Rahim çizdirme yaptırıp virusden dolayı transfer iptali

incikartanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
1.075
1.018
63
Rahim çizdirme yaptırmıştım Nisan ayı adetimlede transfer olucaktim ama virusden dolayı transferler yasaklanmış. Bu ameliyat şimdi bosami gitmiş olucak

Öyle düşünme lütfen bak dışarda hayat durdu olağanüstü şeyler yaşıyoruz. Sen sağlıklı ol, eşin sevdiğin insanlar sağlıklı olsun, şu süreci tanıdığın insanlar hasarsız atlatsın. Tekrar çizik atılır transferin yapılır.

Bence öyle düşünmeyin.ben de çizik attırdım,hiçbir problem yoktu rahimde buarada.sonra aradan 3-4 ay geçti,başka merkezde tedavi oldum tekrar,taze transfer ile.kızım şuan 6 aylık.Allah nasip edecekse her türlü olur,canınızı sıkmayın hiç.Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin yavrusunu.

Rahim cizdirmeyi ilk defa duyuyorum nasıl bir işlem?
Her işte bir hayır vardır, olumsuz düsünmeyin.
Kısa zamanda hayat normale döner inşallah, hepimizin yarım kalan isleri var allah sağlık versin hepsi hallolur umudundayım

İnşallah ama insan yinede kafaya takıyor zaten tüp bebek zor bı surec ilki tutmadı ikinciye zor niyetlenmistim şimdide böyle oldu

İnşallah ama insan yinede kafaya takıyor zaten tüp bebek zor bı surec ilki tutmadı ikinciye zor niyetlenmistim şimdide böyle oldu
Canım hepizin son durumu öyle valla.Ben de o kadar hazırlık yapmıştım ertelendi.Şu aşamada sağlımızdan daha kıymetli hiç bişey olamaz ki.Üzüldük tabi ama çok olağan dışı hâl var ülkemizde.Teselli ediyoruz kendimizi.Hayırlısı olsun hepimiz için Allah yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaşlar bende bu ay dondurulmuşlarla tedaviye başlayacaktım ama doktorum bence bi ay daha ertelemek daha sağlıklı olacak şu durumda dedi Corona virüsten ötürü geçen ay polip için histeroskopi ve rahim çizimi yapılmisti üstelik benimde bu ay şans oldukça yüksekti ama ben hala kararsizim tedaviye başlamak mi ertelemek mi bilemiyorum

Haklısın canım.ben de 2kez tedavi oldum,bilirim.tez zamanda kucağın dolsun inşallah. ben de niye olmuyor diye diye 5.5 sene geçirdim,şimdi de oturup dinlenmeye fırsat yok :) şimdilik keyfine bak,güzel düşün güzel olsun.hakkında hayırlısı

Merhaba aynı durumdayız 3. Denemem olacak ben ilaçlara çoktan başlamıştım biz iptal etmedik bende tedirginim ama doktor kendine çok dikkat edersin sona geldik ertelemeyelim dedi cuma transferim var inşallah

Merhaba aynı durumdayız 3. Denemem olacak ben ilaçlara çoktan başlamıştım biz iptal etmedik bende tedirginim ama doktor kendine çok dikkat edersin sona geldik ertelemeyelim dedi cuma transferim var inşallah
Ne güzel inşallah olumlu sonuçlanır hakkında hayırlısı olsun

Çok karışık işler transfer olsan bı dert olma san bı dert

ne sorununuz var bilmiyorum ama tedavi iptal ise siz evde kendiniz çalışın bu aybelki Allah nasip eder bu şekilde.bende ocakta histeroskopi olmuştum. ama polip alındı benim bir de rahimde engebeli olan bir yer vardı orayı düzeltti doktorum. hazır olurken bir de çizdi rahmişubat sonu transferiyle hamileyim şu an. ama benim ilk gebeliğim değil 2.bu.ilkinde hiç bir işlem olmadan ilk deneme ile hamile kalmıştım. merak etme yani Allah nasip ettiyse olur

Başlanan hastalarınki iptal edilmemiş ama yeni hasta alınmıyor mus. Bilmiyorum belki böylesi hayırlı olacak

Ne güzel çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin insallah. Benimde 2 aydır erteleniyor Şubat'ta histeroskopi için bu ayda Corona yüzünden bakalim hayırlısı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…