yüzden herşeyde bi hayır vardır. Otomatik rahim dinlendirme yapmış oldun sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…