Rahim Dinlendirme / Gebelik / Kimyasal

Arthouse

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
84
51
Merhaba herkese,

1 sene 9 aydır, yani neredeyse 2 yıldır çocuğumuz olmuyor. Tüp bebek tedavisinde rahim dinlendirme sürecindeydik bu ay. Şaka gibi ama hamile kaldım kendi kendime. Silik çizgiyle başladı. İlk kan verişimde değer 21,44 iki gün sonra 32,12 çıktı. Doktorum kimyasala benziyor diyor. Rahim dinlendirmede olduğum için yumurtlamam ne zaman oldu, gecikmem kaç günlük net kestiremiyorum. Değeri bu şekilde %50 ye yakın artıp, daha sonra normale dönen var mı? Yanlış dua etmek istemiyorum, sağlıksız gebelikse vücudun bir bildiği vardır tabii ama inanın çok üzülüyor insan. Şimdi tüp bebek tedavim de ertelenecek. İnsanın isyan edesi geliyor. Kesin kimyasal mıdır sizce? Kimyasalsa ne zaman kanama olur?

kimyasal gibi duruyor. ben burda gördüklerime göre değeriniz bir kez bile sağlıklı artış göstermezse genelde düşükle sonuclanıyor. ama üzmesin bu durum sizi. eğer sağlıklı olsaydı böyle bir sey yasanmazdı. bu dönemde yasanan düsüklerin %80’i genetik sorunlardan oluyor. yani bebeğiniz dünyaya gelse bile sağlıklı olamayacak bir durumda veya gebeliğin daha ilerleyen zamanlarında bir sorun olacak. vücudunuz sizin için en iyisini biliyor zaten. sizin için sağlıksız olanı vücuttan uzaklaştırıyor. zaten tüp bebek sürecine de başlamışsınız bence üzülmeyin. kolay değil evet ama güzel bir sonuc alacağınıza inanarak ilerleyin. umarım her sey gönlünüzce olur

X