Kizlar selam. 3 başarısız transferim var. Sonra doktor değiştirdik , once yumurta toplandi, genetige gitti ve sonra endometriozis ve myom için ameliyat oldum. 3 ay menopoza sokuldum, hiç regl gormeden simdi ilk kez transfer yaptık. Regl olcak gibi ağrılarım var, göğsümde de aynı regl öncesi acıma var. Benimle aynı durumda olan var mı? Nasıl geçiyor günleriniz?
Endometriozisim var benim de, bir aksilik cikmazsa pzt transferim olucak. Biz de genetikli yaptik hem benim endom kaynakli hem de esimin sperm faktorunden oturu. Bana baskilama tedavisine gerek gorulmedi, yari dogal siklus transferi olarak planlanmisti transferim. Letu yla bes gun yumurtalar buyutuldu, pzt yine ovitrelle vurulup catlatildi. İki gundur de progestan igne ye basladim. Regl olacakmisim gibi agrilarim bir iki gundur bende bile basladi sanirim progestan yapiyor. Siz de kullaniyor musunuz bilmiyorum ama gogus ve kasik agrisi ondan olabilir.
Hayirli ugurlu olsun simdiden
Siz de saglikla alın insallah en yakın zamanda bebişinizi kucağınıza ben sanırım ameliyat oldum diye baskilamak istediler, rahim dinlendirme diyorlarmış. O süreç de ayrı bi zordu. Surekli sıcak bastı, uyku sıfır. Kafam gitti yani. Her transferinde aynı belirtiler olup bi de negatif olunca takıyor insan kafaya maalesef. Evet ben de progestan dex iğne ve ve günde 5 tane fitil kullaniyorum. +estrofem
Siz de saglikla alın insallah en yakın zamanda bebişinizi kucağınıza ben sanırım ameliyat oldum diye baskilamak istediler, rahim dinlendirme diyorlarmış. O süreç de ayrı bi zordu. Surekli sıcak bastı, uyku sıfır. Kafam gitti yani. Her transferinde aynı belirtiler olup bi de negatif olunca takıyor insan kafaya maalesef. Evet ben de progestan dex iğne ve ve günde 5 tane fitil kullaniyorum. +estrofem
Minik bir menapoz ongosterimi olmus size ben daha transfer olmadigim icin sanirim gunde tek igne ve folik asitle kurtardim, transferle beraber eklenecek diye dusunuyorum fitil veya herkeste kan sulandirici igne veya hap duyuyorum. Surecler cok zorlu, bedenlerimizin ayari bozuldu malesef. Kistin kendi agrisi, endonun yarattigi kronik agri yorgunluk yetmezmis gibi bir de tedavi ekstra yoruyor bizi bence.
umarım bu transfer son olur ve cektiginiz fiziksel ve ruhsal surecler tamamlanmis olur, saglikla kavusursunuz bebeginizle kacinci gununuzdesiniz?
Aminnnnn guzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Tüm sevenlerimizle beraber maddi manevi ruhen cok yıprandık. Ama en hayırlı zamanda karşılığını alacağımıza sonsuz inaniyorum
Ben de progestana transfer öncesi başlayıp sonra devam ettim, transfer sonrası bi de kan sulandirici ve folidocae verdi. Folik asit sanirim o da
Aminnnnn guzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Tüm sevenlerimizle beraber maddi manevi ruhen cok yıprandık. Ama en hayırlı zamanda karşılığını alacağımıza sonsuz inaniyorum
Ben de progestana transfer öncesi başlayıp sonra devam ettim, transfer sonrası bi de kan sulandirici ve folidocae verdi. Folik asit sanirim o da